Reactoonz

Reactoonz

de
RTP: 96.51%
Volatilitate: Ridicată
Câștig maxim: 4750x
Joacă Reactoonz fără Înregistrare
4.7/5 - (7 votes)
Reactoonz demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Play'n GO sigure și de încredere unde să jucați Reactoonz cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Reactoonz pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.

Recenzia slotului Reactoonz

Acest aparat de slot este considerat a fi o continuare de succes, oferind nu numai bonusuri mai profitabile și perspective excelente de a primi câștiguri. În Reactoonz poți urmări o mulțime de personaje amuzante, locuitorii unei galaxiei misterioase. Multe impresii din acest joc pot fi obținute și datorită faptului că există o grafică impecabilă, un acompaniament muzical excelent și o serie de alte caracteristici originale.

Tematică și complot

Dezvoltatorii au abordat cu atenție crearea Reactoonz slot și au muncit din greu la crearea designului grafic. În partea de jos a interfeței, puteți găsi mai multe butoane care vă permit să selectați mărimile pariurilor. În partea dreaptă, veți vedea un tablou de bord cu diferite bonusuri, iar în partea stângă, numărul de linii câștigătoare este fix.

Încă din prima rundă, terenul de joc Reactoonz este imediat umplut cu diferiți extratereștri. Jocul va continua până când o anumită combinație va fi colectată. Jucătorii au, de asemenea, posibilitatea de a profita de funcția de joc în regim automat, permițând aparatului să plaseze pariuri. În partea de sus este un reactor special, care se umple pe măsură ce pe terenul de joc apar diferite combinații câștigătoare. După ce reactorul este complet încărcat, începe activarea jocului bonus.

Grafică, sunet, animare

O caracteristică distinctivă a acestui joc slot este că aici nu găsiți tradiționalele role, precum și linii de plată. În schimb, aceast aparat folosește o grilă specială. Personajele-simboluri sunt prezentate în formă de extratereștri haioși, care se deosebesc prin valoarea lor.

Metoda de formare a combinațiilor este Adiacent (adiacența). În păcănele Reactoonz la formarea combinațiilor câștigătoare participă orice 5 simboluri care se ating unul de celălalt în lateral, dar nu de colțuri. Acesta se numește „cluster”. Iar sarcina principală a fiecărui jucător este să formeze combinații câștigătoare pe verticală sau pe orizontală. În același timp, puteți personaliza în mod independent slotul, de exemplu, puteți alege muzica optimă și acompaniamentul sonor și așa mai departe.

Pariere

Terenul de joc al slotului Reactoonz are dimensiuni de 7×7. Combinațiile câștigătoare sunt formate din 5 simboluri identice situate unul lângă celălalt. Recompensele maxime sunt aduse de combinații la care vor participa mai mult de 15 simboluri identice.

Conform regulilor generale, la formarea combinațiilor câștigătoare participă opt ​​creaturi multicolore care diferă unele de altele ca formă, număr de ochi și alte trăsături. Monștrii cu un singur ochi de culori galbene, verzi, roșii și violet oferă câștigurile minime. Cea mai mare recompensă de la acești monștri nu depășește 10 monede. Monstrul albastru cu doi ochi va da de la 0,5 la 75 de monede. Monstrul portocaliu va returna până la 150 de monede, iar cel verde va oferi de două ori mai mult. Monstrul violet cu doi ochi va aduce până la 750 de monede. Acesta este simbolul cu cea mai mare plată.

Mingea electrică este simbolul wild în jocuri aparate Reactoonz. El completează toate combinațiile câștigătoare cu alte simboluri. În anumite cazuri, aceștia pot activa funcții bonus.

Există, de asemenea, funcții speciale, pe care puteți pe deplin să le testați cu Reactoonz joc gratis pa site-ul nostru:

 • Quantum Leap – fiecare combinație câștigătoare vă aduce mai aproape de activarea funcției speciale. În dreapta, există scale speciale care sunt completate pe măsură ce combinațiile de premii cad. Pentru a o finaliza, va trebui să colectați 25 de caractere.
 • Instabilitate – posibilitatea de a primi câștiguri suplimentare după prima rotire câștigătoare. De la 4 până la 8 simboluri vor deveni wild pentru a crea și mai multe combinații de simboluri câștigătoare.

Reactoonz: RTP și volatilitatea

Fanii jocurilor de noroc ar trebui să-și încerce cu siguranță păcănele Reactoonz gratis sau pe bani, pentru ași maximiza plăcerea gameplay-ului. Aparatul este dotat cu optiuni și specificații foarte atractive:

 • RTP – 96%;
 • Volatilitate – mare;
 • Nu există linii de plată. Combinațiile câștigătoare se formează ca rezultat al creării clusterelor;
 • Câștigul maxim este de 750 de pariuri pentru combinații de 15 simboluri identice;
 • Bonusurile sunt câteva caracteristici suplimentare care măresc semnificativ dimensiunea și numărul plăților.

Slotul are o volatilitate ridicată și un ciclu lung. Veți avea posibilitatea de a mări câștigul în jocurile bonus. Deși runda bonus are loc frecvent, jocul va fi incitant.

Funcții bonus Reactoonz

Păcănele Reactoonz gratis și pe bani reali ambundă în diverse funcții bonus. Să începem cu faptul că Gargantoon este situat în mod constant lângă role. La orice rotire pierdută, el poate activa Instabilitatea: pe ecran apar 4-8 opt wild-uri. Ei sunt implicați în completarea combinațiilor.

În colțul din dreapta sus este fereastra reactorului: se încarcă atunci când se formează lanțuri. Dacă cel puțin 25 de simboluri au fost implicate în combinații în timpul unei runde, saltul cuantic este activat. Quantum Leap declanșează unul dintre cele patru bonusuri.

 • Implozie – 3-6 pictograme se transformă în simboluri wild și distrug ferestrele adiacente.
 • Demolare – toate personajele cu un singur ochi și simbolurile, pe care le ating, explodează.
 • Incizie – un joker în centrul ecranului împarte fereastra în diagonală cu două linii de imagini identice.
 • Modificare – alegeți un personaj cu un singur ochi care, împreună cu simbolurile adiacente, se transformă în aceleași elemente.
 • Patru imagini identice aranjate într-un model 2×3 declanșează și bonusul Giantoonz & Fluctuation – câștigurile la combinații care implică astfel de grupuri sunt dublate. Unul dintre personajele cu un singur ochi este de asemenea marcat. În plus, el va lăsa în urmă simbolurile wild, dacă ia parte la formarea lanțurilor.

Reactoonz nu are rotiri gratuite și un jackpot.

Regulile pentru opțiunile de bonus pot părea complicate. Pentru a te familiariza cu toate opțiunile de joacă și bonus este destul să jucați Reactoonz gratis direct pe PlayFortune. Atunci când simțiți că ați prins firel și doriți să faceți parieri reale, alegeți una dintre poziții din offer-list, treceți pe link și câștigați bani chiar de acasă.

Încercați Reactoonz gratuit în versiunea demo chiar acum!

La prima vedere, regulile jocului pot părea complex și ușor confuz. Cu toate acestea, câteva rotații în Reactoonz demo vor clarifica imediat totul. În plus, puteți testa slotul gratuit rulând și citind recenzia de pe site-ul nostru.

Reactoonz free va atrage atât jucătorii experimentați, cât și începătorii care abia încep să stăpânească jocurile de noroc online. Astfel nu doar veți petrece timpul vesel, dar și util, deoarece vă veți forma o strategie de joc efectivă înainte de a face pariuri cu bani reali. Începe-ți călătoria către bogății pe PlayFortune accesând acest slot distractiv și captivant, care cu siguranță merită atenția ta!

Concluzii

Reactoonz online de la dezvoltator Play’n GO va face gameplay-ul tău de neuitat! Un slot futurist uimitor care vorbește despre civilizații extraterestre va atrage jucătorii care caută povești originale și funcții unice de joc. Acest slot special vă va inspira încă din primele secunde de rotire a rolelor. El poate fi recomandat fanilor divertismentului de jocuri de noroc non-standard și atrage cu numeroase plăți, personaje amuzante, design spectaculos și diverse caracteristici de premiu care fac jocul interesant.

Unde pot juca Reactoonz gratuit?

PlayFortune îți oferă posibilitatea de a te familiariza cu lumea aparatelor de joc fără a supune riscului portofelul. Aici găsești sloturi de la cei mai mari dezvoltatori, inclusiv și Reactoonz, în care poți juca absolut gratuit și nelimitat.

Ce bonusuri mă așteaptă în Reactoonz?

Sistemul de bonusuri în Reactoonz este puțin mai complicat. Rundele bonus apar la adunarea combinațiilor câștigătoare, care declanșează regimul Quantic Leap sau Giantoonz & Fluctuation. Rotiri gratuite și jackpot nu este.

Pot juca Reactoonz slot pe telefonul mobil sau tabletă?

Utilizatorii pot juca versiunea mobilă a slotului folosind un smartphone care cu sistemul de operare Android sau iOS. Pentru acesta nu este nevoie de descărcat o aplicație, ci doar intrați pe PlayFortune din browser de pe telefon sau tabletă și începeți jocul.

Despre autor