Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Ozwin’s Jackpots

Ozwin’s Jackpots

de
RTP: 96.7%
Volatilitate: Scăzută
Joacă Ozwin’s Jackpots fără Înregistrare
4.1/5 - (10 votes)
Ozwin’s Jackpots demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Yggdrasil Gaming sigure și de încredere unde să jucați Ozwin’s Jackpots cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Ozwin’s Jackpots pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite
Videoclipul Ozwin’s Jackpots
Ozwin’s Jackpots">

Joaca Ozwin’s Jackpots recenzie

Ozwin’s Jackpots este un slot cu cinci role, cu trei rânduri și douăzeci de linii de plată fixe. Designul rolei are un aer medieval într-o pădure sumbră. Cele cinci sume de jackpot progresiv sunt afișate în partea de sus a rolelor.

Există patru simboluri de mare valoare, iar acestea includ Ozwin, personajul masculin, un fel de obiect magic și un dovleac albastru; simboluri de cărți de joc de diferite culori.

Nu există niciun simbol wild în Ozwin’s Jackpots, dar există două simboluri speciale: globul de cristal și cartea de vrăji care activează funcții suplimentare.

Aici veți prelua rolul lui Ozwin, un vrăjitor puternic care s-a transformat într-o bufniță albă și și-a pierdut forma umană. Condu-ți ucenicul și ghidează-l în călătoria de a deveni un adevărat „armagizor”, cel mai puternic dintre vrăjitori.

În timpul jocului, trebuie să colectezi cristalele atașate sferelor magice pentru a îndepărta blestemul. Însoțit de o bufniță și înarmat cu o carte de vrăji puternice, ucenicul lui Ozwin are nevoie de mari victorii și colectează cărți de vrăji suplimentare pentru a-și crește reputația de vrăjitor.

Pro și contra

Pro
  • high RTP
  • good graphics
  • multiple progressive jackpots
Contra
  • The bonus features may not be the most original

Despre autor