40 Super Hot

40 Super Hot

de
RTP: 95.81%
Volatilitate: Scăzută
Joacă 40 Super Hot fără Înregistrare
4.7/5 - (8 votes)
40 Super Hot demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Amusnet Interactive (EGT Interactive) sigure și de încredere unde să jucați 40 Super Hot cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca 40 Super Hot pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.

40 Super Hot Slot Recenzie

Jocurile sloturi – reprezintă o aventură unde limitele le poate stabili fiecare jucător separat. Dacă ai hotărât să petreci timpul într-un mod mai deosebit, atunci 40 Super Hot free este capabil să-ţi satisfacă setea de adrenalină. PlayFortune a reușit nu doar să identifice și recenzie cele mai bune cazinouri, dar, totodată, să se aprofundeze în specificațiile tehnice ale celor mai de top sloturi.

Astfel, în final, datorită specialiștilor din echipa noastră, ai acces la ultimele noutăți din domeniul gamblingului și îți poți îmbunătăți experiența de utilizator. Slot 40 Super Hot face parte din categoria fructelor, dar are şi steluțe care ar putea să-ţi aducă noroc, fiind un capitol al unei serii mai largi care include 20 super hot și 100 super hot. Că și în celelalte versiuni acest slot poate activa și jocurile bonus.

Tematică și scenariul gameplay

40 Super Hot se axează pe fructe, dar printre simboluri vei găsi şi steluţe norocoase. Simbolurile cunoscute creează o atmosferă de joc plăcută. Pentru coloana sonoră au fost alese cele mai simple şi plăcute melodii. Fiecare manipulare pe care o vei face, va avea un semnal special, ceea ce îţi va permite să te concentrezi pe joc.

Acest tip de păcănele face parte dintr-o serie mai largă de aparate din partea producătorului EGT.

Jocul captivant îți oferă 5 role și 40 linii de plată, motiv din care ai mai multe variații pentru a face pariuri. Utilizând butoanele speciale va fi necesar să alegi una din mizele disponibile și să apeși spin. La fel prin joc 40 Super Hot ai șansa de a folosi opțiunea de rotiri automate.

Modul în care fusese realizat conceptul acestui aparat menține acest produs de la EGT în categoria sloturilor clasice, dar cu unele adăugiri de îmbunătățire a dinamicii și componentei grafice. Conform ultimelor cercetări echipa PlayFortune poate afirma că versiunea 40 Super Hot joc gratis pe care o descriem acum este pe larg utilizat în 47 de cazinouri online, o bună parte din ele le vei putea găsi chiar în recenziile publicate pe acest site.

Componenta grafică, sunete, animații

Grație modului în care a fost concepută platforma noastră, dacă vrei să vezi 40 Super Hot demo în prealabil vizitării site-ului cazinoului, atunci poți vedea cu propriii ochi în ce constă ideea creației producătorului. Chiar dacă acest slot este unul clasic, totuși, faptul că joacă a fost lansată doar câțiva ani în urmă nu lasă loc de plictiseală. Pe fundal vei vedea lemnul roșu, rolele sunt compuse din fructe, steluțe și șeptari. Atunci când în urma rotirilor obții o combinație câștigătoare se activează animația specială.

Jocul este adaptabil ecranelor inclusiv și în opțiunea Full Screen, pentru a face acest lucru trebuie să apeși pe simbolul dedicat din partea din stânga jos jocului, în aceeași zonă poți activa rotirile automate, porni sau opri coloana sonoră, dar și să obții mai multe informații despre regulile acestui automat.

Variantele de perriere

În regimul 40 Super Hot gratis poți începe pariurile de la 40 monede virtuale, maximul posibil constituie 800, în dependență de setările pentru care ai optat costul unei monede poate începe de la 1 dolar sau chiar mai puțin. Totuși acest automat slot nu se potrivește celor, care preferă să joace pe mize foarte mici. La fel suma câștigurilor este direct proporțională cu miză, deci cu cât mizele sunt mai mari, sumele de castig astfel depind de multiplicator. Putem trage o paralelă între acest tip de păcănele care vizual sunt asemănătoare cu Diamond 7 și Power Stars de la Novomatic. În principiu acestea sunt caracteristicile de plată:

  • Dacă pică pe o linie 3 prune sau pepeni atunci ai 20 de monede.
  • În cazul a 5 pepeni sau prune pe linia de plată ai deja 200 de credite.
  • Portocalele și cireșele plătesc mai mult 100 credite pentru 3.
  • Strugurii aduc de la 20 la 800 de monede.
  • Cum și reiese din denumire jocul are 40 linii de câștig.

40 Super Hot RTP și volatilitatea

Având o volatilitate joasă 40 Super Hot slot permite jucătorilor să obțină combinații mai des, însă valoare lor este mai mică. RTP-ul – 95.81 și 5 role, îți poate aduce câștiguri mari, mai ales atunci când se activeaza bonusurile speciale iar tu beneficiezi de un noroc deosebit. Totodată, nu putem ignora faptul că jocul se lansează confortabil pe tabletă și mobil, viteza de încărcare fiind una bună grație unei grafici mai simple.

Odată ce aceste jocuri aparate 40 Super Hot rămân a fi misterioase acele 4 niveluri jackpot ale jocului sunt ilustrate prin cărți specifice. Unu prin trefă, doi prin romb, inima roșie aparține nivelului 3 iar 4 deja prin inima neagră. Că și în alte jocuri din această serie, EGT îți propune 12 cărți cu fața în jos, iar pentru a primi jackpot-ul este necesar să ghicești trei din ele cu condiția să fie de aceeași culoare.

Opțiunile bonus 40 Super Hot

  • Denumirea de Hot întruchipează izbucnirea în flăcări a simbolurilor atunci când are loc o combinație de câștig.
  • În calitate de Wild sunt Șeptarii capabili să înlocuiască orice simbol.
  • Scaterii sunt Stelele, în dependență de combinație pot aduce până la 20000 credite.
  • Simbolul Gamble va lansa un mini joc mai simplu decât cel pentru jackpot, deoarece trebuie să ghicești doar roșu sau negru.

După ce a fost atins un anumit câștig, ți se va propune jocul la 2x înmulțire, adică dacă ghicești suma se va dubla, iar dacă nu pierzi tot, totuși nu este obligatoriu să participi, dacă vrei refuzi.

Tipul jackpot-ului este unul progresiv, astfel fiecare client contribuie la creșterea valorii acestuia.

Încearcă 40 Super Hot gratis chiar acum!

Poţi testa acest slot chiar acum. Pur şi simplu selectează 40 Super Hot demo pe PlayFortune după ce, se va lansa versiunea. În scurt timp are să-ți apară jocul. Din start îți recomandăm să alegi mize gratuite mai mici, pentru ca în limita monedelor virtuale disponibile să poți descoperi mai bine cum anume se calculează liniile de plată, cum lucrează joacă bonus 2X, dar totodată să te poți acomoda cu meniurile. Dacă selectezi viteza a treia de rulare, atunci însăși procesul va decurge foarte rapid. Versiunea de joc reprezintă 100% aceeași variantă care se va lansa și la jocul pe bani. Garantăm că doar în 10-15 minute, vei înțelege cum anume funcționează volatilitatea slotului și care este potențialul de câștig.

Dacă ai noroc, doar în câteva runde suma crește semnificativ. Nu uita de principiul că pariurile mari la păcănele 40 Super Hot, aduc atât pierderi cât și câștiguri mari. Îți recomandăm să testezi auto rotirile, dar în același timp, atunci când dorești să fii mai concentrat, poți face pauze între runde cu scopul de a planifica următoarea rotire și de a preselecția valoare mizei. Poate să se întâmple așa, că nu tot timpul ai chef de joacă bonus x2 ci doar vrei sa revendici premiul unei runde, sau a unui set de rotiri. Oricum, în final, doar tu decizi când ar trebui să te oprești.

Concluzie

Toate împreună strict pe categoria acestei tematici și gameplay, plasează acest 40 Super Hot online pe o poziție printre cele de top. În primul rând, spre deosebire de predecesor, aici sunt mai multe linii de plată, fiind unul 4×5 ci nu 3×5. Acest slot se potrivește mai bine gamblerilor iubitori al jocurilor echilibrate. Adică câștigurile se activează destul de des, iar coeficientele sunt medii. Se i-au în calcul doar combinațiile din stânga spre dreapta. Traiectoriile liniilor le poți vedea în secțiunea regulilor de joc. Un alt aspect pozitiv reprezintă prezența mai multor nivele de jackpot, ceea ce este încă un beneficiu al jocurilor videoslots comparativ cu aparatele terestre mecanice.

Nu știi niciodată când se lansează jocul pentru jackpot, atunci când ești conectat la jocuri aparate 40 Super Hot, dar prezența acestor 4 nivele, deja crește rata probabilităților de a accesa o asemenea rundă. Experții PlayFortune recomandă, să nu uiți de planificarea bugetului. Dacă ai un buget mai restrans dar vrei să încerci cât mai multe jocuri atunci poți seta mizele mai mici, și chiar dacă câștigurile vor mai restrânse, oricum vei putea petrece mult timp plin de distracție.

Unde pot juca 40 Super Hot gratuit?

Platformele cazinou, înainte de a semna un contract de colaborare cu EGT au posibilitatea să acceseze versiunea demo gratuită, totodată atât pe PlayFortune cât și la casele de joc online pe care le recenzie poți accesa acest joc absolut gratuit.

Ce fel de bonusuri și funcții vei găsi atunci când vei rula acest joc?

Bonusurile sunt strict legate de liniile de plată, dar și de modul de amplasare al simbolurilor speciale Scatters și Wild. Cea mai mare mână câștigătoare este posibilă prin poziționarea a 5 pictograme scatter pe linie. Din păcate în păcănele 40 Super Hot gratis nu este posibil de castigat ceva real.

Pot accesa 40 Super Hot slot de pe telefon sau tabletă?

Da, dar îți recomandăm să ai o conexiune internet stabilă, deoarece în caz de deconectare suma câștigată va fi livrată în cont însă vei fi aruncat din joc. Consecințele întreruperii conexiunii în timpul jocurilor bonus sunt și mai neplăcute. Dacă ajungi la runda jackpot și reușești să deschizi doar două cărți din 3, odată deconectat nu vei putea să revii la același moment, fiind nevoit să joci mai departe în rundele obișnuite.

Despre autor