Valley of the Gods

Valley of the Gods

de
RTP: 96.2%
Volatilitate: Medie
Câștig maxim: 5800x
Joacă Valley of the Gods fără Înregistrare
4.7/5 - (12 votes)
Valley of the Gods demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Yggdrasil Gaming sigure și de încredere unde să jucați Valley of the Gods cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Valley of the Gods pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.
Videoclipul Valley of the Gods
Valley of the Gods">

Valley of the Gods Slot Recenzie

Magia egipteană antică îi atrage pe jucătorii de cazino în cel mai recent joc al producătorului Yggdrasil sub titlul Valley Of The Gods. Lansat în premieră pe 24 august 2017, acest joc te cufundă într-o lume de zei egipteni, re-spins, multiplicatori și vieți suplimentare. Descoperă secrete, găsește comori și bucură-te de 3125 de moduri de câștig. Află mai multe din recenzia noastră și verifică ce cazinouri online îl au în portofoliu.

Caracteristici de bază

valley of the gods demo

La început poate părea un slot obișnuit, dar vei observa rapid că ascunde mai mult decât te-ai aștepta. Grila din acest joc este de 5×5, deci există rânduri și role egale în joc. Aceasta formează un pătrat, ceea ce nu se întâmplă destul de des în jocurile de noroc.

Cu toate acestea, merită să știți că nu toate spațiile din grilă sunt active încă de la început. La început, jucătorul are acces la 45 de linii de câștig, dar atunci când îndeplinește anumite condiții, vor exista mai mult de 3000 de linii, așa că merită efortul.

Rata de rentabilitate a jucătorului se ridică la 96,2%, deci este mai mare decât standardul așteptat, ceea ce este un semn bun pentru jucător. Dezvoltatorul a echipat jocul cu o volatilitate medie pentru a obține câștiguri medii, ceea ce reprezintă o opțiune bună pentru începători. Câștigul maxim în acest joc este de 5.800 x miza jucătorului.

Pariul minim pe care îl puteți plasa pentru o rundă este de 0,1, iar dacă preferați să depuneți sume mai mari, puteți alege suma maximă, care este de 100 de o anumită monedă. Cea pe care o alegi depinde de ce tip de jucător ești.

Bonusuri

Aici nu există caracteristici standard de bonus, declanșate de simboluri speciale. În schimb, există caracteristici originale care sunt declanșate automat în timpul jocului:

Re-spin – de fiecare dată când reușești să obții o combinație câștigătoare, se deblochează câteva simboluri suplimentare și se declanșează o rotire gratuită. Situația se repetă până când nu se mai atinge nicio combinație. Odată ce întregul ecran este deblocat, se declanșează statuile.

Multiplicatori de câștig – de fiecare dată când reușești să colectezi 5 scarabei albaștri lângă o statuie albastră activă – multiplicatorul de câștig crește cu 1x.

Vieți suplimentare – de fiecare dată când reușești să colectezi 5 scarabei roșii lângă statuia roșie activă – jucătorul primește o viață. Aceasta îi permite să declanșeze o re-învârtire suplimentară chiar dacă nu reușește să obțină o combinație câștigătoare.

Grafică și sunet

Având în vedere numărul mare de jocuri cu tema Egiptului Antic, Yggdrasil Gaming încă se distinge din mulțime, datorită eforturilor echipei lor uimitoare de design. Jocul de păcănele arată grozav datorită simbolurilor sale rafinate și efectelor vizuale. Coloana sonoră în stil Indiana Jones a fost, de asemenea, perfect adaptată acestui slot.

Concluzie

Yggdrasil nu și-a dezamăgit încă o dată fanii și a dovedit că este un jucător foarte serios în industria jocurilor de noroc. Jocul Valley of the Gods îi va atrage atât pe cei care abia încep aventura cu sloturile online, cât și pe obișnuiții experimentați ai cazinourilor fără depunere. Audiovizualul frumos, bonusurile interesante și jackpotul mare asigură un joc dinamic și o doză bună de adrenalină. În ciuda unui număr de caracteristici inovatoare, aparatul se caracterizează prin reguli simple și clare, care nu distrag atenția jucătorului de la cel mai important lucru, și anume câștigarea de câștiguri și lupta pentru o adevărată avere!

Despre autor