Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
1429 Uncharted Seas

1429 Uncharted Seas

de
RTP: 98.5%
Volatilitate: Scăzută
Câștig maxim: 670x
Joacă 1429 Uncharted Seas fără Înregistrare
4.6/5 - (5 votes)
1429 Uncharted Seas demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Thunderkick sigure și de încredere unde să jucați 1429 Uncharted Seas cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca 1429 Uncharted Seas pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite
Videoclipul 1429 Uncharted Seas
1429 Uncharted Seas">

1429 Uncharted Seas Slot Recenzie

Când Cristofor Columb a pornit în călătoria sa pentru a găsi drumul înapoi în India, nimeni nu ar fi putut ghici consecințele pentru lume. Bunul Columb s-a alăturat unui mic grup de oameni mari care au scris istorie prin descoperirile lor. Marco Polo, Magellan, Vespucci și mulți alții. În acest slot de la Thunderkick, puteți scrie istorie. Toate câștigurile posibile vor avea consecințe pozitive pentru portofelul tău.

Mai jos puteți încerca 1429 Uncharted Seas gratuit atâta timp cât doriți. Când sunteți gata să jucați pe bani reali, trebuie să urmați unul dintre linkurile de aici de pe site. Acestea îți oferă acces la bonusuri de bun venit frumoase, exclusiv pentru tine.

1429 Uncharted Seas Slotul

La suprafață, 1429 Uncharted Seas nu prea seamănă cu aparatele de păcănele de obicei. Designul este primul lucru care te frapează: o hartă nautică veche cu cincisprezece simboluri. Cu toate acestea, aspectul este de fapt destul de clasic. Aparatul este format din cinci roți cu trei poziții fiecare.

Joci pe 25 de linii de miză. Nu este posibil să ajustați numărul de rânduri. Cu toate acestea, puteți ajusta pariul total. Acest lucru este valabil pentru toate sloturile Thunderkicks și este un mare avantaj, astfel încât să evitați să pierdeți un câștig mare din cauza mizelor. Slotul 1429 Uncharted Seas are o rată de rambursare de 98,5%, ceea ce garantează o mare bucurie de joc.

Bineînțeles, acest slot are câteva caracteristici frumoase care îl fac să fie foarte ușor de jucat. Avem șansa la câștiguri mai mari datorită wild-urilor expansive. Aceste simboluri apar pe rolele 2, 3 și 4 și se extind dacă sunt implicate direct într-o linie de plată. Simbolurile scatter sub formă de ace de busolă vă oferă rotiri gratuite conform următorului plan:

  • 3 simboluri Scatter = 10 rotiri gratuite
  • 4 simboluri Scatter = 20 de rotiri gratuite
  • 5 simboluri Scatter = 50 de rotiri gratuite

Poate că nu este necesar să subliniem, dar 50 de rotiri gratuite este un bonus excelent care vă oferă șansa unor câștiguri foarte frumoase. Singura noastră critică la 1429 Uncharted Seas este că îi lipsește un joc bonus, care este parțial compensat de bonusurile scatter.

Deoarece Thunderkick este încă unul dintre dezvoltatorii de jocuri mai mici, nu toată gama lor este disponibilă la toate cazinourile. Cu toate acestea, am cercetat piața și putem recomanda Playfortuna și Booi Casino. Acum nu mai trebuie să căutați. Urmați linkurile pentru a vă revendica bonusul, apoi puteți lansa.

Pro și contra

Pro
  • Design și concept unic
  • Efecte sonore frumoase
  • Puteți câștiga un masiv 50 de rotiri gratuite!
Contra
  • Multiplicatorul este destul de mic
  • Premii mici la jocul principal

Despre autor