Dazzle Me

Dazzle Me

de
RTP: 96.91%
Volatilitate: Scăzută
Câștig maxim: 760x
Joacă Dazzle Me fără Înregistrare
3.9/5 - (10 votes)
Dazzle Me demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri NetEnt sigure și de încredere unde să jucați Dazzle Me cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Dazzle Me pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.
Videoclipul Dazzle Me
Dazzle Me">

Dazzle Me Slot Game Review

Jocul de păcănele Dazzle Me de la NetEnt este format din cinci role, care, spre deosebire de jocurile de păcănele clasice, sunt toate decalate și, prin urmare, au dimensiuni diferite. Există până la 76 de linii de plată și opțiunea de a schimba nivelul în ceea ce privește eforturile tale. De asemenea, puteți alege un joc automat, astfel încât să puteți sta liniștit și să priviți cum se rostogolesc câștigurile.

dazzle me bet lines

Aspectul jocului este destul de simplu în exprimarea sa, dar asta nu înseamnă că nu este un divertisment de primă clasă. Jocul de păcănele Starburst, care este, de asemenea, minimalist în exprimarea sa, este poate unul dintre cele mai mari succese în materie de sloturi. Dazzle Me este un bun înlocuitor dacă aveți nevoie de puțină varietate.

Printre simboluri, vei găsi cristale strălucitoare în diferite culori și forme. Există cristal roșu rubin, violet, albastru și verde. Puteți găsi, de asemenea, un 7 și un clopot. Bineînțeles, există diverse simboluri bonus. Există simboluri Wilds, simboluri Scatter și șanse gratuite. Acestea pot avea ca rezultat diverse caracteristici bonus pe parcursul jocului.

dazzle me slot symbols

Rolele Dazzling Wild apar aleatoriu în timpul jocului și transformă toate simbolurile în simboluri Wild, cu excepția simbolului Scatter pentru Free Chances. Cu alte cuvinte, se poate întâmpla în orice moment ca unul sau mai multe rânduri să experimenteze efectul Dazzling Wilds Reels, iar toate simbolurile să treacă apoi la Wilds. Bineînțeles, acest lucru înseamnă un câștig și mai mare pentru tine!

Dazzle Me are, de asemenea, un simbol Scatter sub forma Free Chances. Pentru a declanșa Free Chances, trebuie să aveți minimum trei simboluri Scatter. Nu contează, însă, dacă acestea se mărginesc sau nu unul peste altul. Ele trebuie să se afle pe grila de joc. Dacă obțineți trei simboluri Scatter, acest lucru declanșează opt Șanse Gratuite. Patru simboluri Scatter oferă 12 Șanse Gratuite și, în cele din urmă, cinci simboluri oferă un total de 16 Șanse Gratuite. Așadar, există oportunități excelente de a declanșa un efect bonus dincolo de cele obișnuite.

În cele din urmă, există rolele legate, care apar doar în rundele de joc cu șanse gratuite. Este o funcție bonus care asigură că două role adiacente, de exemplu, rolele unu și doi, primesc simboluri identice pe role, mărindu-ți astfel șansele de câștig. Această caracteristică poate apărea doar pe primele patru roți.

dazzle me linked reels

Pro și contra

Pro
  • Tema clasică
  • Jocul are un jackpot uriaș pus la bătaie
  • Grafică strălucitoare
Contra
  • Puține caracteristici bonus
  • Nu este ușor să obții 5 role Wild

Despre autor