Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Buffalo Blitz 2

Buffalo Blitz 2

de
RTP: 95.96%
Volatilitate: Ridicată
Câștig maxim: 10000x
Joacă Buffalo Blitz 2 fără Înregistrare
4.1/5 - (14 votes)
Buffalo Blitz 2 demo play DEMONSTRAȚIE

Jocul de păcănele Buffalo Blitz 2 le prezintă jucătorilor 4.096 de linii de plată afișate pe doar 6 role. Jucătorii pot paria nu mai puțin de 0,20 € și mai mult de 250 €. Având în vedere că RTP-ul este mai mare aici decât rata medie – 95,96% – jucătorii au șanse mari să atingă cel mai mare jackpot și să își înmulțească miza cu x10000.

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri PlayTech sigure și de încredere unde să jucați Buffalo Blitz 2 cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Buffalo Blitz 2 pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite
Videoclipul Buffalo Blitz 2
Buffalo Blitz 2">

Buffalo Blitz 2 slot recenzie

Vrei să încerci una dintre cele mai solicitate evoluții Playtech? Dacă răspunsul tău este da, ar trebui să acorzi atenție slotului Buffalo Blitz 2. Este un joc captivant care prezintă multe caracteristici ale unei creații de top. Acest joc de noroc este modalitatea de a ajunge în Prairie sălbatică în timp ce stați acasă, învârtind rolele și distrându-vă petrecând o balenă de timp.

Cum se joacă Buffalo Blitz II

Pe scurt, Buffalo Blitz 2 este un slot video standard care afișează o diversitate de simboluri cu o gamă de câștiguri prestabilite. Acesta este motivul pentru care regulile și mecanismele de joc ale acestui joc nu sunt foarte diferite de alte evoluții lansate de studioul Playtech. Haideți să explorăm acest lucru pas cu pas.

Primul lucru pe care ar trebui să îl faceți este să alegeți valoarea unei mize care urmează să fie plasată. Puteți să o ajustați sub tabelul cu simboluri. În aceeași zonă, veți vedea și alte câteva butoane, cum ar fi „Info”, „Win”, „Autoplay”, „Turbo mode” și „Spin”. Pentru a face rolele să se învârtă, faceți clic pe butonul cel mai din dreapta și așteptați până când rolele se opresc.

buffalo blitz 2 demo

Dacă ți se pare că ritmul cu care se învârt simbolurile este prea mic, poți selecta funcția „Turbo mode” sau „Autoplay”. Funcția „Autoplay” este concepută pentru a vă oferi posibilitatea de a evita să apăsați tot timpul pe butonul „Spin”. Puteți doar să ajustați numărul necesar de rotiri automate și să așteptați până când se termină toate acestea. Numărul maxim de astfel de învârtiri este de 100.

Scopul dvs. major aici este de a face ca simbolurile să se atingă. Acest lucru va lovi una sau câteva combinații câștigătoare care vă vor aduce niște bani. Este imposibil să prezici cum se vor învârti rolele, așa că te poți baza pe norocul tău doar pentru a vedea intervalul necesar de simboluri pe o anumită linie de plată.

Pariurile, RTP și volatilitatea

Jucătorii care joacă Buffalo Blitz 2 sunt deja conștienți de faptul că cea mai mică sumă pe care o pot plasa la risc este de doar 20 de cenți, în timp ce cea mai semnificativă sumă a unui pariu în orice cazinou Buffalo Blitz 2 nu poate depăși 250 de lire convertite în valoarea monedei.

Faptul că rata de Return to Player nu este prea mare, dar nici nu pare a fi scăzută, ne face să credem că astfel de condiții sunt comune pentru marea majoritate a jocurilor de noroc online.

Atunci când analizăm un joc nu putem fi atenți doar la RTP-ul slotului Buffalo Blitz 2, ci ar trebui să vă explicăm puțin și despre varianța sau volatilitatea reprezentată aici. În acest caz, se presupune că varianța este destul de mare, ceea ce înseamnă că poți obține victorii multiple de sume mici. Cele mai impresionante victorii sunt pe cale să vină la tine în timpul jocului cu rotiri gratuite. Așadar, ar fi bine să fii atent la unele specialități dacă vrei să beneficiezi de folosirea funcției de rotiri gratuite.

Simbolurile Buffalo Blitz 2

Întreaga gamă de simboluri reprezentate aici include 13 piese. Fiecare dintre ele are propriile caracteristici care ar putea avea un impact asupra recompensei și a timpului în care vei rămâne în joc. Cel mai recompensator, dintre simbolurile ocazionale, este simbolul Buffalo, care îți poate multiplica miza de 6 ori, dacă este aterizat. Pentru a fi complet conștienți de condițiile de joc, să studiem caracteristicile celor mai solicitate simboluri – wilds și scatters.

Simbolul wild este reprezentat aici sub forma unui diamant. Diamantul determină condițiile funcției de multiplicare din acest joc. Acest lucru înseamnă că, dacă este aterizat pe grila ta, câștigurile tale sunt pe cale să fie ridicate la puterea 2, 3 sau 5. Nu contează, la ce combinație se potrivește simbolul, această caracteristică va fi declanșată aleatoriu pe orice rolă, cu excepția primei rolei.

Încă o opțiune bonus pusă la dispoziția fanilor acestui joc este gama de rotiri gratuite Buffalo Blitz II. Scatterii sunt responsabili pentru declanșarea lor. După cum s-a menționat mai sus, rotirile gratuite în jocurile cu varianță scăzută pot crește semnificativ suma câștigurilor și pot ajuta la pariu. Vorbind mai specific, numărul de oportunități de câștig crește până la 14.400 cu scatters declanșate pe gird.

Nu puteți primi mai mult de doar 100 de rotiri gratuite suplimentare. Ar trebui să fii o persoană destul de norocoasă pentru a face asta, deoarece această funcție este activată de 6 simboluri scatter plasate simultan. Dacă aveți mai puține, numărul de rotiri gratuite va fi și el mai mic. De exemplu, 5 simboluri scatter vă oferă 25fs, 4 – 15fs, 3 – 8fs.

Vizual și audio

Pentru a deveni viral, orice joc trebuie să fie nu doar aventuros și distractiv, ci și atractiv. Aspectele vizuale sunt cele care atrag privirea clienților și îi fac să se gândească să încerce un anumit slot machine. Pentru a susține această afirmație, să aruncăm o privire asupra caracteristicilor care sunt aspecte importante în ceea ce privește ajutarea acestui titlu de la Playtech să devină popular.

Buffalo Blitz 2 este oportunitatea ta de a intra direct în Prairie virtuală. Acesta reprezintă un fundal extrem de atrăgător care descrie apusul soarelui, munții înalți și câmpiile verzi nesfârșite. Simbolurile sunt plasate pe rolele albastre de ton deschis, ceea ce face un contrast perfect cu fundalul de unelte. În plus, simbolurile prezintă imagini unice și detaliate ale diferitelor animale, inclusiv ale ursului, elanului, ratonului, pumei și, bineînțeles, ale bivolului.

Tonul coloanei sonore este solemn și optimist. Acest lucru te face să te implici mai mult în joc și nu te lasă să te relaxezi și să pierzi controlul asupra pariurilor tale. Ești în mod constant în interiorul jocului. Coloana sonoră nu este singurul sunet pe care îl veți auzi acolo, jocul oferă efecte audio suplimentare interesante care apar de fiecare dată când învârtiți sau obțineți una dintre combinațiile câștigătoare.

Joacă Buffalo Blitz 2 pentru distracție gratis

Nu vrei încă să îți pui în pericol banii reali? Ei bine, este o decizie înțeleaptă, iar noi, pe play-fortune.ro, te susținem în totalitate. De aceea, le oferim noilor noștri utilizatori să încerce să joace acest titlu excepțional în modul demo. În acest fel, vă va fi mai ușor să vă familiarizați cu cerințele și particularitățile speciale ale jocului. În plus, veți înțelege dacă vă place înainte de a vă pune efectiv fondurile și de a risca. Aceasta este o opțiune atât de benefică pentru tine, așa că nu neglija această oportunitate disponibilă pe site-ul nostru. Ne putem asigura că nu veți regreta că faceți asta. Una peste alta, este mult mai bine decât să pierzi bani reali.

Concluzie

Pentru a rezuma, Buffalo Blitz 2 merită atenția ta. Puteți câștiga bani reali acolo fără a face pariuri prea mari. Acest lucru este potrivit atât pentru începători, cât și pentru jucătorii cu experiență.

Care este RTP-ul în Buffalo Blitz 2?

Procentul de Return to Player al acestui slot este de 96,95%.

Care sunt caracteristicile majore ale acestui slot?

6 role, 4.096 de linii de plată care cresc până la 14.400 cu rotiri gratuite, caracteristici bonus.

Care sunt cele mai mici și cele mai mari sume de plasat Buffalo Blitz 2?

Suma minimă este de 0,20$, în timp ce suma maximă este de 250$.

Cine a creat Buffalo Blitz 2?

Buffalo Blitz 2 a fost dezvoltat de Playtech.

Pot să încerc jocul gratuit Buffalo Blitz 2?

Fiecare utilizator poate juca Buffalo Blitz 2 demo pe site-ul nostru sau pe unul dintre site-urile din lista de cazinouri online recomandate fără depunere.

Pot să joc Buffalo Blitz 2 de pe dispozitive mobile?

Da, jocul demonstrativ de aparate Buffalo Blitz 2 este disponibil și de pe gadgeturi mobile.

Pro și contra

Pro
  • Învârtiri gratuite pe Buffalo Blitz 2
  • Număr mare de linii de plată
  • Câștiguri mari pe o tabelă de plăți
  • Interfață și navigare ușor de înțeles
  • Grafică cool
  • Gamă largă de mize
  • Varianță mare
Contra
  • RTP scăzut sau, mai bine zis, mediu
  • Număr redus de funcții bonus - doar rotiri gratuite și funcția de multiplicare.

Despre autor