Burning Hot

Burning Hot

de
RTP: 96.45%
Volatilitate: Medie
Câștig maxim: 3000x
Joacă Burning Hot fără Înregistrare
4.8/5 - (14 votes)
Burning Hot demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Amusnet Interactive (EGT Interactive) sigure și de încredere unde să jucați Burning Hot cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Burning Hot pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.

Burning Hot Slot Recenzie

Producătorul de soft iGaming EGT a lansat zeci de jocuri pentru platformele online casino. Burning Hot face parte dintr-o serie mai largă de păcănele, ca de exemplu 40-100 Joc Burning Hot Flaming Hot sau Super Hot. Toate împreună au în centrul atenției un simbol special – trifoiul cu patru petale. Fiind un slot fierbinte, care are și jackpot progresiv, acesta este unul atrăgător pentru profesioniști și începători. Poți face combinații pe diferite linii și la mize ce pot fi schimbate chiar în procesul de rulare. Versiunea păcănele Burning Hot care a fost lansată în 06.06.2015 oferă jucătorilor posibilitatea să atingă câștiguri valoroase, dar și să faci testare a acestuia gratuit. Ceea ce îți va permite să te acomodezi cu principiile de joc, să-ți creezi anumite deprinderi iar apoi, să aplici experiența și intuiția în practică.

Tematica și scenariul

Bazat pe fructele suculente, în afară de simboluri în culori bogate cum ar fi șeptarii și fructele, vei întâlni și simboluri speciale steluța violetă, simbolul dolarului. Iar trifoiul verde care aici întruchipează Wild poate genera câștiguri mari.  Dacă dorești să afli mai multe detalii despre modul de plată al jackpotului, mergi spre secțiunea „Jackpot Cards”, acolo vei beneficia de explicații în detaliu despre condițiile de primire ale celor 4 nivele de câștig.

Nouă, celor de la playfortune ne-a fost relativ ușor să explorăm acest slot, atât versiunea Burning Hot demo cât și ce pe bani, în primul rând chiar dacă este într-un format mai simplificat 3×5, totuși pas cu pas, te poate aduce la câștiguri. Miza maximă de doar 100 puncte și plățile regulate pe linii, îți mențin banca un timp îndelungat. Astfel poți fi în avânt, pierdere și din nou în avânt, motiv din care pentru a fixa un rezultat pur și simplu trebuie să alegi timpul pentru a te retrage. Totuși scopul fiecărui jucător este obținerea jackpot-ului. Astfel nici nu poți cunoaște când se va activa jocul aleatoriu pentru unul din 4 nivele de jackpot.

Grafica, sunetele și animația

Burning hot reprezintă un joc plăcut pe fundal verde și ușor de înțeles deoarece aici joacă o muzica energică care corespunde în detaliu cu toate acțiunile ce se petrec pe display. Spre deosebire de Book of Ra, aici, animațiile sunt mai simple, trifoii apar în chenare speciale iar achitarea pentru combinațiile liniilor de plată sunt clare și vizibile. În acest mod mereu înțelegi ce anume se petrece într-un anumit moment al jocului și pentru care simboluri ai fost remunerat. Impresia generală este una mai mult decât bună, acesta este un tip de joc echilibrat nu doar din punct de vedere grafic, dar și din perspectiva banilor ce pot fi câștigați.

Odată ce o combinație a reușit, simbolurile se aprind în flăcări, iar banii se acumulează intensiv într-un chenar de rezervă situat în centru. Nu te mira dacă din miza de 100 te poți trezi chiar și cu 4000 puncte, care dacă ar fi să le joci reușit în jocul Gamble se pot transforma în 16 mii. Dealtfel este de la sine înțeles de ce producătorul nu a dorit să includă mize și mai mari, deoarece dintr-o serie de rotiri norocoase, în doar câteva minute, puteai să-ți scoți pârleala. Adică, prindeai un moment bun să rămâi în plus și gata. Dar, să nu uităm ca este vorba despre jocuri de noroc, astfel ai nevoie de ceva mai mult efort.

Tipurile de pariuri

Am pornit jocul pe mai multe dispozitive simultan, și am experimentat cu pariurile care aici sunt 5, 10, 25, 50 și 100. Pe parcurs am recurs la mai multe strategii, unele fiind chiar destul de aberante. Astfel setam câte 100 rotiri automate, câștigurile mari le colectam, iar în cazul celor mici lansam jocul 2X. Alegeam cărțile de aceeași culoare chiar una după alta, 4 roșii, 4 negre, și urmăream rezultatele. La fel schimbam strategia și alegeam 2 de un fel apoi 2 de alt fel, scopul principal fiind analizarea dacă slotul, nu cumva citește comportamentul nostru și se adaptează la stilul de a juca.

În fine, am stabilit că algoritmii sunt aleatorii. Adică, orice se întâmpla rămânea imprevizibil.

Dacă nu este prima dată când ai de a face cu sloturile, atunci probabil știi că există unele strategii speciale de pariere, multe din ele care se folosesc în timpul jocului la ruletă, sunt aplicabile și aici. În principiu ele se bazează pe creșterea progresivă a pariului, mai ales atunci când ai avut câteva runde fără succes. Logica este ușor de înțeles: dacă, un oarecare timp nu a fost nici un câștig, probabilitatea că acesta va avea loc în runda următoare este tot mai mare. Deci, într-un moment slotul oricum va plăti, iar trecerea peste runde fără remunerare la pariuri mici, se va compensa prin câștigurile mai mari rezultate din mize mai mari pe rundele ce vor urma. Dacă ai izbutit, poți face o nouă rotație a pariului, de la mic la mare și invers. Sigur, noi nu îți recomandăm să faci anume așa, dar, dacă îți place o asemenea ideea, o poți prelua de la noi.

Burning Hot RTP și volatilitate

Caracteristicile principale:

 • RTP- 96,45%
 • Volatilitate – medie
 • Minimal Bet în USD – 0,05
 • Maximal Bet – depinde de cazinou
 • Coeficientul maxim – 600:1

Cum și este de așteptat pentru categoria 3 linii 5 coloane, jocuri aparate Burning Hot slotul are 5 linii de plată, trei fiind orizontale, iar alte două în zigzag. În total ai 11 simboluri dintre care 8 sunt obișnuite, 1 Wild și două tipuri de Scatter. Simbolurile simple sunt reprezentate de fructe obișnuite, cele speciale sunt clopoțelul și șeptarii. La fel aici este și simbolul dolarului – primul scatter, care în dependență de cum va fi aliniat la o rotire îți poate oferi câștiguri adiționale. Al doilea scatter reprezintă imaginea unei steluțe violete.

Variația plăților în versiunea demo

5 scatteri dolari500 puncte
4 scatteri dolari200 puncte
TrifoiulSubstituie orice simbol în afară de steluțe și dolari
5 șeptari3000 puncte
4 șeptari200 puncte
5 Clopoței200 puncte
Pepene și Struguri (5 pe linie)500 puncte
Lămâi,Prune, Cireșe (5 pe linie)100 puncte

Poți încerca Burning Hot Gratis chiar acum!

Te gândești să încerci acest slot dar încă nu ai destul curaj? Atunci o poți face fără a risca nici un leu. Există mai multe metode care sunt la dispoziția ta. Una din ele se regăsește chiar la noi pe playfortune, poți porni versiunea demo fără depunere și să joci nelimitat. Doar că în cazul dacă vor expira banii virtuali, nu ai o tastă specială de reîncărcare instantă ci va fi necesar să relansezi jocul. Joaca păcănele Burning Hot gratis va fi un bun antrenament înainte de a încerca riscul cash. Chiar dacă jocurile de noroc sunt absolut aleatorii, oricum dacă vei recurge la planificări și crearea unui stil de joc, atunci intuiția ta va funcționa mai rapid.

Concluzie

În final, Burning Hot online are toate de ce este nevoie la un slot. Chiar dacă sunt doar 5 linii de plată, acesta nu te lasă să te plictisești, deoarece combinațiile câștigătoare pică destul de des. Însă, sumele câștigate nu sunt atât de mari, iar pentru a descoperi adevăratul potențial al acestui slot, va fi necesar să faci cel puțin 500 de rotiri. De aceea, îți recomandăm să planifici suma bugetului astfel, ca să o poți împărți la aceste jocuri. Oricum opinia PlayFortune este una subiectivă, deoarece Burning Hot slot are un RNG bine setat. Noi apreciem situația și din perspectiva calculelor matematice simple, adică, strict prin prisma probabilității. Deci dacă vrei să vezi rata sa de câștig, trebuie să creezi condiții prielnice pentru ca aceste probabilități să se întâmple, adică să faci mai multe rotiri. Odată ce norocul va fi de partea ta, îți rămâne doar să alegi momentul când să te retragi și să scoți banii.

 • Observațiile noastre:
 • Grafică de calitate;
 • Sunet plăcut, neiritant;
 • Multe variații ale mizelor;
 • Interfață ușor de utilizat;
 • 4 jackpot-uri progressive;
 • Prezența simbolului Trifoi.

Chiar dacă jocul pare a fi unul dinamic și interesant, din păcate aici nu există opțiuni cu rotiri gratuite, dar și regimuri speciale de joc. Totul fiind relativ simplu fără careva caracteristici gameplay extraordinare.

Unde pot testa Burning Hot gratuit?

Chiar și membrii noștri deseori întâlnesc anumite probleme cu testarea unor versiuni de păcănele. Nu toate site-urile atunci când propun un joc demo, fac trimitere neapărat la versiunea sa originală ci nu una de pe un cazinou piratat. De aceea noi îți recomandăm să fii atent și să alegi ferestrele Burning Hot free sau de la noi pe site, sau de pe platformele de joc pe care le-am recenziat. Atunci vei avea garanții 100% că joci anume în versiunea pe care o cauți și că comportamentul său va simula complet participarea la un joc pe bani.

Ce fel de bonusuri și funcții voi găsi la Burning Hot?

Jocul în sine nu oferă careva bonusuri speciale. Însă variabilitatea simbolurilor care pică pe linii, numărul lor pe aceste linii și combinațiile pe care le fac cu șeptarii, dolarii și trifoii — deja fac parte din categoria bonusurilor interioare. Totuși, atunci când în dorința de a încerca Burning Hot gratis, oricum vei vizita un site online casino. Deja acolo vei putea beneficia de multe bonusuri pentru depuneri sau înregistrare.

Pot juca slotul Burning Hot de pe telefonul meu sau tabletă?

Era tehnologiilor informaționale a obligat într-un fel site-urile de jocuri să se acomodeze. Acum mai mulți preferă să rotească păcănelele de pe dispozitivele portabile decât de pe PC. Ba mai mult, dacă ar fi să luăm un calculator tip buget minim din 2015 și să-l comparăm cu un telefon buget minim din 2022, atunci odată ce lansezi acest joc, este foarte evident că pe telefon și tabletă el funcționează cu mult mai rapid. Deci, de pe mobil Burning Hot joc gratis ori pe bani adevărați, nu vei avea careva probleme la rulare. Mai mult ca atât meniurile sunt adaptate ideal, deci, toate cele mai importante informații vor fi ușor accesibile.

Despre autor