Motorhead

Motorhead

de
RTP: 96.98%
Volatilitate: Scăzută
Câștig maxim: 570x
Joacă Motorhead fără Înregistrare
4.8/5 - (10 votes)
Motorhead demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri NetEnt sigure și de încredere unde să jucați Motorhead cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Motorhead pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.
Videoclipul Motorhead
Motorhead">

Revizuirea jocului ca la aparate Motorhead

Jocul de păcănele Motorhead este a treia și ultima parte a trilogiei de sloturi de la Net Entertainments, pe care au numit-o NetEnt Rocks. Primul a fost Guns N’ Roses, urmat de slotul Jimi Hendrix și se încheie cu acest frumos slot machine. Motörhead este o trupă care a luat naștere în anii ’70 în Marea Britanie și care, timp de mulți ani, a oferit muzică rock care a ajuns să fie iubită în întreaga lume. Trupa a fost condusă de carismaticul lor cântăreț Ian „Lemmy” Kilmister și a avut din 1992 cu Mikkey Dee, un suedez-grec din Gothenburg, la tobe. Este un joc muzical captivant cu melodii ale trupei, care este redat în timp ce învârtiți roțile, iar printre melodii se numără și super celebra melodie „Ace of Spades”.

Grafica și animațiile din joc sunt bine realizate, iar întregul joc de păcănele este de înaltă calitate. Nu contează prea mult dacă ești un căpșunar lavabil sau nu. Jocul de păcănele Motorhead vă va face o impresie, indiferent de situație. Jocul funcționează la fel de bine pe mobil ca și pe PC.

motorhead online slot

Dispunerea jocului

Jocul are 76 de linii de miză câștigătoare și cinci role care nu sunt simetrice, dar care se măresc cu cât mergi mai mult spre dreapta. Îl poți compara cu un alt joc mare de la NetEnt, numit Dazzle Me, care are același tip de roată. Avantajul acestui tip de roată este că vor fi disponibile semnificativ mai multe linii de plată și ne place acest lucru. Simbolurile jocului sunt inspirate de rock și muzică și vedem stele metalice, trifoi cu patru foi, cranii, șeptari și pe Lemmy însuși ca simbol cu cea mai mare plată. Poți paria între 0,01 fise până la 1 fise pe rotire și poți schimba, de asemenea, un selector de nivel între 1 și 10.

motorhead bet lines

Alte simboluri din jocul de păcănele Motorhead sunt un wild numit As de pică și un scatter, care te duce la o rundă bonus de rotiri gratuite dacă prinzi trei simboluri pe rolele 3, 4 și 5. Există, de asemenea, câteva caracteristici speciale diferite în joc care fac ca șansele de câștig să crească: Mystery Reel și funcția Bomber.

Tambur misterios – Pentru fiecare rundă, una sau mai multe role vor fi role misterioase, ceea ce înseamnă că simbolurile sunt ascunse și afișate atunci când rolele se termină de învârtit. Toate câmpurile ascunse devin același simbol și, cu puțin noroc, întregul ecran poate fi umplut cu ele dintr-o dată.

Funcția Bombardier – În mod aleatoriu, tabla de joc poate începe să se agite, iar tu ești dus într-o rundă bonus care începe cu bombardarea plăcii de joc cu câmpuri ascunse. De trei ori este aruncată o bombă și de fiecare dată, primești un grup de câmpuri ascunse. Apoi, celelalte simboluri se învârt și, când acestea s-au oprit, se dezvăluie ceea ce este ascuns și funcționează în același mod ca și Mystery Reel.

Învârtiri gratuite – Dacă primești trei simboluri scatter, vei primi zece învârtiri gratuite. În timp ce le joci, Mystery Reel poate fi format atât din simboluri wild, cât și din simboluri ascunse, oferindu-ți șansa de a câștiga o sumă nebună de bani la o singură rotire.

De asemenea, puteți alege să activați sau să dezactivați ceva numit „Rock Mode”, care este pur și simplu o funcție care vă permite să ascultați muzică în difuzoare în timp ce învârtiți roțile. De asemenea, acestea se învârt puțin mai repede, dar nu au nicio altă funcție. Alege singur dacă vrei să asculți muzică rock sau nu.

motorhead slot rock mode

Opinie

NetEnt a reușit din nou. Cu un simț al detaliului și jocuri care oferă cu adevărat grafică și divertisment pur, au creat un alt succes. Jocul are un RTP de peste 96%, ceea ce este foarte bun. Poți simți că nu câștigi niciodată la acest slot, dar câștigurile sunt adesea destul de mari atunci când câștigi, așa că nu contează. Un joc foarte distractiv care, cu funcțiile sale, animațiile și muzica incredibilă, a venit pentru a rămâne și va fi un mare favorit pentru mulți jucători timp de mai mulți ani de acum încolo. Nu ezitați să încercați jocul la cazinoul play-fortune.ro și veți iubi în curând ceea ce vă aduce.

Despre autor