Mayana

Mayana

de
RTP: 96.63%
Volatilitate: Ridicată
Câștig maxim: 13254x
Joacă Mayana fără Înregistrare
4.7/5 - (8 votes)
Mayana demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Quickspin sigure și de încredere unde să jucați Mayana cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Mayana pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 8 BTC + 70 rotiri gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.

Revizuirea slotului Mayana

Mucha Mayana este un joc ca la aparate de la Quickspin, care a fost lansat la doar câteva zile după Fairy Gate. Furnizorul a decis să folosească tema antică mayașă, dar a adăugat un aspect caricatural simbolurilor jocului. Jocul începe cu o grilă simplă de 3×3 și 27 de moduri de câștig, dar fiecare combinație câștigătoare de pe role se poate extinde la o grilă completă de 5×3 și 243 de moduri de câștig. Fiecare rotire pe role poate declanșa o funcție bonus, permițându-vă să câștigați cu un multiplicator mare de x20.

Reguli și caracteristici ale slotului Mayana

Jocul de păcănele Mayana poate părea un joc de păcănele online simplu și fermecător, dar dacă te uiți la imaginea de ansamblu, vei vedea că este un joc cu variație mare, capabil să genereze câștiguri mari. Va trebui să plasezi unele dintre cele mai valoroase simboluri plătitoare pe role și să continui să arunci simboluri noi pentru a declanșa multiplicatorul Mayana. Deoarece simbolurile pot apărea în stive pe role, acesta este un adevărat chilipir. Multiplicatorul Mucha Mayana îți poate oferi un multiplicator mare de x20 și un câștig mare dacă ești norocos. RTP-ul jocului Mayana este de 96,63%, ceea ce reprezintă media industriei. Pe un layout 5-3 cu 27 de linii de plată, puteți câștiga un maxim de 60.000 de monede.

Apariția și semnificația simbolurilor

Quickspin nu dezamăgește niciodată când vine vorba de efectele vizuale din joc. Jocul ca la aparate online Mayana are animații excelente și detalii grafice care încântă ochiul jucătorului. Îți va plăcea dansul rotitor al rolelor din acest slot, mai ales că jocul este foarte rapid și îți poți crește destul de repede soldul.

Simbolurile din jocul ca la aparate Mayana:

  • Simbolurile Wild și Scatter: aceste simboluri lipsesc din jocul ca la aparate Mayana;
  • Simbolurile cu cea mai mare valoare: Măști mayașe;
  • Simboluri cu o valoare mai mică: pietre prețioase.

Jocul ca la aparate online Mayana nu are funcția Gamble, dar există Multiplicator și Respin. Poți începe să pariezi de la 0,25$ la 100$ pe rotire. Jocul se bazează pe RNG (generator de numere aleatoare), care asigură că valorile care cad pe role sunt aleatorii.

Pe site-ul nostru, puteți juca gratuit versiunea demo a jocului Mayana pentru a învăța toate simbolurile și funcțiile slotului înainte de a vă înregistra la cazinou și de a juca pe bani reali.

Runda bonus a jocului ca la aparate Mucha Mayana

Mucha Mayana nu are runda bonus obișnuită, care apare în multe jocuri de păcănele diferite. Funcțiile bonus încep cu prima combinație câștigătoare de pe grilă. Atunci când o combinație câștigătoare atinge grila 3×3, simbolurile câștigătoare sunt blocate și se acordă o re-învârtire gratuită.

O opțiune suplimentară se deschide la o re-învârtire, iar metodele de câștig a numărului nu se schimbă. Atunci când apare o altă combinație câștigătoare, se vor deschide încă două poziții, iar pe grilă vor fi disponibile 108 linii de plată. Dacă sperați la Jackpot, trebuie să alegeți un alt slot Quickspin. Mayana Slot Online nu oferă această caracteristică.

Dacă apar simboluri suplimentare în timpul celei de-a treia re-învârtiri, ceea ce creează o nouă combinație câștigătoare, acestea vor fi, de asemenea, fixate la locul lor, iar toate rolele 5×3 vor fi deschise. Acest lucru înseamnă că acum ai 243 de linii de plată cu un multiplicator suplimentar de x3. Cea mai bună emoție vine cu al patrulea Respin. Aici ai nevoie de un simbol suplimentar de potrivire pentru a activa multiplicatorul slotului Mayana.

Principalele avantaje ale jocului Mucha Mayana

Indiferent dacă câștigi sau pierzi, te vei distra cu siguranță jucând jocul ca la aparate Mucha Mayana. Cunoscătorii de fructe și de tema junglei acest joc nu poate lăsa indiferenți. Să aruncăm o privire mai atentă la principalele avantaje ale acestui slot machine:

Modul inițial presupune un set de combinații consecutive. Rotirile gratuite obișnuite sunt larg deschise. Aceasta include cel puțin trei Scatters. Numărul de Scatters extrase este egal cu numărul de rotiri gratuite.

Câștigă rotații în cadrul mitingurilor membrilor. Rotațiile câștigate sunt folosite în loteria zilnică și sunt considerate, de asemenea, sarcini și activări de cupoane. Puteți acumula rotiri gratuite și le puteți folosi ulterior la sloturi.

Dacă sunteți gata să jucați sloturi pe bani reali, vă recomandăm să vă înregistrați la cazinoul online Booi și Play Fortuna. Aici puteți juca cele mai bune sloturi Quickspin și, de asemenea, puteți obține un bonus bun pentru început.

Dacă preferați să jucați Mucha Mayana fără înregistrare, puteți folosi site-ul nostru. Aici nu se fac pariuri pe bani, astfel încât să nu pierzi nimic. O idee excelentă pentru a vă distra și a învăța principalele reguli ale sloturilor online.

Despre autor