Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Esqueleto Explosivo

Esqueleto Explosivo

de
RTP: 96.0%
Volatilitate: Scăzută
Câștig maxim: 700x
Joacă Esqueleto Explosivo fără Înregistrare
4.1/5 - (10 votes)
Esqueleto Explosivo demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Thunderkick sigure și de încredere unde să jucați Esqueleto Explosivo cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Esqueleto Explosivo pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite
Videoclipul Esqueleto Explosivo
Esqueleto Explosivo">

Esqueleto Explosivo Slot Recenzie

Din când în când, apare un slot care îi dă pe spate pe jucători. Vei fi complet încântat și fermecat de animațiile delicioase. Efectele sonore sunt perfecte. Caracteristicile distractive și jucabilitatea leagă nodul. Esqueleto Explosivo este exact un astfel de slot. Este absolut ingenios în toată simplitatea sa și invită la sesiuni lungi de joc care nu se plictisesc niciodată.

Încercați-l gratuit. Când sunteți gata să jucați pe bani reali, trebuie doar să urmați unul dintre link-uri pentru a profita de oferta de bun venit.

Slotul Esqueleto Explosivo

Așadar, Thunderkick a făcut-o din nou. Gândiți-vă că ceva atât de „simplu” poate fi atât de bun. Esqueleto Explosivo este un mic slot plin de umor, cu o poveste despre trupa Mariachi The Boners în timpul sărbătorii Dia de Los Muertos, sau Ziua Morților, așa cum se numește sărbătoarea în engleză. Ceea ce este special la The Boners este faptul că toți membrii trupei sunt rang de oase.

Acest slot a devenit adevărata mare descoperire a trupei Thunderkicks. Și asta este complet de înțeles. Joci Esqueleto Explosivo pe o tablă de joc formată din 5 role. De fapt, acestea sunt cranii căzătoare de diferite culori.

Câștigurile sunt plătite pe 17 linii, iar pariul total îl controlezi tu însuți. Cu toate acestea, numărul de linii de pariere este întotdeauna același. Cu un RTP de până la 96,0%, capacitatea de joc este neobișnuit de mare.

Dar, până la urmă, grafica și, nu în ultimul rând, funcțiile sunt cele care stau la baza tuturor sloturilor bune. Grafica delicioasă abundă, la fel ca și efectele sonore bune. Caracteristicile sunt, de asemenea, bune. Simbolurile care cad îndeplinesc o funcție importantă. La fiecare rotire câștigătoare, simbolurile câștigătoare explodează și sunt înlocuite cu altele noi. Fiecare câștig activează multiplicatorul și îl crește cu o treaptă, până la 32x banii, atâta timp cât continui să câștigi. Atunci când câștigul este plătit, acesta sare din nou la 1x.

Explosivo wilds este o altă funcție distractivă jucată de un craniu Elvis. Acest simbol funcționează parțial ca un wild normal. De asemenea, crește multiplicatorul cu o treaptă (chiar dacă nu generează profit). În cele din urmă, aruncă în aer toate simbolurile adiacente, lăsând loc pentru până la 9 simboluri noi – și noi șanse de câștig.

Pe scurt, aceasta este o mică pepită de aur care oferă câștiguri frumoase și o mare bucurie de joc. Veți găsi Esqueleto Explosivo, printre altele, la cazinourile Playforuna (care oferă uneori rotiri gratuite la acest slot special atunci când vă înregistrați ca jucător nou). Mult noroc!

Pro și contra

Pro
  • Plățile de 16 x sau 32 x apar în mod regulat
  • Design grozav al slotului
  • Muzică tematică minunată
Contra
  • Absența oricărui tip de rotiri gratuite
  • Premii mici în jocul principal

Despre autor