Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Wild Toro

Wild Toro

de
RTP: 96.4%
Volatilitate: Ridicată
Câștig maxim: 2250x
Joacă Wild Toro fără Înregistrare
4.3/5 - (7 votes)
Wild Toro demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri ELK Studios sigure și de încredere unde să jucați Wild Toro cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Wild Toro pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite
Videoclipul Wild Toro
Wild Toro">

Joacă Wild Toro în modul demo

Datorită jocului ca la aparate online Wild Toro, vă puteți transfera în mediul spaniol și puteți gusta atmosfera luptelor cu tauri. Dezvoltatorii de la Elk Studios au creat un automat care evocă această temă centrală în fiecare detaliu. Fundalul planului de joc este un sat cu arhitectură spaniolă tipică, o piață însorită și alte realități spaniole. Printre simboluri veți găsi portocale, trandafiri, evantaie, un toreador, un taur sau fosta monedă spaniolă peseta. Coloana sonoră și efectele sunt, de asemenea, în spirit spaniol – o mulțime de oameni zumzăie pe fundal, iar alături se aude un tango lent.

Jocul ca la aparate online Wild Toro are cinci role, patru linii și 178 de moduri de câștig. Jucătorii pot juca manual sau pot alege un joc automat. Numărul de runde este selectat prin menținerea apăsată a butonului de rotire, și există 10, 25, 50 și 100 de rotiri din care se poate alege. Jocul ca la aparate online Wild Toro oferă o gamă largă de opțiuni pentru personalizarea jocului. Poți controla muzica și efectele sonore, poți muta butonul de pariere, poți citi regulile structurate pentru puncte sau poți seta o verificare a realității pentru a ști cât timp ai jucat la intervale regulate. Nu trebuie decât să găsești o promoție interesantă în cazinoul online și să începi să joci.

wild toro slot machine

Funcții speciale în jocul ca la aparate Wild Toro

În jocul ca la aparate online Wild Toro, puteți forma trei simboluri specifice pentru a câștiga un bonus sau pentru a rula o funcție specială. Ca de obicei, jucătorii vor găsi simbolul Wild (inscripția Wild Toro cu majuscule mari de culoare galbenă), care reprezintă toate celelalte simboluri, cu excepția lui Taurus și Matador. Dacă reușești să atingi o linie câștigătoare pe role, există doar cărți Wild. Primești același număr de monede ca și pentru cel mai mare simbol trandafir.

bonus symbols

Simbolul taurului, pe care îl puteți forma doar pe a cincea rolă, acționează ca o carte Wild mobilă. Acesta se mută o poziție spre stânga la fiecare re-învârtire. Dacă întâlnește simbolul Matador, îl transformă într-un simbol Wild. Jucătorul începe o altă re-învârtire atunci când reușește să formeze simbolul Toreador pe cele trei role din mijloc. Simbolurile individuale rămân în pozițiile lor, iar rotirea gratuită durează până când apare un alt simbol Matador. Datorită acestuia, primești Free Spins și bonusuri sub formă de câștiguri.

RTP al slotului Wild Toro

Jocul ca la aparate online Wild Toro oferă 12 niveluri de pariuri din care jucătorul poate alege. Pariul maxim este de 100 de monede. Cel mai mare premiu pe care îl poți lua de la acest slot machine este de 225.000 de monede. Pariurile pot fi selectate făcând clic pe simbolul monedei cu două coloane. Puteți alege între valori de la 0,40 la 100 de euro. Randamentul pentru jucător al acestui aparat este de 96,4%. Puteți obține cel mai mare bonus de până la 1000 de monede dacă nimeriți simbolul trandafir. Al doilea cel mai valoros este simbolul portocaliu străpuns de un cuțit.

Sfaturi Wild Toro

Profitați de cele patru variante diferite de joc pentru a juca jocul ca la aparate online Wild Toro. Versiunea albastră (Optimiser) ajustează automat nivelul pariurilor dumneavoastră în funcție de desfășurarea jocului. Versiunea verde (Leveler) modifică numărul de pariuri dacă nu reușești să nimerești linia de plată de 5 ori la rând. Versiunea roșie (Booster) crește nivelul pariului atunci când pierdeți până când acesta este cu 4 niveluri mai mare decât suma de bază. Versiunea galbenă (Jumper) funcționează la fel ca versiunea roșie, cu singura diferență că nivelul pariului crește atunci când câștigați. Cu excepția primei variante, toate trei încep din nou după fiecare pierdere.

wild toro betting strategies

Pro și contra

Pro
  • O mulțime de moduri de a câștiga
  • Funcții bonus inovatoare
  • Divertisment și profitabile
Contra
  • Varianța medie face ca câștigurile mari să fie mai dificile
  • Grafica ar putea fi îmbunătățită

Despre autor