Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Bloopers

Bloopers

de
RTP: 96.1%
Volatilitate: Medie
Câștig maxim: 1850x
Joacă Bloopers fără Înregistrare
3.9/5 - (11 votes)
Bloopers demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri ELK Studios sigure și de încredere unde să jucați Bloopers cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Bloopers pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite

Bloopers slot recenzie

Bloopers este un slot cu 5 role cu 3 rânduri și 243 de moduri de câștig; un videoclip introductiv interesant stabilește scena jocului și prezintă diverse personaje legate de poveste. Simbolurile mari ocupă tot spațiul disponibil pe role, dar o scenă de fundal seamănă cu un vechi hol de hotel.

La fel ca toate jocurile Elk, acest slot este conceput pentru dispozitive mobile și desktop. Atunci când sosește o nouă versiune a Elk Studios, în întreaga industrie, jucătorii, fanii și cazinourile online acordă atenție în egală măsură. Compania cu sediul în Suedia nu lansează multe jocuri, deoarece cheltuiește mult timp și energie pentru a produce mai puține jocuri, dar de calitate superioară.

Simbolurile cu valoare mare sunt actorul și actrița principală, o tablă de flappy și o rolă de film; 10, J, Q, K și A alcătuiesc valorile mai mici. Simbolurile wild sunt reprezentate de logo-ul Wild Bloopers și vor înlocui toate celelalte, cu excepția stelei suplimentare „Walk Of Fame”, care activează funcția principală.

Funcții speciale

Acestea apar aleatoriu în jocul de bază și în rotirile gratuite, și există cinci personaje Bloopers diferite care cutreieră rolele și acordă unul dintre următoarele mini-bonusuri:

  • Sound Tech: plasează wild-uri lipicioase pe role și acordă un respin gratuit;
  • Stunt Man: extinde wild-urile;
  • Cutter: acordă „simboluri căzătoare” care pot forma noi combinații câștigătoare;
  • Makeup: acordă rotiri gratuite suplimentare;
  • Fix-It: mută simbolurile pentru a crea combinații câștigătoare.

Despre autor