Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Dazzle Me

Dazzle Me

de
RTP: 96.91%
Volatilitate: Scăzută
Câștig maxim: 760x
Joacă Dazzle Me fără Înregistrare
3.9/5 - (10 votes)
Dazzle Me demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri NetEnt sigure și de încredere unde să jucați Dazzle Me cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Dazzle Me pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite
Videoclipul Dazzle Me
Dazzle Me">

Dazzle Me Slot Game Review

Jocul de păcănele Dazzle Me de la NetEnt este format din cinci role, care, spre deosebire de jocurile de păcănele clasice, sunt toate decalate și, prin urmare, au dimensiuni diferite. Există până la 76 de linii de plată și opțiunea de a schimba nivelul în ceea ce privește eforturile tale. De asemenea, puteți alege un joc automat, astfel încât să puteți sta liniștit și să priviți cum se rostogolesc câștigurile.

dazzle me bet lines

Aspectul jocului este destul de simplu în exprimarea sa, dar asta nu înseamnă că nu este un divertisment de primă clasă. Jocul de păcănele Starburst, care este, de asemenea, minimalist în exprimarea sa, este poate unul dintre cele mai mari succese în materie de sloturi. Dazzle Me este un bun înlocuitor dacă aveți nevoie de puțină varietate.

Printre simboluri, vei găsi cristale strălucitoare în diferite culori și forme. Există cristal roșu rubin, violet, albastru și verde. Puteți găsi, de asemenea, un 7 și un clopot. Bineînțeles, există diverse simboluri bonus. Există simboluri Wilds, simboluri Scatter și șanse gratuite. Acestea pot avea ca rezultat diverse caracteristici bonus pe parcursul jocului.

dazzle me slot symbols

Rolele Dazzling Wild apar aleatoriu în timpul jocului și transformă toate simbolurile în simboluri Wild, cu excepția simbolului Scatter pentru Free Chances. Cu alte cuvinte, se poate întâmpla în orice moment ca unul sau mai multe rânduri să experimenteze efectul Dazzling Wilds Reels, iar toate simbolurile să treacă apoi la Wilds. Bineînțeles, acest lucru înseamnă un câștig și mai mare pentru tine!

Dazzle Me are, de asemenea, un simbol Scatter sub forma Free Chances. Pentru a declanșa Free Chances, trebuie să aveți minimum trei simboluri Scatter. Nu contează, însă, dacă acestea se mărginesc sau nu unul peste altul. Ele trebuie să se afle pe grila de joc. Dacă obțineți trei simboluri Scatter, acest lucru declanșează opt Șanse Gratuite. Patru simboluri Scatter oferă 12 Șanse Gratuite și, în cele din urmă, cinci simboluri oferă un total de 16 Șanse Gratuite. Așadar, există oportunități excelente de a declanșa un efect bonus dincolo de cele obișnuite.

În cele din urmă, există rolele legate, care apar doar în rundele de joc cu șanse gratuite. Este o funcție bonus care asigură că două role adiacente, de exemplu, rolele unu și doi, primesc simboluri identice pe role, mărindu-ți astfel șansele de câștig. Această caracteristică poate apărea doar pe primele patru roți.

dazzle me linked reels

Pro și contra

Pro
  • Tema clasică
  • Jocul are un jackpot uriaș pus la bătaie
  • Grafică strălucitoare
Contra
  • Puține caracteristici bonus
  • Nu este ușor să obții 5 role Wild

Despre autor