Chibeasties 2

Chibeasties 2

de
RTP: 96.2%
Volatilitate: Medie
Câștig maxim: 600x
Joacă Chibeasties 2 fără Înregistrare
4.4/5 - (12 votes)
Chibeasties 2 demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Yggdrasil Gaming sigure și de încredere unde să jucați Chibeasties 2 cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Chibeasties 2 pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.
Videoclipul Chibeasties 2
Chibeasties 2">

Chibeasties 2 Slot Recenzie

Hei, băieți! Vă amintiți de Chibeasties de la Yggdrasil? Acest slot online fantastic a câștigat popularitate în multe cazinouri online la scurt timp după lansare, datorită temei sale unice, graficii uimitoare și funcțiilor speciale inovatoare. Dacă ți-a plăcut să îl joci, atunci îți va plăcea la nebunie continuarea sa!

Chibeasties 2 are cinci role și 20 de linii de plată, care sunt pline de acțiune! Jocul ca la aparate online arată pur și simplu uimitor, deoarece fiecare imagine inclusă în Chibeasties 2 este foarte detaliată, iar animațiile slotului sunt executate perfect.

Pe fundal se aude o muzică ambientală liniștitoare, care contribuie la atmosfera jocului, așa că jocul Chibeasties 2 este o plăcere pură! Aspectul jocului depinde de modul de joc pe care îl alegeți, deoarece există patru moduri de joc și de fiecare dată când schimbați modul de joc, pădurea, în care are loc acțiunea jocului, își schimbă aspectul. Odată ce dai o șansă acestui slot video fantastic, te poți aștepta să primești ciuperci, chibeastie verzi, albastre, mov și roșii, mască și simbol wild.

Îți place să joci sloturi online care oferă caracteristici speciale unice? Atunci Chibeasties 2 este o alegere perfectă, deoarece vei avea ocazia să declanșezi multe bonusuri uimitoare care îți permit să atingi acele câștiguri mai mari!

După cum am menționat deja, slotul online oferă patru moduri de joc. Fiecare Chibeastie Realm inclus în slotul online are o funcție Wild unică:

Expanding Realm – Wild-urile din acest Chibeastie Realm se extind pentru a acoperi întreaga rolă;
Teleporting Realm – Wild-urile din acest tărâm se teleportează în cea mai bună poziție posibilă pe role;
Spreading Realm – în acest tărâm, Wild-urile creează 1-4 Wild-uri suplimentare în poziții aleatorii;
Mirroring Realm – în acest tărâm, Wild-urile din acest tărâm se oglindesc față de o axă, creând până la 2 noi simboluri Wild.

Chibeassties 2 oferă funcția Mutation Feature, care se poate activa la întâmplare după ce un simbol Wild își execută funcția specială. Odată declanșată, Wilds se transformă în Combo Wilds.

Masca reprezintă simbolul Scatter al slotului online și îți oferă șansa de a declanșa Free Spins. Odată ce prinzi trei Scatter, primești 7 Free Spins. Aterizarea a patru Scatters declanșează 15 Free Spins, iar când apar cinci simboluri Scatter, activezi 30 de Free Spins. Toate Wild-urile care apar în timpul Free Spins se transformă în Combo Wild-uri, ceea ce vă oferă șansa de a primi premii uriașe în bani!

Chibeasties 2 este o alegere excelentă pentru toți jucătorii care apreciază audiovizualul de top combinat cu oportunități uriașe de câștig și funcții speciale inovatoare. Încearcă-l și convinge-te singur cât de grozav este acest slot video!

Despre autor