20 Hot Blast

20 Hot Blast

de
RTP: 95.87%
Volatilitate: Medie
Câștig maxim: 3000x
Joacă 20 Hot Blast fără Înregistrare
4.4/5 - (22 votes)

Afară se încălzește cu 20 Hot Blast. Un slot video clasic cu o perspectivă arzătoare, 5 role și 20 de linii fixe. Fructele, BAR-urile și Scatters sunt doar o parte din întreaga explozie care este gata să sufle într-un câștig uriaș.

20 Hot Blast demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Amusnet Interactive (EGT Interactive) sigure și de încredere unde să jucați 20 Hot Blast cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca 20 Hot Blast pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.
Videoclipul 20 Hot Blast
20 Hot Blast">

Recenzia slotului 20 Hot Blast

Tema de fructe a slotului 20 Hot Blast te duce înapoi în timp, în lumea cazinorilor terestre tradițiinale. Veți juca pe 20 de linii de plată fixe cu o gamă largă de pariuri. Aici veți găsi o selecție largă de funcții bonus. Această mașină vă va oferi o mulțime de emoții pozitive doar accesând un joc cu fructe gratis.

Tema, grafica, sunetul, animarea

Slotul online 20 Hot Blast gratis are o temă retro care ar trebui să atragă jucătorii nostalgici cărora le este dor de sloturile vechi din arcadele anilor 1980. Focul pare să pătrundă în tot acest joc. Rolele sunt așezate pe fundalul unei sobe aprinse, iar materialele audiovizuale au o estetică groovy. Simbolurile cu valoare mare includ un număr stilizat 7, un clopot de aur și un teanc de 3 bare, în timp ce simbolurile cu valoare medie sunt un teanc de 2 bare și 1 bară. Simbolurile cu cea mai mică plată sunt cele așteptate de la o mașină de fructe: prune, portocale, lămâi și cireșe.

Pariere

Slotul 20 Hot blast free sau pe bani nu este diferit de sloturile similare. Are un joc identic, mai multe caracteristici bonus, un simbol wild în expansiune și un multiplicator progresiv în timpul reînvârtirilor, cea ce este foarte promițător în jocuri cu bani.

Sarcina jucătorului este de a elimina din role simbolurile care sunt într-o combinație de plată cu adăugarea suplimentară de noi simboluri care aduc câștiguri suplimentare, care continuă până când combinația este plătită. La formarea suplimentară a plății în Slotul 20 Hot blast online ajută combinațiile de simboluri wild, care, care apar pe rolele 2, 3 și 4, se extind la dimensiunea de 1*3, acoperind toate rolele și pot fi emise la reînvârtire. Fiecare nou câștig va avea un nou multiplicator (nelimitat) și acest lucru vă poate oferi un câștig total foarte mare.

În ciuda faptului că majoritatea combinațiilor de plată aduc doar câștiguri mici în intervalul de 0,5x-3,5xpariul total, din când în când slotul oferă combinații mai mari în valoare de până la 15x pariuri, precum și câștiguri rare în intervalul de 20x – 60x. Când în jocuri aparate 20 Hot Blast sunt declanșate 3 simboluri wild, doar simbolurile cu cea mai mică valoare pot fi în prima rolă, iar multiplicatorul nu atinge de obicei o valoare mare, iar în timpul testării nu a fost posibil să obțineți mai mult de x4. Potențialul maxim al slotului este limitat la câștiguri de peste 750 de pariuri, dar urmează doar să le testați singuri în jocuri ca la aparate.

20 Hot Blast RTP, caracteristici și volatilitate

  • Linii de plată – 20 de fixe;
  • Volatilitatea – medie;
  • Gama de pariuri – de la 20 la 400 de monede;
  • Teren de joc – 5×3;
  • Câștig maxim – 200.000 de monede.
  • Bonusuri – funcția „Toppling Reels”, simbol wild în extindere, joc cu risc, 4 caracteristici bonus de jackpot care sunt declanșate aleatoriu.
  • RTP – 95,85%.

Specificații și bonusuri 20 Hot Blast

Păcănele 20 Hot Blast nu au un joc bonus sau rotiri gratuite, dar, în același timp, este un joc cu un potențial suficient de bun pentru a obține un câștig mare. Simbolul bombei este wild. Apare pe rolele a 2-a, a 3-a și a 4-a. De asemenea, acest simbol poate fi extins pe întreaga sa lungime și poate înlocui toate simbolurile, cu excepția Pungii de bani. De fiecare dată când primiți un câștig, vă puteți miza câștigurile cu o șansă de 50/50 fie de a dubla recompensa, fie de a pierde totul cu rotiri gratuite fără depunere. Slotul include și o bombă sălbatică care se poate extinde pe toată rola și poate înlocui orice alt simbol decât scatter.

Mulinetele în cascadă a 20 Hot Blast slot vă pot ajuta, de asemenea, să vă sporiți câștigurile cu fiecare rotire. Ori de câte ori aterizați pe o linie de plată, simbolurile din combinația câștigătoare dispar și sunt înlocuite cu altele noi. Mai avem și un jackpot pe 4 niveluri. După orice rotire aleatorie, puteți activa un bonus misterios care vă permite să alegeți dintr-un set de cărți cu fața în jos. Dacă alegi 3 cărți din pachetul respectiv, poți câștiga jackpot-ul respectiv!

Testați 20 Hot Blast în versiunea demo chiar acum!

Încercați 20 Hot Blast demo la play-fortune.ro și încercați-vă norocul în slotul cu tema fructelor, care este plin de simboluri Bombs și vă va captiva cu povestea sa.

Concluzii

Păcănele 20 Hot Blast gratis sau pe bani este o opțiune bună pentru cei care sunt orientați spre un joc explozibil cu câștiguri instante mari. Cu siguranță el va atrage nu numai gamerii începători, dar și cei care au o experiență bogată.

Unde pot juca păcănele 20 Hot Blast gratis?

Cea mai mare colecție de păcănele gratuite de la cei mai recunoscuți dezvoltatori o găsiți pe play-fortune.ro unde aveți posibilitatea de a încerca sloturi populare în versiunea demo fără bani.

Pot să câștig bani cu Hot Blast?

Aparatul de joc oferă șanse mari pentru a obține câștiguri mici, dar frecvente, totodată cu jackpotul poți să pui în portofel o sumă destul de impunătoare, indiferent de miză. Obțineți un cazino bonus fără depunere și fă-ți jocul și mai profitabil.

Ce funcții bonus are 20 Hot Blast?

Slotul nu are pachetul de bonusuri standard, dar aici ăsiți simboluri wild, scatter, bombă, joc de risc cu jackpot cu nivele.

Este 20 Hot Blast accesibil de pe telefon sau tabletă?

Pentru a juca 20 Hot Blast joc gratis pe un smartphone sau tabletă nu este necesar să descărcați și instalați vre-o aplicație, ci doar intrați în cazinoul online și alegeți-l în versiunea demo.

Despre autor