Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Lucky Lady’s Charm

Lucky Lady’s Charm

de
RTP: 95.13%
Volatilitate: Medie
Joacă Lucky Lady’s Charm fără Înregistrare
4.6/5 - (11 votes)
Lucky Lady’s Charm demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Novomatic sigure și de încredere unde să jucați Lucky Lady’s Charm cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Lucky Lady’s Charm pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite

Lucky Lady’s Charm

Lucky Lady’s Charm – e altceva, alt tip de slot cu un alt stil de joc. Felul în care este realizat, stilul său la prima vedere creează impresia că ar fi doar pentru doamne. Însă, aceasta ar fi prima greșeală pe care ar face-o un vizitator neexperimentat. Slotul face parte din seria Novoline de la Novomatic. Pentru cei care nu cunosc, acest producător oferă produse iGaming nu doar pentru casele online, dar și cele terestre. 

Playfortune recomandă să acorzi atenție acestui slot deoarece chiar este unul mai special, iar la noi pe platformă poți oricând testa Lucky Lady’s Charm gratis.

Sigur aici nu este loc de plictiseală și felul în care domnișoara norocoasă te ține captiv este unul mai mult decât plăcut. Totuși, nu uita că este doar un joc de noroc, iar pe Playfortune vei putea încerca versiunea sa gratuită. Acum, să analizăm în detaliu toate plusurile dar și minusurile acestuia.

Tematica și scenariul

Atunci când lansezi acest joc, după modul cum arată și ceea ce se întâmplă pe parcurs îți dai seama că este vorba de magie. Domnișoara este de fapt o vrăjitoare, anume din acest motiv Sferele de culoare roz sunt pline cu energie misterioasă. Datorită acestor sfere nu doar că primești puncte, dar tot ele sunt responsabile de activarea jocurilor bonus. Considerăm că acest slot este o alegere bună pentru doamne deoarece are un stil aparte, diferit față de păcănele cu fructe, dar și domnii au ce face aici, deoarece slotul este mai relaxant și oricum, fiecare are propriile gusturi.

Dacă ai jucat RPG probabil ai văzut că unii jucători aleg caractere fete (gagica lor virtuală), tot așa și aici, Lucky Lady poate fi domnișoara care te servește într-un bar, și la care tu ai venit în vizită. Ca și cum ai nimerit în plasa vrăjitoarei.

Grafica, sunetele și animația

Versiunea deluxe a păcănele Lucky Lady’s Charm 3×5 creează o atmosferă de poveste. În grafică predomină culoarea roz, iar sunetele simulează ambianța pe care o poți găsi în jocurile PC bazate pe magie. Meniurile sunt aranjate confortabil, doar că modul în care se activează autospin este mai deosebit. Astfel trebuie să ții apăsat butonul rotirilor, după aceea acela intră în mode-ul automat. Totuși atunci când noi testam acest slot, am observat că autorotirile sunt destul de lente, ceea ce taie jocului din dinamism. Cu mult mai repede se rulează rolele atunci când dai un click pe rotire și alt click pe spațiu gol, simbolurile se vor aranja practic momentan.

Un design aparte are și jocul rotirilor gratuite. În Lucky Lady’s Charm slot odată ce se lansează aceste rotiri, practic nu se rotește nimic. În schimb ai o tablă cu simbolurile întoarse cu spatele, după aceea faci click și ele se întorc cu fața. Astfel rotirele sunt de fapt o descoperire a seturilor de simboluri aliniate pe planul 3×5. Nouă, celor de la playfortune ne-a plăcut această idee, deoarece ca și cum ai face o pauză schimbând stilul de joc și sigur, rezultatele rotirilor gratuite sunt o bucurie pentru toți jucătorii.

Tipurile de pariere

Lucky Lady’s Charm este un slot care îți propune mai multe posibilități de setare, individualizare a jocului conform propriilor cerințe, astfel în secțiunea setărilor poți alege:

  • Nr. liniilor de plată;
  • Nr liniilor pe care vrei să pariezi;
  • Suma mizei;
  • Tot aici poți seta și sunetul.

Chiar dacă are un ecran 3×5, acesta oferă multe posibilități de joc, doar că în cazul mizei pe mai multe linii să fii gata că suma unui pariu va crește semnificativ. În același timp cresc și banii pe care îi poți primi de pe urma combinațiilor norocoase. Odată ce site-ul nostru oferă doar versiunea Lucky Lady’s Charm joc gratis, îți propunem să faci propriile observații cu privire la variațiile coeficientului de plată în dependență de mize și linii.

Tipul simboluluiPariu 1 demo la 50 de liniiNr. de simboluri pe liniePariu 1 demo la 200 linii
J, Q, 105000 1250 2505 4 320000 5000 1000
Simbolul 95000 1250 2505 4 320000 5000 1000
A și K6250 2500 5005 4 325000 10000 2000
Moneda de aur și trifoi12500 3750 7505 4 350000 15000 3000
Potcoava norocoasă20000 5000 10005 4 380000 20000 4000
Buburuza și coada de iepure37500 6250 12505 4 3150000 25000 5000
Sfera magică (Scatter)250000 10000 25005 4 31000000 40000 10000
Simbolul Vrăjitoarei450000 125000 125005 4 31800000 500000 2000

Simbolul vrăjitoarei, nouarului, buburuzei, cozii de iepure și a sferei se plătesc chiar și în cazul dacă sunt doar 2, plățile sunt de la 400 la 4000 (per 200 linii).

Vrăjitoarea la fel substituie orice simbol în afară de scatter și totodată dublează câștigurile.

Sfera magică e un simbol foarte râvnit deoarece pe lângă faptul că plătește semnificativ, în același anume combinația lor activează 15 jocuri gratuite și multiplicatorul 3X.

Lucky Lady’s Charm volatilitate și RTP

Echipa playfortune subliniază, că aici în primul plan este norocul. Astfel dacă îți merge atunci nu vei câștiga puțin ci destul de mult. Printre jocuri aparate Lucky Lady’s Charm are o poziție fermă, care în doar câțiva ani, l-a făcut un slot extrem de popular.

Uneori câștigurile pot fi absente chiar și 10 rotiri, alteori de parcă se înfierbântă și pot merge chiar unul după altul, iar banca practic explodează. Astfel greentube afirmă că RTP-ul lucky lady este de 95,13%.

Din observațiile noastre putem afirma că volatilitatea acestuia este una mai mult joasă decât medie.

Totuși chiar și atunci când vei dori să încerci păcănele Lucky Lady’s Charm gratis, noi îți recomandăm să faci cel puțin 500 de rotiri, doar așa îți vei putea crea o imagine generală despre posibilitățile acestuia. Reamintim, jocul demo simulează 100% comportamentul slotului în jocul real, adică dacă îți vei forma o opinie despre Lady Charm, să știi că aceasta va fi valabilă și în jocul pe bani reali.

Funcțiile bonus ale Lucky Lady’s Charm

Probabil te întrebi cum poți obține acele rotiri gratuite. Este destul de simplu, numai că, ca și în toate jocurile cazinou ai nevoie de noroc. Este suficient pe aceeași tablă să-ți pice 3 sau mai multe cristale magice și cele 15 rotiri gratuite se vor declanșa. Mai mult, dacă tot se bazează totul doar pe probabilități, dacă în timpul acelor 15 rotiri ți-a mai picat o joacă bonus, atunci total vei avea 30 rotiri.

Funcția Gamble — după fiecare rotire câștigătoare, va apărea butonul Gamble. Odată ce faci click pe el se va deschide un ecran aparte cu cărți ascunse. Culorile cartonașelor întoarse cu spatele spre tine clipesc intensiv între roșu și negru. Dacă ai ales cartonașul corect, să știi că câștigul se va dubla și ai posibilitatea să mai alegi unul. Maxim poți alege 5 cartonașe cu condiția că le-ai ghicit pe toate. Ca să rezumăm, dacă ai o mână nu prea mare, zicem de 200 de puncte, uite ce va păți dacă ghicești toate cartonașele:

200×2=400; 400×2=800; 800×2=1600; 1600×2=3200; 3200×2=6400.

Deci observi, cum 200 de puncte s-au transformat în 6400. Te gândești ce ar fi, dacă ai porni de la miza de 10 mii? Corect, 320.000 puncte dacă ai ghicit toate 5!

Concluzie

Fără dubii Lucky Lady’s Charm online este un joc riscant, dar acesta și este prețul Easy Money, ori ai noroc ori nu ai. De aceea noi recomandăm să-ți planifici banca, să joci doar atunci când ai chef de distracție și când ai o dispoziție bună. Dacă își place acest tip de divertisment atunci rezervă din veniturile tale un anumit % destinat exclusiv jocurilor de noroc.

Nu juca pe banii care nu-i ai, sau pe banii care au fost planificați pentru alte scopuri. În rest, ceea ce ține de Joc Lucky Lady’s Charm putem spune că este unul universal și puțin mai avansat, deci se potrivește persoanelor care cel puțin teoretic cunosc ce înseamnă online păcănele. Grafica este calitativă, iar atât timp cât noi l-am testat, nu am întâlnit probleme sau bug’s. Astfel slotul dispune de un Software de calitate, iar RNG își păstrează caracterul aleatoriu, tot ce se petrece este absolut imprevizibil.

Unde pot juca Lucky Lady’s Charm gratis?

Înainte de a avea treabă cu jocul pe bani reali, Playfortune te îndeamnă să încerci Lucky Lady’s Charm demo. O poți face chiar la noi pe site. În același timp versiunea este prezentată și în casele cazinourilor online. La cazinourile terestre, la fel există acest joc, dar, nu vei avea șansa să-l încerci gratuit. Versiunea digitală este adaptată tuturor dispozitivelor moderne.

Ce bonusuri și funcții voi putea găsi la Lucky Lady’s Charm?

Dacă ai fost atent la informația prezentată, deja cunoști că Lucky Lady’s Charm slot are mai multe bonusuri la dispoziție. Atât bonusuri mici, capabile cel puțin parțial să-ți compenseze un pariu, cât și bonusuri foarte mari, care provoacă câștiguri exponențiale. Chiar și în varianta Lucky Lady gratis ai acces la aceste bonusuri, însă orice câștiguri vor rămâne la fel de virtuale ca și depunerile. Pentru a avea șansa de a obține ceva real, va fi necesar să treci la procedura de înregistrare la un online cazino, iar apoi să cauți acest joc. Sau, poți accesa linkurile de direcționare de pe play-fortune pentru a nu pierde timp pe căutări, deoarece prin link vei ajunge direct la destinație.

Pot juca Lucky Lady’s Charm de pe mobil sau tabletă?

Sigur. Chiar mai mult, faptul că Lucky Lady’s Charm free are doar 3 rânduri și 5 coloane îți va permite să joci nu doar în full screen, ci și în versiunea sa inițială. Doar că trebuie să fii atent la rezultatele pariurilor ca să nu ratezi un joc gamble, atunci când consideri că ar veni timpul să-l pornești. Unica recomandare importantă, pe care chiar te rugăm să nu o ignori, constă în faptul că trebuie să fii atent atunci când alegi un cazinou. Dacă ai dificultăți cu deosebirea cazinourilor reale de cele frauduloase atunci poți oricând accesa lista playfortune a celor mai de top cazinouri.

Despre autor