Stars of Orion

Stars of Orion

de
RTP: 95%
Volatilitate: Ridicată
Câștig maxim: 10000x
Joacă Stars of Orion fără Înregistrare
4.7/5 - (21 votes)
Stars of Orion demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri ELK Studios sigure și de încredere unde să jucați Stars of Orion cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Stars of Orion pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.
Videoclipul Stars of Orion
Stars of Orion">

Stars of Orion Slot joc de revizuire

ELK Studios s-a întors cu o altă lansare a mecanicii gravitaționale de inspirație cosmică, iar Stars of Orion se deosebește de tranșele anterioare în principal într-un mod pozitiv. Formele câștigătoare au fost înlocuite de un motor de plată cluster, nu foarte diferit de ceea ce se găsește în Cluster Slide.

Combinați cele de mai sus cu un contor de colectare a simbolurilor câștigătoare care acordă creșteri ale multiplicatorilor și cinci modificatori diferiți, și vă aflați pe un teritoriu oarecum familiar al sloturilor de grilă. Cu toate acestea, Super Simbolurile sunt o nouă inovație, deoarece acestea conectează/îmbunătățesc câștigurile cluster în moduri surprinzător de utile. Acest lucru este valabil mai ales dacă reușești să declanșezi versiunea Super a rundei bonus, iar jucătorii pot oricând să o achiziționeze direct din meniul de achiziții al funcției X-iter.

Caracteristicile slotului Stars of Orion

Simbolurile Wild „W” pot apărea oriunde la vedere și înlocuiesc toate simbolurile plătitoare obișnuite pentru a ajuta la completarea grupurilor câștigătoare. Simbolurile Wild valorează la fel ca simbolul ‘7’ de nivel superior, iar cele 4 bonusuri plătesc între 35 și 200 de ori pariul pentru mai mult de 15 într-un grup.

Toate simbolurile câștigătoare sunt eliminate din grilă prin intermediul funcției Avalanche, iar acesta este modul în care mecanismul Gravity intră în joc. Veți vedea apoi simboluri noi și/sau existente căzând în spații, ceea ce duce la noi grupuri câștigătoare. Prin urmare, procesul se repetă atâta timp cât continui să primești noi câștigători.

Toate simbolurile plătitoare obișnuite pot apărea ca Super Simboluri, iar apoi veți observa o ramă albastră strălucitoare în jurul simbolului. Atunci când un Super Simbol face parte dintr-un grup câștigător și se conectează simultan cu un alt grup câștigător, toate simbolurile câștigătoare sunt transformate în tipul simbolului cu cea mai mare valoare care face parte din situație.

Toate simbolurile câștigătoare sunt adunate în contorul magic văzut în partea dreaptă, iar premiile câștigă multiplicatori progresiv de la x2 la x4, x8, x16, x32 și x64. Există pietre prețioase care activează modificatori aleatorii între nivelurile de multiplicatori. Trebuie să umpleți contorul de 2 ori într-o singură secvență Avalanche pentru a obține atât un multiplicator, cât și o funcție, și veți ajunge în vârf.

Runda bonus este activată atunci când obțineți trei scatter-uri bonus oriunde la vedere, care acordă 10 picături gratuite. Progresul Magic Meter nu este resetat între picăturile gratuite, iar simbolurile speciale Super Bonus pot activa o versiune Super a funcției dacă toate cele 3 simboluri scatter apar cu un cadru roșu. Singura diferență este că simbolurile super apar mai frecvent în runda super bonus.

Meniul de achiziție a funcției X-iter vine de data aceasta cu 5 opțiuni diferite, iar acestea sunt următoarele:

  • Guaranteed win: plătiți de 5 ori pariul pentru a obține un anumit tip de câștig.
  • Super symbols: plătiți de 10 ori pariul dvs. pentru a obține simboluri Super suplimentare.
  • Symbol Swap: plătiți de 50 de ori pariul dvs. pentru a obține 3 schimburi de simboluri garantate după o avalanșă necâștigătoare.
  • Bonus round: plătiți de 100 de ori pariul dvs. pentru a activa runda bonus.
  • Super Bonus: plătiți de 500 de ori pariul dvs. pentru a activa runda Super Bonus.

Rezumatul analizei

Scăderea modurilor de câștig pentru motorul Cluster Pays pare o alegere bună pentru acest tip de configurare și ne place atmosfera misterioasă și cosmică care planează asupra acestei versiuni.

Simbolurile câștigătoare pentru a crește multiplicatorul de câștig și pentru a obține modificatori în custodie nu sunt neobișnuite în sloturile de grilă și este destul de distractiv atunci când vă angajați în curse de reacție cu lanț lung. Acest lucru nu se întâmplă atât de des, desigur, dar orice se poate întâmpla atunci când contorul nu se resetează niciodată în runda bonus a slotului. Super Simbolurile îți pot îmbunătăți efectiv câștigurile uneori, iar potențialul solid de 10.000x este dublu față de ceea ce este oferit în tranșele anterioare.

Despre autor