Power Stars

Power Stars

de
RTP: 95.54%
Volatilitate: Medie
Câștig maxim: 1500x
Joacă Power Stars fără Înregistrare
4.5/5 - (11 votes)

Atingeți stelele și câștigurile! Acest joc de fructe pe 10 linii și 5 role vă va încânta cu stele în expansiune, fructe fierbinți și un sistem de linii de câștig care funcționează în două moduri: De la stânga la dreapta și de la dreapta la stânga – oricum ai vedea-o, plătește.

Power Stars demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Novomatic sigure și de încredere unde să jucați Power Stars cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Power Stars pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 8 BTC + 70 rotiri gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.

Recenzie slot machine Power Stars

Multe sloturi online din seria Greentube de la Novomatic sunt dedicate fructelor. Slotul Power Stars este inclus în această listă. Slotul online Power Stars este unul dintre multele jocuri de la Novomatic care sunt familiare jucătorilor de la sălile de slot machine. Acum acest slot poate fi pe bună dreptate clasificat ca un slot retro. Cu toate acestea, versiunea modernă pentru Internet arată proaspătă și atractivă.Pe cele cinci role, puteți vedea imaginile clasice sub formă de șapte și o stea, precum și fructe. Pe site-ul nostru puteți juca pacanele gratis fără înregistrare și restricții. Ajunge la stele și victorii! Acest joc cu fructe gratis cu 10 linii și 5 role vă va încânta cu stele în expansiune, fructe fierbinți și un sistem de linie de plată care funcționează în două moduri, de la stânga la dreapta și de la dreapta la stânga – indiferent de ce vedeți, merită.

Temă, grafică, sunete și animații

power stars slot

Setul de personaje, designul și mecanica slotului amintește foarte mult de hit-ul legendar al aceluiași furnizor Sizzling Hot. Utilizează un design de role extrem de simplu, pictograme cu fructe și animație de foc. Flăcările acoperă icoanele care alcătuiesc combinațiile de premii. Simbolul unei stele aurii șic înlocuiește literalmente toate celelalte icoane, decorând celulele rolelor de jocuri cu strălucirea sa. Este de remarcat faptul că slotul Power Stars gratis are un aspect clasic, referindu-se la aparatele de fructe, care la un moment dat au înlocuit cu succes sloturile pentru cărți, încântând fanii jocurilor de noroc cu simboluri noi și imagini pozitive care înfățișează diverse fructe.

Simbolurile clasice ale fructelor in pacanele Power Stars (cireșe, lămâi, prune, struguri etc.) au fost completate cu clopoței și șapte. Dezvoltatorul nu se concentrează pe acest lucru, dar în cele mai multe cazuri pictogramele sunt derulate pe role în stive, adică sunt folosite simboluri stivuite. Din acest motiv, este destul de comun ca rolele individuale să se umple cu aceleași pictograme.

Opțiuni de pariu

Jucătorul vede în fața lui cinci role, pe care vor fi plasate până la zece linii de plată, pariul pe fiecare putând ajunge până la 1000 de credite condiționate. În consecință, cel mai mare pariu pe rotire ajunge la 10.000 de credite, ceea ce este o provocare grea chiar și pentru cei care au mulți bani în conturile lor de jocuri. Maximum 1000 de pariuri făcute de jucător înainte de acest câștig pot fi câștigate ca premiu. Se poate face și mai mult dacă, într-un joc riscant, pur și simplu ghiciți ce culoare are cartea ascunsă jucătorului. În acest caz, premiul este dublat, iar dacă jucătorul nu ghicește corect, atunci el pierde tot ce a câștigat în această rundă. Puteți juca de mai multe ori la rând in pacanele Power Stars gratis, crescând tot timpul câștigurile. Costul total al unei rotiri poate varia de la 0,01 la 50 de credite. Uneori sunt si rotiri gratuite. Pe linie, respectiv, puneți de la 0,01 la 5 credite.

Power Stars RTP și Volatility

Volatilitatea slotului este medie spre mare. RTP-ul este de 95,5%, ceea ce este un indicator destul de bun.

Caracteristici și bonusuri ale Power Stars

Power Stars slot conține 5 role, iar numărul de linii pe care iubitorii de mixuri de risc și fructe le pot folosi pentru a colecta combinații eficiente este de 10. Înainte de a începe jocul, utilizatorul are dreptul să optimizeze numărul de linii active setând numărul. necesare pentru joc. Desigur, jocul este cel mai eficient dacă sunt folosite toate liniile posibile ale slotului.

Joc bonus

Unul dintre secretele originale ale Power Stars slot gratis a fost modul de re-rotiri. Se declanșează atunci când în orice celulă apare un sălbatic. Bonus fara depunere începe cu un simbol special care umple întreaga rolă. Apoi combinațiile de premii sunt calculate și jucătorul este creditat cu o rotire. Respin-ul primit are loc la aceeași rată și pe același număr de linii active care erau la momentul primirii sale. În același timp, tamburul plin cu stele rămâne pe loc. Un jucător de noroc poate câștiga o altă rotire gratuită dacă apare un al doilea wild pe teren. Astfel, jucătorul poate colecta până la trei wild-uri pe teren, care vor ocupa cele trei role centrale.

power stars rotiri gratiute

Un astfel de bonus, împreună cu utilizarea simbolurilor stivuite in jocuri aparate Power Stars, crește șansa de a umple întregul câmp cu aceleași pictograme. Acest lucru vă permite să câștigați sume semnificative și face ca slotul să iasă în evidență printre aparatele de slot în stil retro.

Valoarea câștigurilor va depinde de numărul de pictograme de joc care au aterizat consecutiv, formând astfel combinația de premii. Desigur, ar trebui să vă amintiți că dacă jucați la un pariu mai mare, veți obține un câștig mai mare. Câștigurile care au adus mai multe linii active simultan vor fi însumate și creditate în contul de joc.

După ce apare următoarea combinație de premii, poate fi lansat un mini-joc, al cărui rezultat va fi o dublare a fondurilor câștigătoare.

power stars gamble

Acest joc bonus este lansat de utilizator folosind cheia Gamble. Un ecran de joc suplimentar va prezenta utilizatorului o sarcină simplă, care constă în încercarea de a ghici culoarea unei cărți de joc închise. Utilizatorul ar trebui să apese tasta corespunzătoare, ceea ce va implica răspunsul, conform jucătorului, care este corect. Dacă utilizatorul are noroc și cardul situat cu plasa în sus se dovedește a fi de culoarea selectată, atunci valoarea premiului va fi dublată. Premiile obținute în urma mini-jocului pot fi luate, sau le puteți pune din nou pe linie. Ca urmare a jocului cu risc, puteți fie să pierdeți sumele premiului răspunzând incorect la întrebarea despre culoarea cărții, fie să obțineți suma maximă, care este limitată la 2000 de credite de joc.

Încercați acum Power Stars gratuit în modul demo!

Dacă aveți lipsă de vitamine, atunci este timpul să vă bucurați de vizualizarea pictogramelor luminoase de joc care ilustrează prune albastru-violet, portocaliu portocaliu, precum și citrice exotice – lămâie și cireș roșu. Clopotul de aur va anunta victoria in joc Power Stars cu sunetul său, iar un ciorchine de struguri va aduce plăți bune împreună cu imaginea unui pepene verde suculent. Încercați să ajungeți la Stars alegând un joc de slot tradițional numit Power Stars demo, care cucerește cu comenzi laconice și grafică strălucitoare!

Rezumat

Așadar, dacă scopul principal al vizitei tale la un cazinou online este relaxarea și divertismentul, atunci un slot machine numit Power Stars online este perfect pentru tine, deoarece combină clasic și fără efort controale concise, teme familiare și simboluri plăcute. Toate jetoanele de joc sunt colectate aici, care sunt tradiționale pentru primele aparate de slot, astfel încât utilizatorul va trebui să se bazeze pe voința destinului și să se distreze fără să se gândească să cunoască noi pictograme de joc și să studieze regulile jocului. în detaliu – totul este simplu și convenabil aici!

Despre autor