Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Chibeasties 2

Chibeasties 2

de
RTP: 96.2%
Volatilitate: Medie
Câștig maxim: 600x
Joacă Chibeasties 2 fără Înregistrare
4.4/5 - (12 votes)
Chibeasties 2 demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Yggdrasil Gaming sigure și de încredere unde să jucați Chibeasties 2 cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Chibeasties 2 pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite
Videoclipul Chibeasties 2
Chibeasties 2">

Chibeasties 2 Slot Recenzie

Hei, băieți! Vă amintiți de Chibeasties de la Yggdrasil? Acest slot online fantastic a câștigat popularitate în multe cazinouri online la scurt timp după lansare, datorită temei sale unice, graficii uimitoare și funcțiilor speciale inovatoare. Dacă ți-a plăcut să îl joci, atunci îți va plăcea la nebunie continuarea sa!

Chibeasties 2 are cinci role și 20 de linii de plată, care sunt pline de acțiune! Jocul ca la aparate online arată pur și simplu uimitor, deoarece fiecare imagine inclusă în Chibeasties 2 este foarte detaliată, iar animațiile slotului sunt executate perfect.

Pe fundal se aude o muzică ambientală liniștitoare, care contribuie la atmosfera jocului, așa că jocul Chibeasties 2 este o plăcere pură! Aspectul jocului depinde de modul de joc pe care îl alegeți, deoarece există patru moduri de joc și de fiecare dată când schimbați modul de joc, pădurea, în care are loc acțiunea jocului, își schimbă aspectul. Odată ce dai o șansă acestui slot video fantastic, te poți aștepta să primești ciuperci, chibeastie verzi, albastre, mov și roșii, mască și simbol wild.

Îți place să joci sloturi online care oferă caracteristici speciale unice? Atunci Chibeasties 2 este o alegere perfectă, deoarece vei avea ocazia să declanșezi multe bonusuri uimitoare care îți permit să atingi acele câștiguri mai mari!

După cum am menționat deja, slotul online oferă patru moduri de joc. Fiecare Chibeastie Realm inclus în slotul online are o funcție Wild unică:

Expanding Realm – Wild-urile din acest Chibeastie Realm se extind pentru a acoperi întreaga rolă;
Teleporting Realm – Wild-urile din acest tărâm se teleportează în cea mai bună poziție posibilă pe role;
Spreading Realm – în acest tărâm, Wild-urile creează 1-4 Wild-uri suplimentare în poziții aleatorii;
Mirroring Realm – în acest tărâm, Wild-urile din acest tărâm se oglindesc față de o axă, creând până la 2 noi simboluri Wild.

Chibeassties 2 oferă funcția Mutation Feature, care se poate activa la întâmplare după ce un simbol Wild își execută funcția specială. Odată declanșată, Wilds se transformă în Combo Wilds.

Masca reprezintă simbolul Scatter al slotului online și îți oferă șansa de a declanșa Free Spins. Odată ce prinzi trei Scatter, primești 7 Free Spins. Aterizarea a patru Scatters declanșează 15 Free Spins, iar când apar cinci simboluri Scatter, activezi 30 de Free Spins. Toate Wild-urile care apar în timpul Free Spins se transformă în Combo Wild-uri, ceea ce vă oferă șansa de a primi premii uriașe în bani!

Chibeasties 2 este o alegere excelentă pentru toți jucătorii care apreciază audiovizualul de top combinat cu oportunități uriașe de câștig și funcții speciale inovatoare. Încearcă-l și convinge-te singur cât de grozav este acest slot video!

Despre autor