Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Midas Golden Touch

Midas Golden Touch

de
RTP: 96.1%
Volatilitate: Ridicată
Câștig maxim: 10196x
Joacă Midas Golden Touch fără Înregistrare
4.2/5 - (12 votes)
Midas Golden Touch demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Thunderkick sigure și de încredere unde să jucați Midas Golden Touch cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Midas Golden Touch pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite

Joacă Midas Golden Touch

Mitul regelui Midas, capabil să transforme în aur tot ceea ce atingea, continuă să trăiască prin simbolurile și animațiile din jocul ca la aparate Midas Golden Touch. În acest slot online vei găsi un sistem de joc cu 5 role și 15 linii, wild-uri care acționează ca jokeri și care multiplică premiile asociate combinațiilor până la un maxim de 32 de ori valoarea lor inițială, precum și un bonus de rotiri gratuite care poate fi activat cu cel puțin 3 simboluri scatter oriunde și asociat la un maxim de 20 de jocuri gratuite.

Midas Golden Touch este un slot cu cinci role, cu trei rânduri și cincisprezece linii de plată fixe; un templu de marmură formează fundalul acestor role cu margini aurii care strălucesc sub soarele cerului mediteranean.

Simbolurile de mare valoare includ Regele Midas, un colier de aur, o cupă de argint și o cutie de bijuterii; 9, 10, J, Q, K și A reprezintă cele mai mici valori.

Atingerea de aur este simbolul wild și va înlocui toate celelalte simboluri standard pentru a ajuta la formarea de combinații câștigătoare. Templul este simbolul scatter, care reprezintă cheia pentru funcția principală.

Despre autor