Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Cyrus the Virus

Cyrus the Virus

de
RTP: 96.30%
Volatilitate: Ridicată
Câștig maxim: 2000x
Joacă Cyrus the Virus fără Înregistrare
4.5/5 - (4 votes)
Cyrus the Virus demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Yggdrasil Gaming sigure și de încredere unde să jucați Cyrus the Virus cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Cyrus the Virus pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite
Videoclipul Cyrus the Virus
Cyrus the Virus">

Cyrus the Virus recenzie

Cyrus the Virus este un joc de păcănele cu cinci role și zece linii de plată, dedicat de Yggdrasil virușilor și microbilor. Jocul de păcănele oferă un mod de rotiri automate și un wild expandabil care activează bonusul de rotiri repetitive (respins). La PlayFortune pentru distracție puteți juca sloturi gratis, fără a descărca jocul și fără a vă înregistra pe web.

Cum se joacă Cyrus the Virus

Pentru a începe lupta împotriva virușilor, trebuie mai întâi să vă stabiliți pariul. Reglați valoarea nominală a monedei dvs. într-un interval de la 0,1 la 4, apăsând „Coin Size”. Pentru a juca cu cel mai mare pariu posibil, apăsați pe butonul „Maximum bet”. Puteți câștiga în ambele sensuri în acest joc, cu cinci linii de plată fixe care se execută de la stânga la dreapta și de la dreapta la stânga, oferind 10 moduri de câștig în total. Odată ce sunteți gata să începeți jocul, apăsați „Spin”. Iar dacă vrei ca rolele să se învârtă de mai multe ori, apasă pe butonul „Auto Play”.

Învârtiri gratuite ale slotului Cyrus the Virus Slot

În plus față de cele de mai sus, în slotul Cyrus The Virus găsești o temă microscopică, unde poți manevra 7 microorganisme diferite cu care să creezi combinații câștigătoare multiple. Repetitive Spin este o rotire gratuită care îți oferă șansa de a câștiga un premiu suplimentar.

Slotul Cyrus the Virus are o volatilitate medie, iar combinațiile câștigătoare pot fi atât cu câștiguri mici, cât și cu câștiguri mari. Aparatul va fi potrivit atât pentru jucătorii experimentați, cât și pentru începători.

Despre autor