Reactoonz 2

Reactoonz 2

de
RTP: 96.2%
Volatilitate: Ridicată
Câștig maxim: 5083x
Joacă Reactoonz 2 fără Înregistrare
4.3/5 - (16 votes)
Reactoonz 2 demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Play'n GO sigure și de încredere unde să jucați Reactoonz 2 cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Reactoonz 2 pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 8 BTC + 70 rotiri gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.
Videoclipul Reactoonz 2
Reactoonz 2">

Recenzia slotului Reactoonz 2

Prima parte a slotului Reactoonz s-a dovedit a fi atât de populară încât dezvoltatorii de la Play’n GO au decis să lanseze o continuare. Au îmbunătățit designul, dar au păstrat sistemul cluster. A crescut și cantitatea câștigurilor. Gata cu fructele și „șapte”, semnele obișnuite de cărți și pietrele strălucitoare. Bine ați venit în lumea misterioasă a Reactoonz 2 plină de magie și creaturi amuzante!

Aici avem aceleași 8 creaturi ciudate ca jucătorii obișnuiți, împărțite în maxime și minime. Plățile sunt de fapt destul de promițătoare, deoarece combinațiile complete vor acorda între 3x și 500x pariul total.

4 simboluri wild vă vor ajuta să formați combinații câștigătoare, fiecare dintre acestea înlocuind orice alt simbol obișnuit și are propria sa abilitate unică. Acestea includ Uncharged Wilds, Energoon Wilds, Electric Wilds și Gargatoon Wilds. Mai multe despre asta mai jos.

Tema și complot

Furnizorul de jocuri Play’n Go lansează întotdeauna sloturi care mulțumesc nu numai buzunarele, ci și ochii jucătorilor. Reactoonz 2 gratis duce jucătorii într-o lume necunoscută, ai cărei locuitori principali sunt monștri asemănătoare jeleului, iar șeful lor este un extraterestru pozitiv și zâmbitor. Toate creaturile sunt pictate în culori diferite. În plus, ele exprimă diverse emoții, ceea ce este foarte distractiv în timpul sesiunilor lungi de joc.

Grafice, sunete și animații

reactoonz 2 demo play

La prima cunoaștere cu slotul, se pare că pacanele Reactoonz 2 au loc într-o galaxie îndepărtată. În primul rând, din cauza pictogramelor neobișnuite ale slotului și a dispozitivelor ciudate situate în partea dreaptă a ecranului. În ce alt slot vei vedea un contor cuantic și un extraterestru uriaș cu trei ochi? Apropo, îl poți trezi – profitul va fi maxim! Atmosfera magică a jocului este perfect completată de muzica spațială. Dacă este necesar, îl puteți opri oricând pentru a vă concentra pe cel mai important lucru.

Sunetul unic, personajele animate și culorile bogate ale Reactoons 2 lasă o impresie plăcută.

Opțiuni de pariere

reactoonz 2 symbols

Pentru ca pariul să poată fi jucat, trebuie să se potrivească cel puțin cinci simboluri identice. Spre deosebire de aparatele de slot online tradiționale, celulele care se află în apropiere sunt luate în considerare. Cu cât grupul poate fi strâns mai mare, cu atât câștigurile vor primi jucătorul. Gama lor este de la 0,2 USD la 100 USD per rotire, așa că veți găsi cu siguranță opțiunea de pariu. Miza minimă este de 0,20 euro. Câștigul maxim este de 5083 ori pariul pe rotire. Adică plasând doar 10 euro, mai ales jucătorii norocoși iau mai mult de 50 de mii de euro.

Reactoonz 2 RTP și volatilitate

RTP-ul a fost ușor redus la 96,2%, deși cel mai probabil veți obține 94,2% deoarece pacanele Reactoonz 2 gratis au valori RTP diferite, care pot varia în funcție de locul în care jucați. În timp ce 96,2% este declarat implicit, majoritatea operatorilor optează pentru a doua opțiune cu House Edge mai mare, așa că asigurați-vă că verificați specificațiile sloturilor cazinoului dvs. înainte de a efectua o depunere. Nivelul de volatilitate este încă ridicat și este evaluat de dezvoltator ca 8 din 10.

Caracteristici bonus Reactoonz 2

Fără a-și schimba stilul, Reactoonz 2 free este plin de multe caracteristici, totuși este vorba despre completarea cercului bonus, care este cheia succesului aici, toate celelalte piese de joc pot fi declanșate de acesta.

Formarea grupurilor câștigătoare este modul în care umpleți acel cerc și funcția Cascading Wins vine în ajutor. De fiecare dată când aterizează un grup câștigător, toate simbolurile câștigătoare sunt eliminate din grilă pentru a lăsa simboluri noi să cadă pe câmp și să umple spațiile goale. Sunt posibile lanțuri de câștiguri consecutive, deoarece funcția continuă să funcționeze până când noi grupuri pot crea combinații câștigătoare.

La orice rotire, poate fi selectat un simbol aleatoriu cu plăți mici pentru a oscila. Când simbolurile fluctuante sunt eliminate din grilă, Fluctometrul este încărcat. Umplerea fluctometrului vă va oferi până la 3 Wild Wilds electrice care vor înlocui orice simbol pentru a completa grupuri noi. Mai mult, fie la începutul unei rotiri, fie după o cascadă, Uncharged Wilds pot apărea în grilă, totuși, acestea vor rămâne inactive până când apare un câștig lângă ele. În acest caz, se vor încărca pentru a se transforma în Electric Wilds. Fluctometrul poate fi încărcat de mai multe ori la orice rotire dată, dar devine inactiv atunci când Gargatun intră în joc.

Quantometrul – e apoi următorul numărător, care este folosit pentru a invoca Gargatun și Energun. Orice simbol obișnuit eliminat din rețea cu Electric Wilds îl va încărca, fiecare simbol reprezentând 1 încărcare. Quantometrul are 4 niveluri:

  • Nivelul 1 – 55 de taxe. Lansează 4 1×1 Energoon Wilds.
  • Nivelul 2 – 85 de taxe. Eliberează un 2×2 Energoon Wild
  • Nivelul 3 – 110 taxe. Lansează un Gargatoon Wild 3×3.
  • Supraevaluare – 135 de acuzații. Adaugă multiplicatori de 2x la toate Gargatoon Wilds.

Odată ce Gargatoon este eliberat, quantometrul va fi dezactivat, astfel încât repornirile nu sunt posibile. Cu toate acestea, când ajungi la nivelul 3, mai multe Gargatun vor deveni disponibile. Când o cascadă Gargatoon Wild 3×3, se va împărți în două Gargatoons 2×2, care la rândul lor se pot împărți în 9 Gargatoons 1×1.

Și după ce toate cele de mai sus sunt făcute, cele 2 sau mai multe Electric Wilds rămase vor fi activate în Explozia Wild Pair. Iată scenariile posibile:

  • Dacă Electric Wilds sunt în apropiere, toate simbolurile afișate, cu excepția simbolurilor Wild, vor fi distruse pentru a declanșa o altă cascadă.
  • Dacă Electric Wilds nu sunt în apropiere, toate simbolurile dintre acestea vor fi distruse, oferindu-vă o cascadă suplimentară.

Dacă nu apare niciun grup câștigător după cascadă, simbolurile vor fi distruse din nou. Cascadele vor continua până când rămân mai puțin de 2 Electric Wilds în rețea.

Reactoonz 2 slot rotiri gratuite

Rotirile gratuite clasice în jocuri aparate Reactoonz 2 nu sunt prevăzute de reguli.

Jackpot-uri

Când jucați slot video Reactoonz 2, nu veți fi eligibil pentru jackpot-uri progresive.

Încercați acum Reactoonz 2 gratuit în modul demo!

Reactoonz 2 demo este o continuare a jocului senzațional despre creaturi extraterestre de la furnizorul Play’n GO. Încearcă-ți norocul în Reactoonz 2 online și arată-le extratereștrilor cine este șeful aici – cel mai curajos jucător de noroc va câștiga!

Concluzii

Play’n Go a făcut o treabă grozavă în dezvoltarea noului joc, așa că atât fanii primului joc, cât și noii veniți vor fi fericiți de lansarea Reactoonz 2 joc gratis. Este un tribut adus originalului, deoarece dezvoltatorii au adoptat aceeași abordare de design și a păstrat totul aproape intact și, în același timp, extinderea setului de caracteristici adaugă doar un nou nivel de divertisment slotului legendar. Play’n Go a crescut ușor potențialul maxim de câștig, așa că în loc de 4570x obținem 5083x din noul pariu de joc. Nu este o actualizare super masivă, dar este plăcut să poți câștiga premii mai mari, mai ales că Reactoonz 2 a pretins inițial o plată maximă de doar 3.000x din pariu. A crescut de la scandal, așa că trebuie să acordăm credit Play’n Go pentru că i-a ascultat jucătorii.

După cum s-a spus și s-a făcut, creația Play’n Go a fost reînviată și, în ciuda faptului că are câteva probleme care ar putea strica prima impresie, această versiune este chiar mai atractivă decât originalul.

Unde pot juca gratuit la slot machine Reactoonz 2?

Puteți proba joc Reactoonz 2 gratuit pe site-ul cazinoului online fără înregistrare.

Ce bonusuri și caracteristici voi găsi în Reactoonz 2?

Slotul are următoarele caracteristici: Fluctometru, Quantumetru, Explozie Wild Pair și multe altele.

Pot juca slotul Reactoonz 2 pe telefon sau tabletă?

Mașina de slot mobil Reactoonz 2 este ideală pentru toate smartphone-urile și tabletele noi. Veți fi confortabil să jucați la cazinou pe iPhone, iPad sau Android. Regulile nu se schimbă. Toate setările și funcțiile de bază sunt disponibile. Slotul mobil Reactoonz 2 nu trebuie să fie instalat pe dispozitiv ca aplicație. Este conceput pentru browsere.

Despre autor