Siberian Storm

Siberian Storm

de
RTP: 96%
Volatilitate: Ridicată
Joacă Siberian Storm fără Înregistrare
4.6/5 - (5 votes)
Siberian Storm demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri IGT sigure și de încredere unde să jucați Siberian Storm cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Siberian Storm pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.

Siberian Storm slot recenzie

Slotul Siberian Storm conține o mulțime de tigri. Aceste creaturi magnifice sunt regele printre fiare. Puteți vedea puterea lor distructivă în multe clipuri de pe YouTube. Obiceiurile lor au fost în declin în ultimii ani, ceea ce a dus la o scădere a numărului lor. Cu toate acestea, conservaționiștii încearcă să îi salveze în zone protejate sau în grădini zoologice. Vei fi fericit că sunt acolo când vei învârti rolele acestui slot machine răgușit.

Fundalul lui Siberian Storm este o peșteră plină de gheață. Adaugă o atmosferă uimitoare și face să fie ușor să vă imaginați un tigru mare care se plimbă prin noul său bârlog. Întregul aspect al jocului, de la simbolurile sale atent create până la animația lină a rolelor, este foarte bine realizat. Acest joc sună grozav, cu mârâituri adânci și răcnete și o piesă de rolă care aduce un sentiment puternic de măreție acțiunii, fără a deveni plictisitoare ca multe altele mediocre.

Tigrii sălbatici au tendința de a fi vânători singuratici în sălbăticie, ceea ce reprezintă o diferență marcantă față de omologii lor felini, leii, care preferă să trăiască în turme. Siberian Storm are toate simbolurile, chiar și tigrii, care apar în stive. Acest lucru este util mai ales pentru wilds care pot înlocui orice simbol. Poți face multe combinații și poți câștiga mult. Fiți atenți la scatters, deoarece acestea pot oferi premii mari. Împiedicați aceste simboluri să apară oriunde și ați putea câștiga un maxim de 50x suma mizei dvs.

Pentru a activa jocul standard de rotiri gratuite de la Siberian Storm, pur și simplu oprește-te la cinci sau mai mulți ochi de tigri de culoare portocalie în coloane consecutive. Puteți lua rotirile gratuite ca de obicei pe toate sloturile gratuite IGT. Cu toate acestea, le veți obține pe un set special îmbunătățit de role care are mai multe simboluri wild și simboluri împrăștiate. Învârtirile gratuite pot fi reactivate prin oprirea pe o combinație similară cu ochi de tigri albi pentru până la 200 de învârtiri.

Ultimul punct este cel în care lucrurile devin tehnice. Siberian Storm poate fi destul de volatil. În termeni laici, acest lucru înseamnă că jocul se poate schimba rapid între a vă lua banii și a vă oferi mult mai multe premii. Dacă ești suficient de norocos să ajungi în vârf, s-ar putea să pleci cu aproape un sfert de miliard în plus față de ce ai început. Deși este un slot mai riscant decât unele dintre cele mai populare sloturi IGT, cum ar fi Rainbow Riches sau Cleopatra, care oferă premii mai mici, recompensele uriașe care vin odată cu asumarea acestui risc merită, mai ales atunci când ai șansa de a juca jocul cu rotiri gratuite. Un parior a declarat odată că norocul îi favorizează pe cei îndrăzneți. Ai putea spune chiar că acest slot machine este pentru cei curajoși, care au îndemânarea de a câștiga ghearele tigrului.

Despre autor