Book Of Ra

Book Of Ra

de
RTP: 96%
Volatilitate: Medie
Câștig maxim: 500x
Joacă Book Of Ra fără Înregistrare
4.4/5 - (23 votes)
Book Of Ra demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Novomatic sigure și de încredere unde să jucați Book Of Ra cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Book Of Ra pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.
Videoclipul Book Of Ra
Book Of Ra">

Book of Ra Recenzie

Istoria acestui site datează încă din 2005, de atunci Book of Ra a trecut printr-o serie de îmbunătățiri, astăzi fiind unul din cele mai căutate jocuri pe platformele cazinourilor online. Bazat pe stilul Egiptului Antic, creat de către compania Novomatic, continuă să servească asemeni unui magnet care atrage gamblerii din întreaga lume. Printre cercurile amatorilor jocurilor de noroc mai poartă numele de Cartea Egiptului. Playfortune de ani buni stă cu ochii pe această creație și totodată capodoperă, deoarece principiile de gameplay care au fost introduse aici au servit ca sursă de inspirație și pentru alți producători software, de aceea deseori te vei întâlni cu copii ale acestui joc cu propriile adăogiri sau variații.

Tematica și scenariul jocului

book of ra slot demo

Nu este obligatoriu să fii atras de piramide sau să fii un expert în domeniul istoriei antice. Jocul Book of Ra slot este bazat în primul rând pe aventură. Pentru a descoperi toate tainele vei fi ajutat de un arheolog pasionat, care a decis să găsească adevăratele bogății ale faraonilor. Monitorul simulează luna plină din Giza, iar simbolurile sunt desenate în stilul tradițiilor egiptene, pictogramele fiind asemănătoare cu desenele pictate pe pereții peșterilor, mormintelor unde în veșnicie se odihnesc faraonii și slugele lor. Coloana sonoră creează o atmosferă mai încordată, iar animațiile speciale se activează atât în timpul spinurilor cât și atunci, când se activează câștigurile pe liniile de plată. Panoul de control îți va permite să introduci modificări în setările jocului, pentru un gameplay mai individualizat.

Notă: majoritatea sloturilor Book of Ra nu sunt prevăzute cu jackpot, pentru aceasta ar trebui să accesezi Book of Ra Jackpot Edition lansată în 2017 care oferă jackpot-uri progresive.

Etapa pregătitoare de joc

Înainte de a te lansa la acest tip de jocuri aparate Book of Ra experții noștri vin cu câteva recomandări mai mult decât utile, astfel fii atent la următorii pași:

 • Testează varianta gratuită a jocului pe platforma noastră, sau direct pe site-ul cazinoului;
 • În cazul jocului pe bani reali trebuie să parcurgi procedura de înregistrare;
 • Odată creat, suplinește contul;
 • Revendică bonusurile speciale ale casei de joc online;
 • Intră în joc și preselectează valoare primei mize;
 • La fel în setări poți schimba nr. de linii și valoare pariului;
 • Totodată ar fi de preferință să setezi și numărul liniilor de plată;
 • Cercetează informațiile suplimentare din secțiunile Lines și Paytable.

Tipurile de pariuri

book of ra slot symbols

Ca și în majoritatea păcănelelor, chiar și în versiunea Book of Ra gratis plată se face din stânga la dreapta, pentru aceasta este nevoie de 3 simboluri, sau 2 simboluri obișnuite și un simbol special care va înlocui simbolul rămas. Ai la dispoziție 3 rânduri și 5 coloane, astfel după fiecare spin pe ecran se schimbă cu locul 15 simboluri. Printre variațiile acestui slot mai sunt: Book of Ra Deluxe, Magic, Versiunea 2 sau Deluxe 6. Simbolurile sunt aceleași însă pot varia numărul liniilor de plată, rândurile, coloanele sau coeficienții de câștig. Dacă vei face mize mai mari pe simbolurile jocului, sfincși, faraoni, book și comoare, atunci valoare unei runde în caz de combinație reușită va fi sigur mai mare.

Aprecierea unui slot nu este o muncă atât de simplă, din cauza că există cel puțin 2 aspecte:

 • Primul – caracteristicile pe care le indică producătorul.
 • Al doilea – experiența reală a jucătorilor.

Nouă ne plac cifrele, dar, în același timp dorim să prezentăm cititorilor noștri recenzii cât se poate de reale. 

 • RTP – 96%
 • Volatilitate – medie.

Un aspect important constă în faptul că Wild are totodată și rolul unui joker simplu, adică în combinație cu orice alt simbol linia căruia o va completa, acesta, va activa câștigul. Simbolul cărților are un dublu rol, atât de joker cât și de scatter. De fiecare dată când vor pica cel puțin 3 scatters la o rotire, inițial primești câștigul iar apoi activezi rotirile gratuite. 

5 simboluri CercetașCoeficient x5000 din miza inițială
5 pictograme FaraonMiza inițială va fi înmulțită la 2000
O linie din 5 Piramide750x din miza unei runde
5 scărăbuși de aurLa fel se aplică coeficientul x750
5 suit card (simboluri simple) Plățile variază între 100-150x
5 Wild/SălbaticiBeneficiezi de 1800x.

Caracteristicile bonusurilor Book of Ra

book of ra gamble feature

Fără îndoială, cel mai captivant bonus al Book of Ra Online este activarea jocului bonus. Pe ecran va apărea o preîntâmpinare că acuș se va lansa seria rotirilor gratuite, rezultatul cărora este imprevizibil. Mai mult, din experiența noastră putem afirma că uneori în cadrul acestui joc, poți activa încă un joc sau chiar mai multe, astfel o serie de rotiri deja nu va fi compusă doar din 10, ci 20 sau chiar 30 rotiri. În asemenea situații nici nu putem descrie care pot fi emoțiile unui jucător.

Odată finisate (iar suma strânsă poate fi foarte frumoasă), ți se va propune să joci la totul sau nimic cu coeficientul 2x. Adică, dacă în urma jocului bonus ai reușit să câștigi 500 de dolari, în cazul că ghicești culoarea cărților suma se poate dubla.

Chiar și versiunea Book of Ra Free este una plină de dinamism. Cu toate acestea, am mai observat că pentru a descoperi aceste facilități și opțiuni, ai nevoie de mai multe pariuri, adică, spre deosebire de alte sloturi la acesta frecvența câștigului per runde este mai joasă, în schimb datorită integrării rotirilor gratuite și jocurilor bonus, în cazul dacă ai succes câștigurile sunt cu adevărat captivante.

Important! Odată ce ai intrat la joc Book of Ra animațiile, grafica și câștigurile te copleșesc. Astfel este foarte greu să reziști tentației de a continua.

Astfel playfortune îți recomandă să-ți planifici un anumit număr de mize, totodată să stabilești limita minimă a retragerii și limita maximă a pierderii per zi sau sesiune. O asemenea strategie nu că doar este în stilul unui joc responsabil, dar, mai ales îți permite să ai un control asupra situației și să joci conform unor standarde.

Poți încerca Book of Ra gratis chiar acum!

Playfortune oferă posibilitatea accesării păcănele Book of Ra gratis. Am introdus acest aspect fiind inspirați de unii producători de aplicații pentru Android și iOS care, au integrat cele mai populare sloturi dar pentru jocuri la monede virtuale, clientul fiind nevoit doar să suplinească unele sume simbolice. Noi am mers și mai departe: versiunile demo pe care le vei găsi aici în genere nu necesită nici o cheltuială. Astfel te vei putea acomoda cu principalele caracteristici iar apoi, în dorința de a obține emoții și mai puternice, poți accesa oricare din site-urile cazinourilor legale de pe pagina noastră și vei fi redirecționat la jocuri pe bani adevărați.

Concluzie

Fără îndoială acesta a fost un slot revoluționar, care în genere a exclus jackpoturile în unele versiuni. Astfel aici se aplică un alt principiu de profitabilitate, adică în loc ca mulți să piardă și doar cineva să câștige sume uriașe, accesând păcănele Book of Ra fiecare are șansa să plece cu bani buni. Chiar și peste ani de zile, nu există nici un jucător profesionist care măcar o anumită perioadă nu s-ar fi dedicat acestui slot în goana după comorile Egiptului. Nefiind complicat dar cu animații simple, atât Book of Ra joc gratis cât și versiunea sa pe bani, rulează rapid pe dispozitivele mobile și tablete. Unicul minus este Magia acestui slot, care are efect hipnotic, din acest motiv dacă simți că ai obosit, ai putea face o pauză. Important este că aici, într-adevăr ai șanse bune de câștig. Totuși nu ar trebui să uiți, că acesta este un joc bazat exclusiv pe noroc.

Unde pot testa acest slot gratuit?

Atât producătorul cât și site-urile cazinou, sau chiar playfortune partajează versiunea gratuită. Unica ce poate să fie puțin mai diferit reprezintă capacitatea de suplinire a monedelor gratuite, dacă unii instalează anumite limite, la alții pur și simplu poți face un restart la link, și contul va fi suplinit din nou. O altă particularitate pe care am observat-o sunt diferențele de setare ale panelului de control din partea de jos a jocului, uneori trebuie să accesezi un submeniu, deoarece indicatoarele mizelor și liniilor sunt ascunse.

Ce bonusuri și funcții pot găsi la Book of Ra?

Automatul de joc Book of Ra, a fost conceput pentru un gameplay mai echilibrat, motiv din care unicele bonusuri pe care le vei putea găsi aici sunt acele 10 runde de rotiri gratuite care se lansează la fiecare combinație reușită, cât și jocul Gamble axat pe principiul totul sau nimic. Astfel, dacă în urma unor runde ai obținut coeficienți semnificativi, atunci ai șansa instant să dublezi valoare câștigului, însă în caz de insucces, vei pierde suma recent câștigată.

Pot să joc Book of Ra pe telefon sau tabletă?

Nu este nimic mai simplu. Poți juca Book of Ra demo, deluxe 6, jackpot edition, oricare din jocuri care au evoluat pe parcurs a mai multor ani. Toate jocurile la păcănele pe care le recenziem, au inclusă tehnologia HTML 5. Aceasta le permite să se încarce într-o fereastră aparte, iar odată pornite, să ruleze rapid. Deoarece toate componentele grafice și de gameplay sunt preîncărcate nu mai pot avea loc careva erori sau frânări ale jocului. Selectează miza cu care ești gata să riști și te poți lansa în aventurile egiptene!

Despre autor