Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Star Joker

Star Joker

de
RTP: 96.25%
Volatilitate: Scăzută
Câștig maxim: 5000x
Joacă Star Joker fără Înregistrare
4.1/5 - (7 votes)
Star Joker demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Play'n GO sigure și de încredere unde să jucați Star Joker cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Star Joker pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite

Star Joker este un joc de păcănele colorat de la Play N Go, care îi duce pe jucători în inima sloturilor clasice. Joacă-te cu simboluri de fructe, șapte norocoase și un personaj Joker care este vedeta spectacolului.

Acest joc de păcănele funcționează foarte simplu, simbolurile sunt ușor de recunoscut, iar interfața sa este plăcută la vedere. Atmosfera jocului Star Joker este una de circ, extravaganță și bucurie, ceea ce îl face foarte atractiv pentru jucători.

Principala funcție bonus din Star Joker este Joker. Jokerul se transformă într-un simbol wild atunci când aterizează la vedere, iar acest lucru facilitează incredibil de mult obținerea de câștiguri mari în timpul rotirilor bonus gratuite, care se activează prin plasarea a trei simboluri wild oriunde la vedere. În timpul rotirilor gratuite, este posibil să faci ca toate cele cinci role să devină complet wild, iar Play’n Go spune că, dacă reușești să umpli ecranul cu wild-uri, te poți aștepta la un câștig sănătos în valoare de 5.000X din pariul tău total!

Pro și contra

Pro
  • Slot clasic cu fructe
  • Jucabil pe toate dispozitivele
Contra
  • Imagini destul de fade
  • Fără multiplicatori

Despre autor