Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Motorhead

Motorhead

de
RTP: 96.98%
Volatilitate: Scăzută
Câștig maxim: 570x
Joacă Motorhead fără Înregistrare
4.8/5 - (10 votes)
Motorhead demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri NetEnt sigure și de încredere unde să jucați Motorhead cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Motorhead pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite
Videoclipul Motorhead
Motorhead">

Revizuirea jocului ca la aparate Motorhead

Jocul de păcănele Motorhead este a treia și ultima parte a trilogiei de sloturi de la Net Entertainments, pe care au numit-o NetEnt Rocks. Primul a fost Guns N’ Roses, urmat de slotul Jimi Hendrix și se încheie cu acest frumos slot machine. Motörhead este o trupă care a luat naștere în anii ’70 în Marea Britanie și care, timp de mulți ani, a oferit muzică rock care a ajuns să fie iubită în întreaga lume. Trupa a fost condusă de carismaticul lor cântăreț Ian „Lemmy” Kilmister și a avut din 1992 cu Mikkey Dee, un suedez-grec din Gothenburg, la tobe. Este un joc muzical captivant cu melodii ale trupei, care este redat în timp ce învârtiți roțile, iar printre melodii se numără și super celebra melodie „Ace of Spades”.

Grafica și animațiile din joc sunt bine realizate, iar întregul joc de păcănele este de înaltă calitate. Nu contează prea mult dacă ești un căpșunar lavabil sau nu. Jocul de păcănele Motorhead vă va face o impresie, indiferent de situație. Jocul funcționează la fel de bine pe mobil ca și pe PC.

motorhead online slot

Dispunerea jocului

Jocul are 76 de linii de miză câștigătoare și cinci role care nu sunt simetrice, dar care se măresc cu cât mergi mai mult spre dreapta. Îl poți compara cu un alt joc mare de la NetEnt, numit Dazzle Me, care are același tip de roată. Avantajul acestui tip de roată este că vor fi disponibile semnificativ mai multe linii de plată și ne place acest lucru. Simbolurile jocului sunt inspirate de rock și muzică și vedem stele metalice, trifoi cu patru foi, cranii, șeptari și pe Lemmy însuși ca simbol cu cea mai mare plată. Poți paria între 0,01 fise până la 1 fise pe rotire și poți schimba, de asemenea, un selector de nivel între 1 și 10.

motorhead bet lines

Alte simboluri din jocul de păcănele Motorhead sunt un wild numit As de pică și un scatter, care te duce la o rundă bonus de rotiri gratuite dacă prinzi trei simboluri pe rolele 3, 4 și 5. Există, de asemenea, câteva caracteristici speciale diferite în joc care fac ca șansele de câștig să crească: Mystery Reel și funcția Bomber.

Tambur misterios – Pentru fiecare rundă, una sau mai multe role vor fi role misterioase, ceea ce înseamnă că simbolurile sunt ascunse și afișate atunci când rolele se termină de învârtit. Toate câmpurile ascunse devin același simbol și, cu puțin noroc, întregul ecran poate fi umplut cu ele dintr-o dată.

Funcția Bombardier – În mod aleatoriu, tabla de joc poate începe să se agite, iar tu ești dus într-o rundă bonus care începe cu bombardarea plăcii de joc cu câmpuri ascunse. De trei ori este aruncată o bombă și de fiecare dată, primești un grup de câmpuri ascunse. Apoi, celelalte simboluri se învârt și, când acestea s-au oprit, se dezvăluie ceea ce este ascuns și funcționează în același mod ca și Mystery Reel.

Învârtiri gratuite – Dacă primești trei simboluri scatter, vei primi zece învârtiri gratuite. În timp ce le joci, Mystery Reel poate fi format atât din simboluri wild, cât și din simboluri ascunse, oferindu-ți șansa de a câștiga o sumă nebună de bani la o singură rotire.

De asemenea, puteți alege să activați sau să dezactivați ceva numit „Rock Mode”, care este pur și simplu o funcție care vă permite să ascultați muzică în difuzoare în timp ce învârtiți roțile. De asemenea, acestea se învârt puțin mai repede, dar nu au nicio altă funcție. Alege singur dacă vrei să asculți muzică rock sau nu.

motorhead slot rock mode

Opinie

NetEnt a reușit din nou. Cu un simț al detaliului și jocuri care oferă cu adevărat grafică și divertisment pur, au creat un alt succes. Jocul are un RTP de peste 96%, ceea ce este foarte bun. Poți simți că nu câștigi niciodată la acest slot, dar câștigurile sunt adesea destul de mari atunci când câștigi, așa că nu contează. Un joc foarte distractiv care, cu funcțiile sale, animațiile și muzica incredibilă, a venit pentru a rămâne și va fi un mare favorit pentru mulți jucători timp de mai mulți ani de acum încolo. Nu ezitați să încercați jocul la cazinoul play-fortune.ro și veți iubi în curând ceea ce vă aduce.

Despre autor