Amazon’s Battle

Amazon’s Battle

de
RTP: 96.17%
Volatilitate: Scăzută
Câștig maxim: 1000x
Joacă Amazon’s Battle fără Înregistrare
4.8/5 - (5 votes)
Amazon’s Battle demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Amusnet Interactive (EGT Interactive) sigure și de încredere unde să jucați Amazon’s Battle cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Amazon’s Battle pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 8 BTC + 70 rotiri gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.

Revizuirea slotului Amazon’s Battle

Amazon’s Battle este un joc de păcănele online prezentat de EGT pentru a-i educa pe jucători despre femeile puternice și războinice. Vorbim despre amazoane care sunt excelente în arme și tehnici de luptă.

De ce Battle de la Amazon este popular și în rândul bărbaților. Este evident – personajele principale ale mașinii sunt frumoase și literalmente obsedate de tot ceea ce implică risc.

Nu puteți descărca gratuit Amazon’s Battle, dar îl puteți rula în modul demo pe site-ul nostru. De asemenea, aducem jucătorii în atenția celor mai bune cazinouri online de top cu acest joc de păcănele, unde aceștia pariază bani.

Și rețineți că printre avantajele sale se numără și prezența unui jackpot, a unui semn scatter și a unui traseu de risc. În cazul în care primul este cumulativ. Scatter – declanșează rotirile gratuite. Iar în mini runda de cărți, îți poți multiplica cu ușurință câștigurile prin numirea culorilor celor care apar pe câmpul suplimentar. Aceasta și alte opțiuni de bonus sunt disponibile, chiar dacă jucătorul alege să joace Amazon’s Battle gratis mai întâi, în scop de evaluare.

Despre autor