Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Dolphin’s Pearl Deluxe

Dolphin’s Pearl Deluxe

de
RTP: 95.13%
Volatilitate: Ridicată
Joacă Dolphin’s Pearl Deluxe fără Înregistrare
4.7/5 - (13 votes)
Dolphin’s Pearl Deluxe demo play DEMONSTRAȚIE

Joacă-te cu delfinii în această aventură maritimă fascinantă și plină de viață! Dolphin’s Pearl™ deluxe este o versiune incitantă cu 10 linii și 5 role a legendarului joc video clasic NOVOMATIC.

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Novomatic sigure și de încredere unde să jucați Dolphin’s Pearl Deluxe cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Dolphin’s Pearl Deluxe pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite

Recenzia slotului Dolphin’s Pearl

Jocul online Dolphin’s Pearl este unul dintre cele mai populare aparate de slot Novomatic. Jocul va deveni complet disponibil pentru o distracție interesantă imediat în cazinoul cu bonus fără depunere. Simțiți atmosfera incredibilă în versiunea gratuită a jocului online și distrați-vă din plin împreună cu Play Fortune!

Tema, grafica, sunetul, animarea

Dolphin’s Pearl gratis este un slot clasic cu un design destul de tradițional, care, totuși, vă permite să vă cufundați și adânc în joc, savurând fiecare moment. Mecanica se bazează pe cele 5 role obișnuite. Numărul maxim de linii active este 9. Desigur, există și un joc de risc tipic și un simbol wild. Iar cireașa de pe acest tort etse faptul că sotul deja bogat cu rotiri gratuite, care vă permit să spargeți banca fără niciun risc real al portofelului. Așa că nu este surprinzător faptul că mulți jucători îl numesc păcănele Dolphin’s Pearl gratis regele sloturilor online.

Pariere

În Dolphin’s Pearl slot totul esteobișnuit, ceea ce este un plus imens. Mai întâi trebuie să alegeți numărul de linii active, deoarece acest parametru va determina în cele din urmă pariul maxim posibil. Apoi, plasăm un pariu utilizând butonul respectiv. Puteți selecta imediat valoarea maximă posibilă, sau să jucați atent cu mize de mică valoare.

Există un simbol wild în păcănele Dolphin’s Pearl – delfinul, care, în plus, este cel mai scump simbol: pentru o combinație de doi delfini obțineți 10 credite, pentru trei – 250, pentru patru – 2500 și pentru cinci – 9000. Desigur, un wild poate înlocui orice imagine lipsă (cu excepția unei scoici cu o perlă) într-o combinație.

Simbolul scatter de joc Dolphin’s Pearl este reprezentat de o scoică cu o perlă. Chiar dacă astfel de simboluri nu apar pe liniile active, jucătorul primește o creștere semnificativă a câștigurilor. Dacă pe terenul de joc apar două astfel de simboluri, câștigul se calculează după cum urmează – 2x pentru numărul de linii active, dacă există deja trei astfel de simboluri pe role – 5x pentru numărul de linii active, patru – 20x pentru numărul de linii active, cinci – 500x pentru numărul de linii active ale Dolphin’s Pearl joc gratis.

Dolphin’s Pearl RTP, caracteristici și volatilitate

 • Volatilitate – medie spre mare;
 • Frecvența scăderii bonusului este statistic la fiecare 272 de rotiri;
 • Probabilitatea de a activa jocuri bonus gratuite este de 0,37%;
 • Câștigul maxim este de 1.799 de pariuri;
 • Câștigul mediu din bonus este de 104x;
 • Procentul de câștig (RTP) de 95,13%.

Specificații și funcții bonus ale slotului Dolphin’s Pearl

După fiecare victorie la jocuri aparate Dolphin’s Pearl, jucătorului i se oferă șansa de a-și crește semnificativ câștigurile. Pentru a începe jocul de risc, trebuie să faceți clic pe butonul „Pariați”. Dealerul va începe să amestece cinci cărți, ale căror culori sunt indicate în colțul din dreapta sus. Sarcina gamerului este să ghicească pe ce culoare ale cărților se va opri.

Dacă pe terenul de joc Dolphin’s Pearl free apar trei sau mai multe simboluri scoică și perle, jucătorul va primi 15 rotiri gratuite. În acest caz, toate câștigurile vor fi înmulțite cu trei! Dacă trei sau mai multe scoici cad din nou în timpul unor astfel de rotiri, numărul de rotiri gratuite va deveni din nou egal cu 15, ca în multe păcănele cu fructe.

Încercă slotul Dolphin’s Pearl gratis în versiunea demo chiar acum!

Dolphin’s Pearl demo, precum și alte păcănele gratis le găsiți la orice oră pe Play Fortune. Aici sunt prezente cele mai îndrăgite și profitabile jocuri ca la aparate care pot fi testate și jucate absolut gratuit și nelimitat. De asemenea, acest regim este preferat de către jucătorii experimentați pentru a se familiariza cu regulilde de joc și ași crea o strategie câștigătoare de joc pe bani reali.

Concluzii

Adevărații iubitori ai adâncimii mărilor vor aprecia jocul de la dezvoltatorul Novomatic Dolphin’s Pearl online care este disponibil în mod gratuit. De asemenea pe Play Fortune găsiți cele mai sigure linkuri pentru jocuri cu bani. Astfel, veți fi mulțumit de bonusuri și de oportunitatea unui gameplay cu posibilitatea de a obține un jackpot uriaș.

Unde pot juca gratuit Dolphin’s Pearl?

Sotul este disponibil pe play-fortune.ro unde, de altfel, vă așteptă sute de alte jocuri în versiunea demo, care pot fi jucate nelimitat și necondiționat.

Pot câștiga bani reali cu păcănelele Dolphin’s Pearl?

Pentru ca jocul să devină cu adevărat profitabil este necesar să supliniți contul de joc și să faceți pariuri cu bani reali, atunci și câștigurile vor putea fi retrase în monede adevărate.

Ce funcții bonus are Dolphin’s Pearl?

Pe lângă simbolurile wild și scatter jucătorii vor beneficia de rotiri gratuite, care sun generos oferite în timpul jocului și jocul de risc cu posibilitatea de a dubla câștigul deja obținut.

Poate slotul Dolphin’s Pearl fi jucat pe smartphone sau tabletă?

Întră de pe telefon sau tabletă pe Play Fortune, alegeți jocul preferat și începeți să rotiți rolele – ușor și convenabil.

Pro și contra

Pro
 • Autoplay disponibil
 • Simbolul Scatter
 • Simbolul Wild
 • Grafică superbă
 • Multiplicator
Contra
 • Fără rundă bonus
 • Nu există Jackpot progresiv

Despre autor