Esqueleto Explosivo

Esqueleto Explosivo

de
RTP: 96.0%
Volatilitate: Scăzută
Câștig maxim: 700x
Joacă Esqueleto Explosivo fără Înregistrare
4.1/5 - (10 votes)
Esqueleto Explosivo demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Thunderkick sigure și de încredere unde să jucați Esqueleto Explosivo cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Esqueleto Explosivo pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 8 BTC + 70 rotiri gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.
Videoclipul Esqueleto Explosivo
Esqueleto Explosivo">

Esqueleto Explosivo Slot Recenzie

Din când în când, apare un slot care îi dă pe spate pe jucători. Vei fi complet încântat și fermecat de animațiile delicioase. Efectele sonore sunt perfecte. Caracteristicile distractive și jucabilitatea leagă nodul. Esqueleto Explosivo este exact un astfel de slot. Este absolut ingenios în toată simplitatea sa și invită la sesiuni lungi de joc care nu se plictisesc niciodată.

Încercați-l gratuit. Când sunteți gata să jucați pe bani reali, trebuie doar să urmați unul dintre link-uri pentru a profita de oferta de bun venit.

Slotul Esqueleto Explosivo

Așadar, Thunderkick a făcut-o din nou. Gândiți-vă că ceva atât de „simplu” poate fi atât de bun. Esqueleto Explosivo este un mic slot plin de umor, cu o poveste despre trupa Mariachi The Boners în timpul sărbătorii Dia de Los Muertos, sau Ziua Morților, așa cum se numește sărbătoarea în engleză. Ceea ce este special la The Boners este faptul că toți membrii trupei sunt rang de oase.

Acest slot a devenit adevărata mare descoperire a trupei Thunderkicks. Și asta este complet de înțeles. Joci Esqueleto Explosivo pe o tablă de joc formată din 5 role. De fapt, acestea sunt cranii căzătoare de diferite culori.

Câștigurile sunt plătite pe 17 linii, iar pariul total îl controlezi tu însuți. Cu toate acestea, numărul de linii de pariere este întotdeauna același. Cu un RTP de până la 96,0%, capacitatea de joc este neobișnuit de mare.

Dar, până la urmă, grafica și, nu în ultimul rând, funcțiile sunt cele care stau la baza tuturor sloturilor bune. Grafica delicioasă abundă, la fel ca și efectele sonore bune. Caracteristicile sunt, de asemenea, bune. Simbolurile care cad îndeplinesc o funcție importantă. La fiecare rotire câștigătoare, simbolurile câștigătoare explodează și sunt înlocuite cu altele noi. Fiecare câștig activează multiplicatorul și îl crește cu o treaptă, până la 32x banii, atâta timp cât continui să câștigi. Atunci când câștigul este plătit, acesta sare din nou la 1x.

Explosivo wilds este o altă funcție distractivă jucată de un craniu Elvis. Acest simbol funcționează parțial ca un wild normal. De asemenea, crește multiplicatorul cu o treaptă (chiar dacă nu generează profit). În cele din urmă, aruncă în aer toate simbolurile adiacente, lăsând loc pentru până la 9 simboluri noi – și noi șanse de câștig.

Pe scurt, aceasta este o mică pepită de aur care oferă câștiguri frumoase și o mare bucurie de joc. Veți găsi Esqueleto Explosivo, printre altele, la cazinourile Playforuna (care oferă uneori rotiri gratuite la acest slot special atunci când vă înregistrați ca jucător nou). Mult noroc!

Pro și contra

Pro
  • Plățile de 16 x sau 32 x apar în mod regulat
  • Design grozav al slotului
  • Muzică tematică minunată
Contra
  • Absența oricărui tip de rotiri gratuite
  • Premii mici în jocul principal

Despre autor