Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Taco Brothers

Taco Brothers

de
RTP: 96.30%
Volatilitate: Medie
Câștig maxim: 1500x
Joacă Taco Brothers fără Înregistrare
4.3/5 - (10 votes)
Taco Brothers demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri ELK Studios sigure și de încredere unde să jucați Taco Brothers cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Taco Brothers pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite

Joacă slotul demo Taco Brothers

Aparatul de păcănele Taco Brothers ne oferă o aventură palpitantă în inima Americii Latine. Într-adevăr, datorită unui decor îngrijit, jucătorul se poate cufunda rapid în această poveste captivantă. În fundal, este posibil să vedem munți, apus de soare și un sat pierdut în mijlocul deșertului.

taco bros slots

Personajul elegant al lui Paso reprezintă cea mai profitabilă pictogramă, 243 de moduri de câștig și mai multe funcții de plată. Jocul oferă o gamă suficient de largă de pariuri, de la 0,10 € la 50 € pe rotire, potrivită atât pentru începători, cât și pentru pariorii mari. De asemenea, prețul de 400 de monede, câștigul maxim al jocului de bază, devine din ce în ce mai mare cu cât pariezi mai mult. Simbolurile obișnuite ale jocurilor de noroc, cum ar fi Tequila, Cactușii, Chitarele, Lanternele și Pica, toate oferă până la 80 de monede, dar Frații sunt cei care oferă cele mai mari câștiguri atunci când le potrivești pe role.

taco brothers big win

Vă puteți bucura de acest joc pe orice platformă, fie că este vorba de pc, tabletă sau mobil. Modurile portret și peisaj sunt disponibile pe versiunile pentru tabletă și mobil.

Despre autor