Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Dragon Shrine

Dragon Shrine

de
RTP: 96.55%
Volatilitate: Medie
Câștig maxim: 871x
Joacă Dragon Shrine fără Înregistrare
4.7/5 - (6 votes)
Dragon Shrine demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Quickspin sigure și de încredere unde să jucați Dragon Shrine cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Dragon Shrine pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite

Joacă Dragon Shrine

Intră în Dragon Shrine, un nou slot Quickspin cu o mulțime de puteri ascunse din cultura chineză antică. Acest slot cu cinci role și 40 de linii de plată folosește un mod unic de joc, cu o configurație 3-4-4-4-3. Acest lucru înseamnă că utilizatorii se vor putea bucura de o acțiune de rotire deosebit de modernă. Cu toate acestea, adevăratul entuziasm este dezlănțuit atunci când jucătorii activează forțele antice ale dragonului cu funcția „Dragon Stack Re-Spin”, precum și cu rotiri gratuite și câștiguri cu wild card. Puteți accesa Dragon Shrine pe site-ul Free Slot Games de pe computer, tabletă și mobil.

La prima vedere, acest slot online de la Quickspin Gaming nu pare să se bazeze pe o temă anume, dar priviți și ascultați puțin mai atent și veți vedea și auzi câteva indicii că este într-adevăr oriental.

Dragon Shrine cu siguranță se ridică la nivelul de înaltă calitate obișnuit stabilit de Quickspin Gaming; are un gameplay minunat de lin, două caracteristici bonus interesante (și potențial lucrative). Poate fi jucat fără probleme de dispozitiv, iar tu te vei bucura întotdeauna de o grafică de calitate aplicată unei teme simple.

Despre autor