Sails Of Gold

Sails Of Gold

de
RTP: 96.25%
Volatilitate: Scăzută
Câștig maxim: 5000x
Joacă Sails Of Gold fără Înregistrare
4.5/5 - (4 votes)
Sails Of Gold demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Play'n GO sigure și de încredere unde să jucați Sails Of Gold cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Sails Of Gold pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 8 BTC + 70 rotiri gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.

Sails Of Gold slot recenzie

Sails of Gold Slot te duce pe urmele unuia dintre cei mai faimoși exploratori din lume! Pleacă în necunoscut, iar acolo ai nevoie de mult noroc. În această recenzie, vei primi toate informațiile de care ai nevoie pentru a fi un câștigător norocos în acest joc. Îți explicăm regulile, funcțiile și simbolurile. De asemenea, vă puteți familiariza cu jocul demo gratuit și puteți compara acest slot cu omologul său legendar de la Novoline. 

Punctul culminant al jocului este runda de rotiri gratuite. În timpul acestei runde, un simbol wild suplimentar apare pe role, care le înlocuiește pe toate celelalte și dă un impuls puternic jocului. Combinațiile câștigătoare devin mai probabile și plătesc generos.

Joacă Sails of Gold gratis aici!

În comparație cu arcadele terestre, jocul de pe internet are un avantaj foarte decisiv, deoarece pe net aveți posibilitatea de a juca demo-ul gratuit. În acest fel vă puteți familiariza cu jocul, îi puteți testa funcțiile și puteți vedea ce are în mânecă. Dacă banii de joc sunt epuizați, puteți pur și simplu reîncărca jocul.

Așa cum am menționat la început, tema se bazează pe epoca marilor descoperiri. Simbolurile preiau acest lucru și prezintă un căpitan mândru, o navă, blazoane magnifice și simbolurile jocului de cărți de la As la 10.

Cele mai importante reguli dintr-o singură privire

Sails of Gold se joacă într-un mod clasic, pe cinci role și trei rânduri. Plățile se fac pe 10 linii de plată ajustabile, care plătesc întotdeauna de la stânga la dreapta. Pe lângă liniile de plată, se poate selecta și numărul de monede pariate pe învârtire. Se poate paria un maxim de cinci monede. Valoarea fisei poate fi, de asemenea, selectată liber de către jucător și poate fi de până la 1 €. Cu excepția simbolului scatter, care poate fi oriunde pentru a aduce un câștig dacă este reprezentat în pereche. Cel mai mare câștig îl are căpitanul, care poate plăti de 5000 de ori pariul. El acționează, de asemenea, ca un simbol wild care înlocuiește toate celelalte simboluri, cu excepția celui scatter. 

Câștigurile din runda de bază pot fi cvadruplicate folosind funcția de risc. Pentru a face acest lucru, trebuie fie să ghicești corect culoarea corectă a unei cărți care urmează să fie extrasă, fie simbolul jocului de cărți. Acest lucru poate fi repetat de câte ori doriți, cu excepția cazului în care greșiți o dată. În acest caz, atât câștigurile din runda de bază, cât și toate câștigurile generate în funcția de risc sunt pierdute. Există, de asemenea, o funcție de joc automat. Foarte pozitiv, aceasta poate fi ajustată la diferite scenarii, astfel încât să se oprească la momentul potrivit pentru tine.

Runda de rotiri gratuite este declanșată atunci când pe role sunt trei nave. În cele 10 rotiri gratuite care urmează, pe rolă apare un wild suplimentar, nava aurită. Dacă ești suficient de norocos să prinzi trei dintre aceste nave aurii pe role, vei fi recompensat cu încă 10 rotiri gratuite. În total, puteți câștiga până la 250.000 de monede în timpul rundei de rotiri gratuite! Per total, această rundă de rotiri gratuite destul de simplă îmbunătățește considerabil jocul, deoarece poți face o mulțime de bani aici.

Comparație directă cu clasicul Novoline

Jocul de păcănele Play’n GO este puternic orientat către jocul clasic Novoline Columbus. Atât simbolurile cruciale, cât și funcția de rotiri gratuite sunt aproape identice. Căpitanul este înlocuit aici cu un Columbus, simbolurile navei, numărul de rotiri gratuite și simbolul suplimentar în timpul rundei de rotiri gratuite se regăsesc în ambele jocuri. Liniile de plată sunt limitate la 10 în jocul Novoline, pariul pe linie poate fi ridicat până la 10 €, ceea ce înseamnă că pariul maxim este de 100 €, ceea ce este semnificativ mai mare decât în Sails of Gold. Cu toate acestea, jocul Play’n GO reprezintă o alternativă demnă de luat în seamă.

Jucați Sails of Gold pe bani reali acum și primiți un bonus suplimentar!

Desigur, goana după aur este cu adevărat distractivă doar atunci când există o miză. La urma urmei, care este rostul unei runde gratuite profitabile dacă oricum joci doar pentru bani virtuali? Din moment ce poți câștiga ceva în fiecare rundă, entuziasmul rămâne constant ridicat. 

La Play Fortuna primești, de asemenea, un bonus de bun venit excelent ca nou client. După ce vă înregistrați, puteți face prima depunere în contul dvs. de bani reali. În acest proces, puteți utiliza și bonusul și astfel aveți și mai mulți bani cu care să vă jucați.

Un avantaj cheie al jocurilor de noroc online este o rată de plată teoretică mult mai bună în comparație cu cea de la arcade. Acestea sunt doar greu de înțeles la unitățile terestre. Sails of Gold are o rată de plată confirmată de 95%.

Despre autor