Fire Joker

Fire Joker

de
RTP: 96.15%
Volatilitate: Medie
Câștig maxim: 800x
Joacă Fire Joker fără Înregistrare
4.4/5 - (10 votes)

Jocul de păcănele Fire Joker face parte din categoria tipurilor de divertisment captivante, care oferă un RTP bun cu doar trei role și trei rânduri. Există doar cinci linii de plată (trei orizontale și două diagonale). Slotul are un Joker zâmbitor, simboluri BAR, 7, Star și fructe care au valori diferite în timpul combinațiilor câștigătoare. Regulile jocului sunt foarte simple, așa că nu este nevoie să citiți niște manuale ca înainte de Poker sau Baccarat. Play’n Go este furnizorul oficial al jocului.

Fire Joker demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Play'n GO sigure și de încredere unde să jucați Fire Joker cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Fire Joker pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.
Videoclipul Fire Joker
Fire Joker">

Revizuirea slotului Fire Joker

Jocul nu oferă un jackpot, dar există o Roată a Multiplicatorilor cu personajul principal în mijlocul ei. Aceasta oferă șansa de a multiplica câștigul de la două la zece ori. În plus, slotul video se potrivește jucătorilor cu oportunități bugetare diferite. Valoarea minimă a monedei este de 0,01, în timp ce cea maximă este de 20. O persoană face clic pe butonul „Spin” pentru a activa jocul. Chiar dacă este simplu, jocul de păcănele Fire Joker oferă multe șanse de câștig care îi atrage atât pe începători, cât și pe jucătorii avansați.

Fire Joker: Principalele caracteristici pe scurt

Noi, cei de la Play-fortune.ro, revizuim cazinouri pe bani reali, dar nu oferim șansa de a experimenta riscul de numerar. Vă invităm să încercați jocul demo Fire Joker. Datorită acestui fapt, veți ști cum să jucați, la ce să vă așteptați de la acest cazinou online și dacă acest produs merită sau nu atenție. Mai jos, se poate vedea o listă cu principalele caracteristici ale jocului.

  • Role – 3
  • Rând – 3
  • Linie de plată – 5
  • RTP- 96.15%
  • Producător – Play’n Go
  • Câștigul maxim – 800x
  • Pariuri disponibile – 0.05, 0.10, 0.25, 0.5, 1.00, 1.50, 2.00, 3.00, 5.00, 10.00, 25.00, 50.00, 100.00
  • Volatilitate – medie
  • Jackpot – nu

Ce trebuie să faci pentru a începe să joci Fire Joker

Dacă alegi site-ul nostru, va trebui doar să dai click pe „play” și să aștepți câteva secunde pentru a avea acces la jocul demo. Dacă alegeți un alt cazinou, de exemplu, Booi, va trebui să vă înregistrați și să intrați în joc după ce ați alimentat soldul de joc.

Regulile cazinoului Fire Joker sunt foarte simple. O persoană poate juca cu ajutorul a două butoane – „Spin” și „Autoplay”. Primul buton începe o nouă rundă care poate promite câștiguri mari. Cel de-al doilea vă permite să alegeți un număr de rotiri, iar simbolurile se vor roti singure de câte ori se va alege. Se pot activa 10, 20, 50, 75 și 100 de rotiri. În plus, există un buton care oprește rotația și setări suplimentare de rotiri în cazul rundei bonus sau al pierderilor repetate.

fire joker demo

Se pot găsi pictograme de setare în colțul din stânga jos pentru a activa și dezactiva sunetele și muzica, pentru a ajusta pariurile automate și pentru a activa rotirea rapidă. Jucătorii avansați recomandă alegerea pariurilor care variază între 10 și 100. Cu cât pariul este mai mare, cu atât mai multe șanse de a da lovitura.

Care este cerința minimă de miză și care sunt șansele unui jucător?

După cum am spus deja, slotul demonstrativ Fire Joker este o alegere perfectă pentru persoanele cu bugete diferite. Se poate începe cu un pariu de 0,05 și se poate crește până la 100 de unități convenționale. RTP este mediu (96,15% ), la fel și volatilitatea sa. Aceasta înseamnă că jocul este riscant, deși șansele de câștig sunt, de asemenea, ridicate. Valoarea unei monede variază de la 0,1 și până la 20. Nu există o opțiune pentru a selecta numărul dorit de linii de plată. Deci, dacă o persoană stabilește valoarea monedei la 20, va rezulta un pariu de 100 de valori.

Am testat RTP-ul și volatilitatea Fire Joker în jocul fără depunere și am reușit să obținem recompense, să învârtim roata multiplicatorilor și să atingem cel mai mare câștig în 10 minute. Înseamnă că jocul cu bani reali permite să se declanșeze același câștig sau suma apropiată de acesta. Am jucat cu două mize – 1,50 și 100. Experții noștri au reușit să câștige o dată pe parcursul a 10 rotiri cu miza de 1,50 și de trei ori cu 100x.

Ce este special la Fire Joker?

Tabelul de plată al slotului online include 9 simboluri. Cel mai profitabil este Jokerul care este și un simbol wild în joc. Acesta oferă cel mai mare câștig în cadrul liniei de plată și datorită rundelor bonus. Cel mai mare câștig este de 800x. Nu există simboluri scatter.

Din păcate, nu se vor găsi rotiri gratuite la Fire Joker. Acesta are o funcție bonus care se numește Roata multiplicatorilor. Aceasta apare atunci când o persoană lovește trei jokeri. Există multiplicatori 2x-10x. Al doilea bonus este o șansă de respin. Atunci când o persoană aproape câștigă cu stive de simboluri, sistemul oferă respin-ul.

respin

Mai jos, se poate vedea valoarea fiecărui simbol atunci când o persoană obține o combinație câștigătoare.

SimbolCâștig de plată
3 Jokers80x
3 7s25x
3 Stars20x
3 BARs15x
3 Plums7x
3 Grapes6x
3 Lemons5x
3 Cherries4x
XXX2x

Dacă o persoană dorește să se bucure de rotirile gratuite Fire Joker, va fi necesar să viziteze cazinourile Play Fortuna sau Booi și să caute bonusuri și promoții care se referă la sloturi. Din când în când, acestea includ bonusuri pentru acest joc.

Tema jocului, designul și sunetele de pe Fire Joker

Persoanele care joacă Fire Joker pentru distracție gratis se bucură de aspectul clasic 3×3 cu simboluri tradiționale de fructe, numere și bare. Combinațiile de simboluri câștigătoare devin animate și sunt susținute de sunetul de cădere a monedei. Muzica nu este iritantă și se poate dezactiva în orice moment cu un singur click. Navigarea în joc este ușor de utilizat. Calitatea designului este decentă. Nu este copleșitor și îi permite jucătorului să găsească setările necesare într-o secundă.

Versiunea gratuită a jocului Fire Joker

Play-fortune.ro oferă jocul gratuit Fire Joker. Este o versiune demo care oferă toate opțiunile, dar fără încasări reale. Există o listă de site-uri de renume care au jocuri demo. Acestea sunt corecte, aleatorii și sigure. Toate cazinourile oferă opțiuni de plată sigure și protecție a datelor. Jocurile demo sunt o oportunitate grozavă de a testa acest joc popular, combinațiile sale câștigătoare, setările și recompensele. Este disponibil pe un telefon mobil, un laptop și un computer. Jocul se descarcă rapid chiar și în modul fără costuri.

fire joker mobile

Gânduri finale

Acest slot se potrivește celor cărora le plac jocurile clasice. Alții ar putea considera acest joc ca fiind plictisitor în timp, deoarece nu există nici simboluri scatter și nici un jackpot. Jocul de păcănele merită pentru că este foarte simplu, iar combinațiile de simboluri plătesc bine. Ratingul jocului este de 6,6/10. Începătorii îl consideră un joc excelent, care nu necesită cunoștințe suplimentare și este ușor de jucat. Puteți juca Fire Joker pe bani și fără costuri. Nu ar trebui să pierdeți ocazia de a încerca produsul gratuit pentru a ști cum să câștigați bani.

Despre autor