Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Wild Gambler

Wild Gambler

de
RTP: 96.67%
Volatilitate: Medie
Joacă Wild Gambler fără Înregistrare
4.6/5 - (14 votes)
Wild Gambler demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri PlayTech sigure și de încredere unde să jucați Wild Gambler cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Wild Gambler pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite
Videoclipul Wild Gambler
Wild Gambler">

Jocul ca la aparate Wild Gambler de la Playtech este dedicat animalelor sălbatice. Ecranul de joc este format din 5 role și 20 de linii de plată fixe. Jocul de păcănele oferă un simbol wild, leul sălbatic, și o rundă bonus cu 8 rotiri gratuite activate prin atingerea unei combinații de litere BONUS. Playfortunefor.fun oferă sloturi demo gratuite. În plus față de simbolurile obișnuite ale cărților, Wild Gambler oferă simboluri bonus pentru a câștiga premii mai mari decât cele obișnuite. Primul simbol interesant este WILD, care poate înlocui orice simbol în așa fel încât să creeze o combinație câștigătoare. Un alt simbol este FREE SPIN, care vă poate oferi 8 rotiri gratuite. Și datorită funcției „Lock and turn”, aveți o șansă mai mare de câștig! Animalele care se plimbă prin Africa nu numai că te vor sfâșia, dar te vor răsplăti și cu un munte mare de bani. Toate acestea se bazează pe o grafică uimitoare Wild Gambler.

În timpul rotațiilor din jocul principal, între una și cinci suricate pot apărea la întâmplare cu litere în mână, care împreună constituie inscripția bonusului. Apariția a cinci suricate declanșează runda de rotiri gratuite a aparatului de cazino.

Pro și contra

Pro
  • Caracteristici unice
  • Opțiunea de Lock and Spin
  • Design perfect al simbolurilor și ecran organizat
Contra
  • Frecvența loviturilor

Despre autor