Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Rise of RA

Rise of RA

de
RTP: 95.97%
Volatilitate: Medie
Câștig maxim: 10000x
Joacă Rise of RA fără Înregistrare
4.7/5 - (3 votes)
Rise of RA demo play DEMONSTRAȚIE

Pornește la drum spre Egiptul Antic! Echipa Amusnet Interactive te va duce înapoi în timp în lumea necunoscută a faraonului egiptean și a templului său sălbatic. Comorile ascunse și funcțiile magice vă așteaptă la fiecare rotire. Explorează călătoria mitică și fă parte din Rise of RA!

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Amusnet Interactive (EGT Interactive) sigure și de încredere unde să jucați Rise of RA cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Rise of RA pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
77Spins
4,0 rating
77Spins Cazino oferă un bonus de bun venit de până la 500 €

Rise of Ra slot recenzie

Rise of Ra este o mașină de slot cu 5 role și 15 linii de plată. Acest slot de la EGT are un scatter, un simbol wild, un jackpot progresiv, un joc de dublare, precum și o rundă de premii cu rotiri gratuite și un multiplicator triplu al recompenselor primite. Dispozitivul este dedicat temei Egiptului Antic. Plata maximă pentru o combinație de 5 simboluri wild este de 200.000 de credite. Incearca pacanele gratis si castiga!

Temă, grafică, sunete și animații

păcănele Rise of Ra

Rise of Ra gratis este un slot în stil egiptean antic cu hieroglife. Acesta este primul joc din seria Rise of Ra de la EGT, care face ca unele dintre elementele sale să pară puțin învechite.

Datorită selecției de nuanțe de culori și a desenului de imagini, slotul este unul dintre cele mai plăcute vizual din EGT. Tema jocului Rise of Ra, mai degrabă decât vechile culte egiptene și extragerea comorilor. Grafica din joc este relativ bună: artefactele și hieroglifele sunt desenate bine, dar fețele oamenilor de pe simboluri arată ciudat.

Animațiile din pacanele Rise of Ra gratis sunt fluide, iar coloana sonoră este simplă și plăcută.

RTP-ului Rise of Ra, volatilitate, opțiuni de pariuri

Procentul de plată in Rise of Ra slot gratis este de 95,97%, care este practic același cu valoarea medie de 96%.

Joc Rise of Ra are o volatilitate medie, ceea ce îl face slab potrivit pentru strategii care sunt eficiente la cea mai mare volatilitate posibilă.

Pentru a simplifica calculele, atunci când descrieți plățile pe Rise of Ra, va fi folosit un pariu total de 15 credite. Ținând cont de faptul că numărul de linii de plată active este de 15, pariul pe linie va fi egal cu 1 credit.

Numărul de linii de plată active în pacanele Rise of Ra slot este determinat prin apăsarea butoanelor situate pe părțile laterale ale terenului de joc și este selectat dintre următoarele opțiuni: 1, 5, 7, 10, 15 piese. Având în vedere activarea tuturor liniilor de plată, utilizatorul poate alege una dintre cele 5 opțiuni pentru pariul total pe rotire: 15, 30, 75, 150, 300 de credite. Făcând clic pe oricare dintre aceste butoane, începe automat o rotire cu valoarea totală a pariului selectată.

Toate simbolurile slotului reprezintă diverse obiecte și personaje asociate cu cultura și tradițiile Egiptului Antic. În mod convențional, imaginile pot fi împărțite în două categorii în funcție de prezența unor proprietăți speciale unice care oferă un avantaj jucătorului în primirea recompenselor.

Caracteristici și bonusuri Rise of Ra

Apăsarea butonului din nou oprește imediat procesul de joc al dispozitivului. De asemenea, puteți lansa rotiri folosind tastatura – tasta „Spațiu”. În acest caz, rotația va fi lansată cu ultima valoare selectată a pariului total. Butonul portocaliu din colțul din stânga jos al ecranului începe învârtirile automate. După activarea lor, învârtirile vor fi lansate independent până când utilizatorul apasă același buton.

Combinația de premii din mașină este considerată a fi pierderea a cel puțin trei simboluri identice pe role adiacente. O astfel de combinație trebuie neapărat să înceapă de la marginea stângă a terenului de joc și să fie pe linia de plată activă.

Rise of Ra slot oferă următoarele bonusuri fara depunere:

  • Joc de dublare.
  • Jackpot progresiv.
  • Rotiri gratuite.

Joc de dublare

Rise of Ra bonus

Jocul este activat prin apăsarea butonului Gamble după ce o combinație câștigătoare apare pe terenul de joc. Sarcina utilizatorului este să ghicească culoarea cardului ascuns situat în centrul ecranului.

În cazul unei alegeri corecte, câștigurile pentru ultima rotire sunt dublate, iar jocul poate fi continuat. Dacă alegerea a fost făcută incorect, atunci câștigul rotirii este pierdut și jocul este închis.

Jackpot progresiv

Jackpotul progresiv se joacă odată cu lansarea fiecărei rotiri. Reprezintă primirea unuia dintre cele patru câștiguri. Fiecare dintre ele îi corespunde unui costum de cărți în următoarea ordine crescătoare: crose, diamante, inimioare, pică. Deasupra terenului de joc sunt patru ferestre cu recompense acumulate. Când treceți cu mouse-ul peste unul dintre ele, apar informații despre data și valoarea ultimului câștig al acestui nivel de jackpot. Puteți câștiga jackpot-ul numai în versiunea completă a aparatului.

Runda bonus cu rotiri gratuite

O rundă cu 15 rotiri gratuite pe slotul Rise of Ra este activată atunci când trei sau mai multe simboluri scatter apar în jocul principal. Toate câștigurile primite în timpul rundei de bonus sunt înmulțite cu trei ori.

Dacă în timpul lansării rotirilor gratuite, trei sau mai multe simboluri scatter reapar pe rolele dispozitivului, utilizatorul primește 15 rotiri gratuite suplimentare. La sfârșitul jocului, toate recompensele acumulate sunt transferate în contul principal.

Rise of Ra online este o mașină de jocuri cu un nivel mediu de grafică dedicată culturii Egiptului Antic. Câștigurile la slot apar destul de des, dar în cele mai multe cazuri sunt mai mici sau egale cu miza totală curentă per rotire. Printre avantajele de jocuri aparate Rise of Ra, se remarcă prezența unui simbol „sălbatic”, un joc de dublare, un jackpot progresiv, precum și o rundă bonus cu rotiri gratuite, în care se folosește un multiplicator suplimentar.

Încercați acum Rise of Ra gratuit în modul demo!

Fanii vânătorii de comori și ai Egiptului Antic ar trebui să încerce cu siguranță slotul Rise of Ra demo. Te vei distra primind diverse bonusuri și câștiguri bune!

Rezumat

Rise of Ra joc gratis, deși vechi, este destul de interesant și nu este inferior versiunilor moderne. Are un set mare de caracteristici bonus, RTP bun și volatilitate. Jocul are o grafică și muzică drăguțe, care vă permit să vă scufundați în atmosfera Egiptului Antic. Încearcă-ți norocul pe cazinou online in Romania și încearcă să obții toate comorile ascunse de faraoni!

Unde pot juca slotul Rise of Ra gratuit?

Pe site-ul PlayFortune, puteți juca slotul gratuit. Aici sunt si alte sloturi, ex. Jocuri cu fructe.

Pot câștiga bani reali în slotul Rise of Ra?

Jocul pe bani reali este disponibil numai în versiunea completă a jocului.

Ce bonusuri și caracteristici voi găsi în Rise of Ra?

În slot, puteți obține rotiri gratuite, joc dublu și alte bonusuri.

Pot juca slotul Rise of Ra pe telefonul sau tableta mea?

Poți deschide slotul de pe telefon sau tabletă oricând, oriunde te-ai afla.

Despre autor