Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Dragon Shrine

Dragon Shrine

de
RTP: 96.55%
Volatilitate: Medie
Câștig maxim: 871x
Joacă Dragon Shrine fără Înregistrare
4.7/5 - (6 votes)
Dragon Shrine demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Quickspin sigure și de încredere unde să jucați Dragon Shrine cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Dragon Shrine pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
77Spins
4,0 rating
77Spins Cazino oferă un bonus de bun venit de până la 500 €

Joacă Dragon Shrine

Intră în Dragon Shrine, un nou slot Quickspin cu o mulțime de puteri ascunse din cultura chineză antică. Acest slot cu cinci role și 40 de linii de plată folosește un mod unic de joc, cu o configurație 3-4-4-4-3. Acest lucru înseamnă că utilizatorii se vor putea bucura de o acțiune de rotire deosebit de modernă. Cu toate acestea, adevăratul entuziasm este dezlănțuit atunci când jucătorii activează forțele antice ale dragonului cu funcția „Dragon Stack Re-Spin”, precum și cu rotiri gratuite și câștiguri cu wild card. Puteți accesa Dragon Shrine pe site-ul Free Slot Games de pe computer, tabletă și mobil.

La prima vedere, acest slot online de la Quickspin Gaming nu pare să se bazeze pe o temă anume, dar priviți și ascultați puțin mai atent și veți vedea și auzi câteva indicii că este într-adevăr oriental.

Dragon Shrine cu siguranță se ridică la nivelul de înaltă calitate obișnuit stabilit de Quickspin Gaming; are un gameplay minunat de lin, două caracteristici bonus interesante (și potențial lucrative). Poate fi jucat fără probleme de dispozitiv, iar tu te vei bucura întotdeauna de o grafică de calitate aplicată unei teme simple.

Despre autor