Cyrus the Virus

Cyrus the Virus

de
RTP: 96.30%
Volatilitate: Ridicată
Câștig maxim: 2000x
Joacă Cyrus the Virus fără Înregistrare
4.5/5 - (4 votes)
Cyrus the Virus demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Yggdrasil Gaming sigure și de încredere unde să jucați Cyrus the Virus cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Cyrus the Virus pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.
Videoclipul Cyrus the Virus
Cyrus the Virus">

Cyrus the Virus recenzie

Cyrus the Virus este un joc de păcănele cu cinci role și zece linii de plată, dedicat de Yggdrasil virușilor și microbilor. Jocul de păcănele oferă un mod de rotiri automate și un wild expandabil care activează bonusul de rotiri repetitive (respins). La PlayFortune pentru distracție puteți juca sloturi gratis, fără a descărca jocul și fără a vă înregistra pe web.

Cum se joacă Cyrus the Virus

Pentru a începe lupta împotriva virușilor, trebuie mai întâi să vă stabiliți pariul. Reglați valoarea nominală a monedei dvs. într-un interval de la 0,1 la 4, apăsând „Coin Size”. Pentru a juca cu cel mai mare pariu posibil, apăsați pe butonul „Maximum bet”. Puteți câștiga în ambele sensuri în acest joc, cu cinci linii de plată fixe care se execută de la stânga la dreapta și de la dreapta la stânga, oferind 10 moduri de câștig în total. Odată ce sunteți gata să începeți jocul, apăsați „Spin”. Iar dacă vrei ca rolele să se învârtă de mai multe ori, apasă pe butonul „Auto Play”.

Învârtiri gratuite ale slotului Cyrus the Virus Slot

În plus față de cele de mai sus, în slotul Cyrus The Virus găsești o temă microscopică, unde poți manevra 7 microorganisme diferite cu care să creezi combinații câștigătoare multiple. Repetitive Spin este o rotire gratuită care îți oferă șansa de a câștiga un premiu suplimentar.

Slotul Cyrus the Virus are o volatilitate medie, iar combinațiile câștigătoare pot fi atât cu câștiguri mici, cât și cu câștiguri mari. Aparatul va fi potrivit atât pentru jucătorii experimentați, cât și pentru începători.

Despre autor