40 Burning Hot

40 Burning Hot

de
RTP: 95.93%
Volatilitate: Medie
Câștig maxim: 4000x
Joacă 40 Burning Hot fără Înregistrare
4.5/5 - (13 votes)
40 Burning Hot demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Amusnet Interactive (EGT Interactive) sigure și de încredere unde să jucați 40 Burning Hot cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca 40 Burning Hot pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.

40 Burning Hot Slot Recenzie

Jocul la păcănele reprezintă un tip aparte de distracție și doar un jucător fără experiență poate crede că sutele de sloturi care acum se rulează prin site-urile platformelor cazino ar fi cumva aceleași, 40 Burning Hot nu este o excepție. Da, aparent principiile de joc sunt foarte asemănătoare, însă sunt și multe diferențe. Fiecare slot reprezintă o aventură aparte sfârșitul căreia nici nu poate fi cunoscut. De aceea, pe lângă recenzierea platformelor de joc echipa playfortune și-a asumat misiunea de a analiza top sloturi din România pentru a-ți putea oferi o opinie independentă, bazată doar pe date reale dar și pe observațiile rezultate din propria experiență.

Tematică și scenariul

40 Burning Hot — un tip de slot mai succulent care se bazează pe tematică fructelor. A fost lansat în 3 octombrie 2017 de către compania EGT, versiunea 40 Burning Hot gratis a fost deodată recomandată pentru amatorii de demo play. Este alcătuit din 5 role, 3 rânduri și 40 linii de plată (de aici șii provine denumirea). Dacă ai noroc, poți avea beneficii mai speciale din Scatter’s și Wild’s. Chiar dacă aici nu sunt integrate runde rotiri gratuite, oricum poți ajunge pâna la un coeficient de câștig 4000x din miză la care joci. Se consideră că acest slot face parte din cele cu volatilitate medie. Dacă vrei să începi experiența de gambling de la 40 Burning Hot joc gratis, acesta va fi primul pas pentru a te introduce în varietatea simbolurilor magice.

Din motivul ce gameplay-ul e simplu, acesta se recomandă atât pentru jucătorii noi, cât și pentru fanii jocurilor clasice.

Componenta grafică, sunetul și animațiile

La acest automat vei putea beneficia de un joc interactiv cu o grafică colorată, fiind respectat stilul clasic. În partea de jos ai un panel de control unde poți preselecta mizele, a le mări sau micșora, dar la fel vei avea posibilitatea să citești informații suplimentare despre funcționarea lui în secțiunea „Info” chiar în timpul ce vei rula jocul. Un plus esențial constituie faptul că acest slot are o muzică echilibrată, și, în același timp nu ai nevoie de descărcări deci îl poți juca direct din browser.

În urma testărilor noastre atât de pe mobil cât și prin desktop am observat, cu condiția utilizării unei conexiuni internet stabile, jocul 40 burning Hot online merge fără probleme sau erori. Dacă tot vorbim de fructe aici vei găsi cireșe, șeptari, prune, pepene verde, struguri, portocale, lămâi și clopoței.

Posibilitățile de pariere

Pariul minim posibil la păcănele 40 Burning Hot, constituie 0,4$, maxim 40$. La momentul scrierii acestei recenzii locul întâi era deținut de câștigul jackpot în valoare de 4800000$. Cum vei vedea în versiunea 40 Burning Hot Free liniile de pariere încep de la 40 spre 80, 200, 400, 800. Nu există un standard de aur cu privire la strategiile de pariere, fiecare jucător aplică una sau alte metode doar în limita posibilităților bugetare, astfel metoda Martingale poate fi aplicată doar în cazul disponibilității unui buget mai ridicat.

După ce vei face înregistrarea pe o platformă cazino online, după prima depunere, dacă cazinoul prevede folosirea monedei naționale atunci pariurile automat vor fi convertite în lei sau alte tipuri de finanțe în dependență de regiunea adresei IP de unde se accesează casa de joc online. O tastă specială permite setarea vitezelor de rotire. Acest slot prezintă următoare simboluri și posibilități de câștig:

 • Pentru Scatteri pe o linie vei avea x100 din miză depusă;
 • Pentru 3 scatteri în steaua violetă pe linia 1,3 și 5 vei obține x20 din pariu;
 • Dacă șeptarii se vor aranja pe aceeași linie x75 este al tău;
 • Pentru simboluri mai ieftine îi x2,5
 • Jokerul de trifoi de sine însăși nu oferă careva câștiguri în schimb poate înlocui un simbol;
 • Funcția suplimentară Gamble îți va dubla câștigul dacă vei ghici cartea.

40 Burning Hot RTP și volatilitatea

Producătorul EGT are peste 150 de jocuri care sunt activ utilizate pe diverse platforme care au încheiat contracte de colaborare cu acest joc. Jocuri aparate 40 Burning Hot reprezintă una din versiunile acestui tip de păcănele, mai există și altele care, în ansamblu au aceeași componență grafică dar alt număr al liniilor de plată, numărul inclus înainte de denumire reprezintă varietatea acestor linii.

Caracteristicile slotului:

 • RTP – 95,93%
 • Volatilitate – medie.

Aceste două indicii ne permit să afirmăm că 40 Burning Hot este mai potrivit pentru serii scurte la mize medii, încât poate achita mai des dar în sume mai mici, dar odată ce tot se bazează pe legea probabilității, câștigurile mari nu pot excluse niciodată.

Tipurile de bonus

Nu uita, prin intermediul Play Fortune Ro vei putea afla cele mai recente și actuale noutăți nu doar despre bonusurile unor jocuri, dar și despre ofertele speciale ale platformelor cazino online în ansamblu, cum ar fi, bonus de bun venit, cashback, bonus la depuneri și bonusuri de loialitate. Accesând joc 40 Burning Hot ai posibilitatea de a obține unul din 4 nivele ale jackpoturilor. În versiunea 40 Burning Hot gratis nu vei avea acces la informația jackpotului, acestea se indică în regim pe bani adevărați deasupra rolelor de joc. Ideea progresivă de acumulare a câștigurilor, mărește banca premiului mare după fiecare rundă. Adică, un anumit procent din toți banii pe care i-au folosit utilizatorii se stochează în sumă cea mare, de aceea valoarea jackpoturilor progresive deseori atinge sume uriașe.

Mai mult, producătorii slotului cunosc ce înseamnă adrenalina, astfel dacă accepți jocul la risc după ce ai reușit să obții un câștig, atunci suma câștigată poate să se dubleze. Un alt aspect neașteptat al acestui slot este lansarea absolut imprevizibilă a jocului bonus unde și se oferă șansa de juca pentru jackpot. Acest slot face parte din categoria celor progressive. Din 12 cărți este necesar să alegi 3, jackpotul va fi al tău dacă toate cele trei cărți vor fi de aceeași culoare.

Poți încerca 40 Burning Hot gratis în versiunea demo chiar acum!

Playfortune Ro nu este un site cazino, dar, la noi poți testa cele mai populare jocuri în versiunile gratuite. Astfel nu doar că afli informații rezultate din cercetări și observații, dar, în același context accesezi un slot absolut gratuit cu scopul de a face un antrenament în cazul dacă vei dori ulterior să joci pe bani reali. 40 Burning Hot demo reprezintă slotul oficial. În loc de valută îți vor fi acordate monede virtuale, iar dacă ne vei reuși să le triplezi, atunci te poți reîncărca cu alte monede fără plată.

Unde pot juca 40 Burning Hot gratuit?

Disponibilitatea jocurilor gratuite nu este o favoare, ci o obligație impusă de laboratoarele de reglementare. Ideologia se bazează pe principiul că înainte de a accesa un serviciu/produs trebui să ai posibilitatea să-l testezi. Poți accesa păcănele 40 Burning Hot Gratis atât la noi pe site, cât și prin redirecționare la casele de jocuri, recenziile cărora sunt publicate la noi. Mai mult, dacă te hotărăști să faci depuneri, atunci ai tot dreptul să revendici un bonus deosebit.

Ce pot găsi în acest slot, de ce aș opta pentru el?

Acest slot nu te ține captiv cu jocuri infinite, este limitat în gameplay, adică se potrivește pentru persoanele ce nu iubesc prea multe adăogiri. Slotul oferă frunze Trifoi speciale, Wilds și Scatters, dar, are și jocuri bonus fiind o alegere ideală pentru un stil de joc mai echilibrat.

Aș putea accesa 40 Burning Hot de pe mobil sau tabletă?

Ba mai mult, noi am jucat acest joc și de pe smartwatch. 40 Burning Hot slot nu are cerințe malefice față de capacitățile de calcul. Totul lucrează stabil atât pe ios, cât și android începând cu versiunea 5.0, jocul se adaptează ideal conform rezoluției ecranului. Totuși pare a fi mai confortabilă utilizarea tabletei sau a unui laptop, din cauza că au monitoarele mai mari. Pe de altă parte, jocul de pe mobil te va ajuta să rotești rolele oriunde te-ai afla sau atunci când ai câteva minute de timp liber, ori pur și simplu îți este lene să te ridici de pe sofa.

Pro și contra

Pro
 • Producătorul EGT Interactive a reușit să facă un upgrade versiunii clasice, dar, totodată, a putut să păstreze categoria acestui slot gen old school;
 • Slotul are o viteza rapidă de încărcare, astfel în câteva secunde deja începi a face mize;
 • Jocul este perfect compatibil cu iOS, Android și practic, poate fi jucat nelimitat;
 • Versiunea online reprezintă o copie 100% a versiunii des întâlnite la casele de joc terestre.
Contra
 • Iubitorii de rotiri gratuite vor fi dezamăgiți, deoarece aici astfel de rotiri lipsesc;
 • Pentru a-ți formula o imagine generală despre acest joc trebuie să-ți planifici o serie din 300 de mize.

Despre autor