Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
20 Golden Coins

20 Golden Coins

de
RTP: 95.5%
Volatilitate: Scăzută
Câștig maxim: 1000x
Joacă 20 Golden Coins fără Înregistrare
4.4/5 - (10 votes)
20 Golden Coins demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Amusnet Interactive (EGT Interactive) sigure și de încredere unde să jucați 20 Golden Coins cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca 20 Golden Coins pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
77Spins
4,0 rating
77Spins Cazino oferă un bonus de bun venit de până la 500 €

Revizuirea slotului 20 Golden Coins

Lui EGT nu-i pasă deloc de ceea ce este la modă în lumea sloturilor online în acest moment. Ei produc același tip de jocuri ca întotdeauna, concentrându-se pe o piață de nișă care apreciază nostalgia clasică a jocurilor de cărămidă și mortar pe care le oferă. 20 Golden Coins nu face excepție și este un slot simplu cu fructe, fără rundă bonus.

RTP-ul de 95,5 % este sub media industriei, iar acesta este un joc cu volatilitate mică spre medie, cu un câștig maxim de 1.000x miza ta. Veți colecta monede în numerar în timpul jocului de bază, iar un joc de alegere a costumelor de cărți jackpot pick’em se poate declanșa în orice moment. Asta cam încheie cam tot pentru acest titlu, dar cei interesați de mai multe detalii pot citi mai departe.

Puteți declanșa Bonusul Jackpot Card în orice moment, și vă oferă o șansă de a obține 1 dintre cele 4 jackpoturi misterioase. Fiecare jackpot este asociat cu o suită de cărți, pică fiind cea mai valoroasă. Sunteți dus pe un nou ecran, unde puteți alege din 12 cărți cu fața în jos. Veți alege cărți până când veți potrivi 3 culori și veți câștiga jackpotul corespunzător.

Există, de asemenea, o funcție Gamble cu care puteți alege să vă angajați după orice câștig. Acesta este un joc clasic de tip dublu sau nimic, iar tu vei încerca să ghicești culoarea corectă a următoarei cărți. Acest lucru vă poate dubla câștigurile, dar puteți, de asemenea, pierde totul dacă ghiciți greșit.

Ceea ce este la modă în aceste zile sunt fiarele volatile cu potențial masiv, dar EGT își face treaba în liniște în fundal, aparent netulburată. 20 Golden Coins vizează o piață cu totul diferită și este un joc destul de decent pentru pariorii cu risc scăzut. Senzația și aspectul clasic vor atrage o anumită mulțime, dar majoritatea jucătorilor din zilele noastre se așteaptă la mai mult.

Despre autor