Versailles Gold

Versailles Gold

de
RTP: 96.09%
Volatilitate: Medie
Câștig maxim: 5000x
Joacă Versailles Gold fără Înregistrare
4.5/5 - (11 votes)
Versailles Gold demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Amusnet Interactive (EGT Interactive) sigure și de încredere unde să jucați Versailles Gold cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Versailles Gold pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.

Recenzia aparatului de joc Versailles Gold

Mașina de slot Versailles Gold de la producătorul bulgar de software pentru jocuri de noroc EGT este dedicată palatului renumit în întreaga lume din Versailles. Înconjurat de un parc minunat, a servit timp de mulți ani drept reședință regilor francezi. Construcția complexului a început în 1661. În secolul al XIX-lea a fost transformat în muzeu, iar din 1979 Muzeul Versailles este considerat patrimoniu cultural UNESCO. Vă putem asigura: dezvoltatorii EGT au reușit să transmită tot farmecul și măreția acestei clădiri legendare.

Familia regală de la Versailles și Biserica Catolică sunt într-o ceartă și treaba ta este să-i unești și să-i faci să semneze acordul dându-i Sigiliul Regal de Aprobare. Puteți câștiga premii pentru regele, regina și cardinalul de bun simț și puteți câștiga, de asemenea, jocuri și funcții bonus, inclusiv Wild Royal Seals, Scattered Royal Seal Free Spins, Expanding Symbols, Jackpot Bonus Cards și Double-Your-Game pentru bani reali .Palatul Versailles este una dintre clădirile cu adevărat remarcabile din lume și este fundalul perfect pentru acest joc cu 5 x 3 role, care oferă, de asemenea, jucătorilor 10 linii de plată, precum și o mulțime de oportunități de premii.

Tema și complot

Slot machine Versailles Gold gratis dezvoltat de Euro Games Technology (EGT) este dedicat celebrului palat care a servit regii francezi timp de multe secole. Specialiștii EGT au încercat să pună în acest produs atmosfera luxului regal al secolului trecut, unde rătăcesc intrigi, secrete și conspirații, unde jucătorul poate încerca să obțină bogății Versailles.

Grafice, sunete și animații

Întrucât se referă la monarhii francezi, cele mai sfinte persoane înseși participă la joc, iar unele dintre ele vor părea familiare jucătorului – de exemplu, o față seamănă cu cardinalul Richelieu, care, deși nu era rege, l-a controlat cu pricepere în legendarul film „Trei mușchetari” .

Printre persoanele regale se află o frumoasă doamnă maiestuoasă și regele Ludovic al XIV-lea însuși într-o coroană și cu un sceptru, și o trăsură șic și un ordin de aur. Rotirea tobelor are loc în funcție de sunetul copitelor cailor (care, aparent, poartă trăsura cu monarhul). Aceste simboluri sunt completate de litere și numere colorate care reprezintă valorile cardurilor (A – as, K – rege și așa mai departe).

Ordinul de Aur joacă rolul unui wild și îndeplinește sarcinile wild și scatter în același timp, poate înlocui orice simbol și poate crea o combinație câștigătoare. Trei simboluri Wild (sau mai multe), jucătorul devine participant la 12 runde bonus, în care cazinoul plătește pentru pariurile jucătorului.

Pacanele Versailles Gold au o interfață clară care face ușor și rapid începerea învârtirii rolelor și o puteți încerca mai întâi în modul demo.

Toate butoanele descrise în jurul ecranului sunt foarte clare:

  • Mai jos – sume pariate și câștiguri.
  • Echilibrul stâng.
  • În dreapta – start, redare automată.
  • Pe ambele părți ale terenului de joc – desemnarea liniilor de plată care urmează să fie aleasă de jucător.

Deplasând mouse-ul pe butonul de meniu (dreapta sus), puteți opri sunetul, extinde sau prelungi ecranul, într-un cuvânt, personalizați pacanele Versailles Gold gratis după bunul plac.

Opțiuni de pariere

Cu 10 linii de plată, există o mulțime de opțiuni de pariere. Numărul minim de monede pentru a paria pe fiecare linie este 1, iar maximul este de 20. Dimensiunea monedelor Versailles Gold Slot variază de la 1 la 1 cm.

Acest joc vă oferă o variație bună la pariuri. În primul rând, puteți alege liniile de plată ca mai sus. În al doilea rând, puteți alege nivelul de pariu. Niveluri de pariu: 1, 2, 5, 10 și 20. Suma totală a pariului este calculată prin înmulțirea numărului de linii de plată cu nivelul pariului. Acest lucru are ca rezultat un pariu minim de 1,00 EUR și un pariu maxim de 200 EUR.

Este simplu și suma pariată este afișată în partea de jos.

Versailles Gold RTP și volatilitate

RTP-ul Versailles Gold free este de 96,09%, ceea ce este normal și în conformitate cu media industriei de 95-96% pentru sloturi. În plus, este considerat un slot cu volatilitate medie spre mare. Aceasta înseamnă că vă puteți aștepta să câștigați din când în când și câteva câștiguri de dimensiuni decente vor fi aruncate pentru o măsură bună.

Caracteristici bonus Versailles Gold

Deși nu există jocuri bonus în Versailles Gold slot video, există o mare oportunitate de a câștiga jackpot-ul, mai ales că sunt patru, iar toate sunt progresive – adică au capacitatea de a acumula. Jackpot-urile sunt jucate independent și nu depind unul de celălalt.

Pentru a deveni un participant la o astfel de remiză, nu trebuie să inventați ceva extraordinar sau să calculați rotiri pentru o lungă perioadă de timp, trebuie doar să jucați un joc obișnuit, în care se poate deschide o fereastră separată, în care are loc o rundă câștigătoare specială.

Pe ecran vor apărea 12 cărți, întinse cu fața în jos, dintre care se propune să alegeți trei cărți de același costum, iar dacă reușește, atunci jucătorul este proprietarul unui jackpot uriaș!

Jocuri aparate Versailles Gold au un așa-numit simbol „sălbatic”, adică unul care se poate transforma în oricare dintre simboluri, care în prezent nu este suficient pentru a câștiga. Pentru a face jocul și mai distractiv, există și simboluri „scatter” care pot apărea pe una dintre role în orice moment (chiar și pe o linie de plată) și pot ajuta jucătorul să câștige. Celor care s-au săturat deja să apese butonul Play le va plăcea cu siguranță opțiunea de redare automată, care vă va permite să începeți procesul de joc o dată și să așteptați doar câștigul. De asemenea, jocul are multiplicatori care vă permit să vă dublați, să tripliți sau să creșteți și mai mult câștigurile. Ceea ce este, de asemenea, interesant este că poți obține mai multe rotiri gratuite în joc, ceea ce îți va crește semnificativ șansele de a câștiga, inclusiv de a câștiga bani reali.

Există zece simboluri în Versailles Gold online. Aceasta include cele cinci simboluri principale – A, K, Q, J și 10, care au cele mai mici plăți. Există, de asemenea, patru simboluri mai plătitoare: preotul, trăsura și regele și regina care locuiesc în Versailles. Plățile pentru toate simbolurile sunt dinamice și se modifică în funcție de mărimea pariului și de numărul de linii de plată.

Cea mai mare plată unică pe care o puteți câștiga este de 100.000 EUR (5.000x miza dvs.), care este obținută cu cinci simboluri King atunci când jucați la nivelul de pariu 20. În combinație cu rotiri gratuite și reactivari de rotiri gratuite, aceasta înseamnă că puteți câștiga potențial jackpoturi uriașe. .

Versailles Gold are o funcție bonus distractivă în care poți câștiga rotiri gratuite. Rotirile gratuite sunt declanșate de simbolul sălbatic auriu. Dacă obțineți trei sau mai multe simboluri wild, veți câștiga 12 rotiri gratuite Versailles Gold. Rotirile gratuite folosesc tabelul standard de plăți și plățile bazate pe suma pariată cu care ați câștigat rotiri gratuite.

Încercați acum Versailles Gold gratuit în modul demo!

Putem spune cu siguranță că Versailles Gold demo va atrage cu siguranță pe toată lumea, fără excepție. EGT încearcă întotdeauna să-și șlefuiască sloturile la perfecțiune, astfel încât totul în aparatul de slot să arate extrem de armonios. Prezența unui număr mare de funcții nu deranjează, ci, dimpotrivă, însuflețește jocul.

Concluzii

Mulți jucători le place slotul Versailles Gold joc gratis cu intriga sa simplă, designul colorat, designul sonor plăcut, simbolurile speciale și posibilitatea de a câștiga un jackpot uriaș. Și deși dezvoltatorul Euro Games Technology a creat multe sloturi video cu funcționalități mai complexe și poate mai interesante, Versailles Gold va atrage fără îndoială noi jucători la cazinourile online.

Unde pot juca gratuit la slotul Versailles Gold?

Vă puteți cufunda în atmosfera de joc Versailles Gold pe site-ul Play Fortune.

Ce bonusuri și caracteristici voi găsi în Versailles Gold?

Slotul are multe caracteristici bonus, de la simboluri la jackpot-uri și rotiri gratuite.

Pot juca slotul Versailles Gold pe telefonul sau tableta mea?

Da, slotul este disponibil nu numai pe computere, ci și pe dispozitivele mobile.

Despre autor