Zodiac Wheel

Zodiac Wheel

de
RTP: 96.45%
Volatilitate: Scăzută
Câștig maxim: 3000x
Joacă Zodiac Wheel fără Înregistrare
4.3/5 - (6 votes)
Zodiac Wheel demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Amusnet Interactive (EGT Interactive) sigure și de încredere unde să jucați Zodiac Wheel cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Zodiac Wheel pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.

Recenzia aparatului de joc Zodiac Wheel

Zodiac Wheel Slot este un slot video distractiv. A fost dezvoltat de EGT Interactive, a cărei platformă software este utilizată în prezent de aproximativ 47 de cazinouri online. Ceea ce este, de asemenea, important este că acesta este un slot cu 5 role. Cu 5 linii de plată, există o mulțime de opțiuni de pariere.

Tema și complot

Intriga acestor sloturi gratuite se bazează pe mesajele vedetelor, pe care oamenii de știință ai personajelor jocului încearcă să le dezlege cu ajutorul elementelor auxiliare, care sunt prezentate aici sub forma simbolurilor jocului. Utilizatorii imaginilor instrumentelor astrologilor vor ajuta la obținerea de câștiguri generoase, ca să nu mai vorbim de simbolurile bonus, care sunt prezentate aici într-un set extins, diferit de cel standard.

Grafice, sunete și animații

Pentru că tema acestui slot machine se învârte în jurul universului și stelelor, în fundal vei vedea cerul nopții plin de constelații. Cu toate că noaptea este întunecată, tot jocul are culori vibrante datorită simbolurilor și animațiilor uimitor de proiectate. Fiecare dintre aceste simboluri vă pot ajuta să vă preziceți viitorul, încălzitorul, uitându-vă bile de cristal sau folosind un telescop pentru a vedea pozițiile stelelor.

În slotul Zodiac Wheel, toate elementele maximizează tema dată. Chiar și privind doar o imagine de fundal, utilizatorul se adaptează instantaneu la atmosfera potrivită. Deci, în fundal există un amestec de două modele: o stilizare a cerului înstelat și un model de imagini grafice ale semnelor zodiacelor. Simbolurile tematice sunt frumos desenate și păstrate în aceleași culori ca fundalul. Detaliile funcționale sunt împodobite cu margini aurii pal, care creează un contrast favorabil cu schema de culoare albastră.

Producătorul EGT experimentează în mod constant structura interfeței în încercarea de a o face perfectă, iar Zodiac Wheel gratis este o confirmare directă a acestui lucru. Butoanele pentru setarea indicatorilor de joc sunt situate într-o filă separată aici, iar panoul de pe ecranul principal conține doar panouri informative. Butonul de pornire al rolei apare în interiorul rolelor, după cum este necesar, la fel ca butoanele pentru dublarea sau acumularea sumei atunci când câștigi. Tabelul de plăți este, de asemenea, atipic: este plasat pe 1 coală, care este derulată făcând clic și trăgând mouse-ul în direcția dorită.

Opțiuni de pariere

In pacanele Zodiac Wheel dimensiunea minimă și maximă a monedei este de 1. Sub role sunt 5 pariuri fixe și, deoarece fiecare dintre butoane acționează ca un buton de pornire, apăsarea lor pune imediat rolele în mișcare. „Start” pornește, de asemenea, jocul, iar apăsarea butonului „Autoplay” permite jucătorilor să se rotească continuu de mai multe ori.

Numărul maxim de monede pe care le puteți paria pe fiecare linie este de 20. Există șansa de a atinge jackpot-ul de 3000 de monede. Înainte de a juca, nu uitați să citiți Regulile de utilizare ale platformei EGT Interactive.

Dacă jucătorii doresc să-și mărească câștigurile, jucătorii pot intra în runda de joc selectând „Gamble”. Dacă ghicesc corect culoarea cărții de gol, suma se dublează. Cu toate acestea, dacă ghicesc greșit, suma se pierde și funcția se termină. Jucătorii pot părăsi runda și își pot colecta câștigurile făcând clic pe butonul „Colectează”.

Zodiac Wheel RTP și volatilitate

Indicatorul RTP in pacanele Zodiac Wheel gratis, sau procentul de returnare a fondurilor către jucători, este de 96,45. Rentabilitatea slotului este puțin peste medie, ceea ce înseamnă că jucătorul va primi adesea premii bune.

Caracteristici bonus pentru roata zodiacală

Jocul are un așa-numit simbol „sălbatic”, adică unul care se poate transforma în oricare dintre simboluri, care în prezent nu este suficient pentru a câștiga. Pentru a face jocul și mai distractiv, există și simboluri „scatter” care pot apărea pe una dintre role în orice moment (chiar și pe o linie de plată) și pot ajuta jucătorul să câștige. Celor care s-au săturat deja să apese butonul Play le va plăcea cu siguranță opțiunea de redare automată, care vă va permite să începeți procesul de joc o dată și să așteptați doar câștigul. De asemenea, jocul are multiplicatori care vă permit să vă dublați, să tripliți sau să creșteți și mai mult câștigurile.

Discul cu semne zodiacale a devenit sălbatic in Zodiac Wheel free. Va apărea pe rolele două, trei și patru și va înlocui toate simbolurile. Cu excepția Cărții și Harta cerului.

  • Cartea este un simbol scatter. Plătește 900, 6000 și 30.000 de monede.
  • Harta cerului – a doua împrăștiere. Apare pe rolele numerotate unu, trei și cinci. Trei astfel de simboluri dau 6000 de monede.
  • Stargazer va recompensa jucătorul cu 600, 3000, 12000 și 180000 de monede.
  • fată astrolog aduce 2400, 6000 și 30.000 de monede în cont.
  • Telescopul va oferi 2400, 6000 și 30.000 de monede.
  • Modelul universului oferă 1200, 3000 și 12.000 de monede.
  • A și K pot da 600, 1800 și 6000 de monede.
  • Q și J vor returna până la 6000 de monede.

Oportunitatea de a intra la extragerea jackpot-ului este aleatorie și poate fi acordată oricărui jucător. Esența rundei este să selectezi aleatoriu 3 dintr-un anumit număr de cărți.Dacă jucătorul reușește să deschidă 3 cărți din același costum, suma prevăzută pentru acest costum va fi creditată în contul său. Jackpot-urile in jocuri aparate Zodiac Wheel  în sine cresc constant, dimensiunile lor exacte sunt afișate pe ecranul principal din partea de sus.

Încercați acum roata Zodiac gratuit în modul demo!

Joacă gratuit la sloturile EGT Zodiac Wheel demo. Deschide gratuit versiunea demo a slotului Zodiac Wheel sau învață cum să joci acest slot pentru bani. Vă puteți bucura de jocul slot machine pe diverse platforme, fie că este un computer, tabletă sau telefon mobil. Calitate excelentă disponibilă pe tabletă și telefon. Ceea ce face acest slot video diferit de majoritatea celorlalți este că există 2 simboluri scatter în joc – o carte și o carte. Acestea doua simbolurile speciale sunt de vină pentru unele dintre marile câștiguri pe care le puteți obține.

Concluzii

Mașina de slot Zodiac Wheel online va spune o poveste fascinantă despre explorarea corpurilor cerești și prevestirile stelelor. Pe întinderile acestui slot, jucătorii sunt invitați să evalueze beneficiile unui set extins de simboluri, funcționalitate modernizată, precum și să se bucure de un design excelent și să concureze pentru oportunitatea de a câștiga un jackpot progresiv. În Play Fortune, joc Zodiac Wheel este disponibil pentru practică și joc real. Este permis să deschideți sloturi acolo fără a vă înregistra în versiunea demo.

Unde pot juca gratuit slotul Zodiac Wheel?

Vă puteți testa gratuit șansele de succes pe site-ul web al Play Fortune.

Ce bonusuri și caracteristici voi găsi în Roata Zodiac?

Simbolurile Wild (semne ale zodiacului dispuse în cerc) și două tipuri de Scatter (o carte și o hartă a cerului înstelat) sunt dotate cu caracteristici speciale.Utilizatorii care riscă să joace slotul pe bani reali participă la extragerea a patru jackpot-uri progresive. Ele sunt indicate prin costume de cărți. Sumele se acumulează independent unele de altele prin deduceri din pariuri și se joacă într-o rundă specială. Poate începe în oricare dintre rotiri.

Pot juca slotul Zodiac Wheel pe telefon sau tabletă?

Zodiac Wheel joc gratis este optimizată pentru telefoane mobile. Disponibil pe toate dispozitivele mobile: smartphone-uri și tablete bazate pe iPhone / iPad / Android

Despre autor