Money Train 2

Money Train 2

de
RTP: 96.4%
Volatilitate: Ridicată
Câștig maxim: 50000x
Joacă Money Train 2 fără Înregistrare
4.8/5 - (11 votes)
Money Train 2 demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Relax Gaming sigure și de încredere unde să jucați Money Train 2 cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Money Train 2 pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.
Videoclipul Money Train 2
Money Train 2">

Revizuirea slotului Money Train 2

Pentru cei pasionați de vestul sălbatic Money Train 2 este un slot tematic demn de atenție. Versiunea a fost lansată în 2020, producătorul Relax Gaming. De fapt reprezintă o variantă îmbunătățită a primei versiuni. Fără îndoială Money Train 2 are un potențial ascuns și imprevizibil. Poți petrece multe rotiri la mize mici și să nu primești câștiguri semnificative, însă atunci când norocul trece de partea ta, slotul devine de-a dreptul turbat. Posibilitățile sale ascunse sunt capabile să genereze câștiguri uluitoare. Astfel un jucător chiar a reușit cu doar 0,2 euro, să obțină 30 mii euro în doar câteva minute. Ceea ce înseamnă că acest joc chiar merită atenția pasionaților de gambling.

Westul sălbatic, pustiul sau adeverit a fi un loc ideal pentru premii frumoase, iar cele 5 coloane și 4 rânduri orizontale, în combinație cu 40 linii de plată fixe poziționează acest slot printre topul celor mai căutate. Combinațiile au devenit mai puternice ceea ce a dus la creșterea potențialului de câștig. Money Train 2 slot capabil de plăți uluitoare până la 50.000X, odată ajuns aici vei lua parte la un adevărat spectacol, deoarece departamentul vizual a depus mult efort pentru a face un upgrade de calitate a versiunii vechi.

Tematica și scenariul

Money Train 2 slot demo

Producătorul Relaxing Gaming a lucrat asupra calității acestei aventuri pe care o vei putea încerca chiar și jucând păcănele Money Train 2 gratis. Playfortune are propria misiune de a prezentă cele mai bune oferte online cazinou, pentru a analiza noile standarde ale industriei. Astfel încercând demo play, vei vedea că în industria de gambling acesta este unul dintre cel mai bine lucrate sloturi online. Știi deja că vestul sălbatic a fost plin de oameni eroici, dar și de criminali care atacau primele comunități ale colonizatorilor. Sigur, toți aveau o mare sete de bani, criminalitatea și corupția fiind în frunte. Dar în tot acest haos erau și eroi devotați, care luptau pentru dreptate, iar recompensele le obțineau exclusiv pe căi permise de lege.

Astfel ideea de joc Money Train 2 se rotește în jurul acestui tren, care este încărcat cu bogății. Numai că în loc să alergi pe cal într-un atac raider, dezvoltatorul de soft îți oferă șansa să rotești rolele. Astfel dacă vei avea combinații reușite, banca inițială va crește considerabil.

Grafica, sunetul și animațiile

În urma cercetării efectuate, nouă ne-a plăcut ideea și felul în care este făcut acest slot. Totuși culorile care au cam același ten, fac puțin complicată deosebirea unor simboluri atunci când joci de pe telefoane mobile fără a pune regimul Full Screen. Rombii și inimioarele sunt executate în stil 3D, iar atunci când va apărea o combinație ce aduce bani, alte simboluri dispar, iar acestea se colectează. Totuși personajele în stil cyberpunk, așa cum este făcut și filmul Mad-Max sunt atrăgătoare. În joc este Sniper, Necromancer și un tip dur care, probabil are și probleme psihice dar, în caz de combinație reușită acordă puncte valoroase.

Coloana sonoră e un audiotrack care se repetă fără oprire, astfel dacă vrei poți să-l oprești din setări. La fel lansarea jocurilor bonus, rotirile, câștigurile HUGE/Epic Win au propriile efecte sonore. În fine noi considerăm că Relax Gaming a reușit să creeze o atmosferă unică, pe care nu o vei mai vedea la alte sloturi. Deci Money Train 2 online nu a fost copiat de la altcineva ci este absolut original și merită într-u totul atenția jucătorilor pasionați de păcănele.

Posibilitățile de pariere

Limitele de pariere le poți selecta în meniul special destinat acestui scop, spre exemplu în Money Train 2 demo limitele variază de la 0,1 la 1000 de puncte per rotire. Coeficienții din rotiri nu sunt atât de mari, deoarece bucățica cea dulce a slotului se află în jocurile bonus. Oricum hai să enumerăm coeficienții standard la miza maximă (1000 puncte) per 5 linii:

Romb albastru3000
Trifoi3500
Inima Oranj4000
Verde5000
Doamna cu pistolul8000
Sniper9000
Indianul10000
Necromancer și Wild20000

Schema liniilor de plată este prezentată în setări ele sunt 40 și sunt dispuse într-un mod mai deosebit decât cum le-ai văzut în alte sloturi, liniile pot fi continue dar și discontinue plasate orizontal, pe diagonală și sectorial.

Simbolurile speciale au acțiunea multiplă în cazul rundelor de joc bonus.

Money Train 2 RTP și volatilitatea

Această aventură intră în categoria jocurilor cu risc ridicat, are un RTP de 96,2%, iar volatilitatea este ridicată. Astfel câștigurile aici se întâmplă mai rar, în schimb anume prin prisma jocurilor bonus rezultatele unor runde pot fi mai mult decât spectaculoase. Este deja alegerea ta ce strategie să alegi, mai multe rotiri mici pentru a avea o probabilitate mai mare de a prinde plățile maximale, sau câteva mize mai mari, însă bazate doar pe limita lor, adică din start te limitezi în nr. de rotiri, fără a fi în goană după coeficientele maxime. Cel puțin strategia nr. 2 te va ajuta să reduci pierderile, dar în caz de insucces nu va genera nici un câștig.

Caracteristicile bonus ale Money Train 2

Cum am și promis îți oferim o analiză detaliată a posibilităților de bonus, deoarece anume acest compartiment chiar și în varianta Money Train 2 free aduce cele mai mari premii.

 • Să începem de la regulile de bază:
 • În timpul jocului bonus se pot activa încă doua coloane suplimentare;
 • Se achită doar linia de plată cea mai mare;
 • Liniile se numără din stânga la dreapta;
 • Odată ce un spin a fost lansat, runda nu mai poate fi oprită.

Bonusul Respin – se activează atunci când două simboluri bonus au aterizat pe tablă. Odată apărute se pornește multiplicatorul. Multiplicatorii încep să se însumeze, iar orice spin care nu a adus nici un câștig va adăoga multiplicatorului +1X pentru rotirea următoare. Fiecare simbol din runda bonus are beneficiile sale proprii, în general se va aplica multiplicarea consecutivă de la 1x la 300x. Dacă potențialul de calcul va genera un câștig 50.000X, atunci aceasta va fi limita maximă și runda va lua sfârșit.

O altă opțiune constă în cumpărarea unor mize speciale, care ridică RTP-ul slotului la 98%. Adaogă 100x la miza de bază. Odată ce vei cumpără această opțiune ai garantat acces la minimum 3 simboluri bonus și, respectiv, vei intra în runda bonus.

Totodată opțiunile jocuri aparate Money Train 2, nu au jackpot-uri progresive sau clasice. Totuși opțiunea rotirilor gratuite este una deosebită și captivantă.

Încearcă Money Train 2 gratis chiar acum!

Din punct de vedere al regulilor păcănele Money Train 2 pare ceva mai complicat. Un jucător neexperimentat s-ar putea gândi, că producătorul special a creat atâtea reguli pentru ca jucătorii să nu prea aibă șanse de câștig. Însă Play Fortune are propria opinie, și noi putem spune că în urma testărilor am primit mai multe simboluri bonus duble și triple. Jocurile se însumau, iar toate câștigurile au fost livrate la timp în cont.

Oricum dacă ai mai auzit de acest slot ori dacă acesta este o noutate pentru tine, nu uita că accesând versiunile demo, într-o serie de 500 de rotiri, vei putea obține o imagine cât de cât generală asupra posibilităților pe care le oferă, dar și vei deprinde gameplay-ul jocului. Aceasta înseamnă că deja atunci când vei lansa nu Money Train 2 joc gratis ci versiunea pe bani adevărați, nu va trebui să pierzi timp pentru analiză, ci deja vei cunoaște ce strategie să aplici.

Concluzie

Fără dubii, Relax gaming au creat ceva deosebit. Numai că jucătorii care s-au obișnuit cu sloturile clasice vor avea nevoie de ceva timp pentru a se acomoda. În calitate de scatter ai 3 simboluri, bonusul regular, bonusul de aur și Reset Plus. La fel îți atragem atenția că opțiunea free spins ca atare aici nu există, ci este vorba de re-spins, ceea ce este un tip de bonus aparte, care practic are o importanță majoră în joaca bonus. Deoarece cu cât mai multe astfel de rotiri vei reuși să acumulezi, cu atât mai mare va fi probabilitatea unor câștiguri de valoare.

Unde pot juca automate joc Money Train 2 gratuit?

Probabil deja ai observat că pe internet sunt foarte multe cazinouri, iar algoritmii de căutare devin tot mai stranii. De aici tragem concluzia că motoarele de căutare nu mai prezintă cea mai relevantă informație pe primele poziții. Dealtfel acum doar ducktogo mai respectă vechile tradiții. Astfel pe primele poziții la google deseori poți vedea publicitate în loc de informații veridice. Anume din acest motiv citirea unor recenzii de calitate, testarea Money Train 2 gratis îți va putea furniza informații independente. Astfel cea mai bună opțiune de a juca gratuit Money Train o ai chiar pe site-urile cazinourilor pe care neapărat le vei găsi pe listele noastre. Totodată noi am introdus și posibilitatea care îți permite testarea Money Train 2 chiar pe playfortune.

Ce bonus și funcții voi găsi la Money Train 2?

Noi am încercat să facem un rezumat, însă pentru a înțelege fiecare amănunt din acest joc, îți recomandăm să vizitezi cazinourile online, acolo, în secțiunea regulilor nu doar că vei afla toate detaliile, dar în același timp vei putea vedea cum variază multiplicatorii în dependență de propria miza. Deci, pur și simplu setezi miza iar apoi intri în secțiunea simbolurilor. Toate împreună îți vor oferi tot ce ai nevoie, pentru a executa prima rotire nu ca un om care abia încearcă să înțeleagă ce se petrece ci ca un jucător cu experiență.

Pot juca Money Train 2 joc gratis ori pe bani de pe telefon sau tabletă?

Sigur că da. Numai că trebuie să treci pe full screen, sau să ai un ecran gen amoled sau IPS performant, care poate să redea mai multe nuanțe ale culorilor. Stilul cyberpunk face acest joc mai mult centrat pe unele nuanțe mai metalice. Pe de altă parte anume un astfel de fundal, a făcut posibil ca pictogramele bonus să fie foarte expresive. Practic cum apare vreouna ochii deodată reacționează, iar dorințele tale o doresc și pe a doua. Eu un moment de adrenalină, foarte râvnit și uneori plin de rezultate incredibile. Totuși, nu uita să planifici banca, și să joci doar în limita banilor rezervați pentru acest tip de divertisment.

Pro și contra

Pro
 • recompense profitabile în timpul ofertelor bonus
 • câștigul maxim este de 500000x
 • calitatea supremă a graficii, a efectelor speciale și a suportului muzical
 • funcție bonus uluitoare, palpitantă și neobișnuită
 • compatibil cu telefoanele mobile și PC-urile
 • șansa de a cumpăra coșul de bani și de a câștiga
Contra
 • o tabelă de plăți puțin copleșitoare
 • regulile de joc sunt complicate, mai ales pentru începători

Despre autor