Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Jade Magician

Jade Magician

de
RTP: 96.53%
Volatilitate: Medie
Câștig maxim: 3000x
Joacă Jade Magician fără Înregistrare
4.2/5 - (10 votes)
Jade Magician demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Play'n GO sigure și de încredere unde să jucați Jade Magician cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Jade Magician pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite

Descrierea jocului

În China, jadul este folosit pentru multe afecțiuni și i se atribuie chiar puteri magice. Play N’Go pare să știe și el acest lucru, pentru că dezvoltatorul jocului a lansat Jade Magician. O vrăjitoare cu părul negru, seducătoare, care are pietre magice de jad și trăiește printre munții fermecați și mistici. Ne amintește un pic de Spin Sorceress, slotul de la NextGen Gaming. Dezvoltatorii jocului par să aibă o slăbiciune pentru vrăjitoare, vrăjitoare și alte femei magice. Nu găsim nimic în neregulă cu asta, pentru că de cele mai multe ori sloturile sunt foarte distractive și vin cu extra-uri grozave care pot fi în general recompensatoare pentru jucători. Să aruncăm o privire la acest slot și să vedem cât de mult poate fi extras.

Caracteristici tehnice

Jocul ca la aparate Jade Magician este în culorile gri, negru și verde. Există până la 15 linii de plată pe care jucătorul le poate seta. Cele cinci role sunt încadrate de dragoni verzi care șerpuiesc în jurul rolelor. În fundal, puteți vedea munții în care se ascunde vrăjitoarea de jad pentru a-și lucra magia în secret. Pentru a face acest lucru, bineînțeles, ea are nevoie de pietrele sale de jad, care sunt distribuite pe toate rolele și sunt atribuite celor patru elemente: foc, pământ, apă, aer. Toate pietrele au forme diferite și un simbol care reprezintă unul dintre elemente: o semilună de jad, o piatră de jad, un tigru alb, un dragon de aur, jad cu foc, o picătură de jad cu apă, un phoenix și vrăjitoarea însăși, cu părul ei lung și negru. Toate simbolurile provin din mitologia chineză. Pariul începe de la un ridicol 0,15 € și poate fi mărit până la 18,75 €. Ne-ar fi plăcut să vedem o sumă și mai mare, pentru că, după cum știm, o miză mare crește și câștigurile. Vrem să îndrăznim și să câștigăm! Jucătorii cărora nu le plac magia, jadul sau vrăjitoarele cu picioare lungi pot apăsa butonul de joc automat și să lase jocul să se desfășoare singur. Dar, sincer, dacă nu ai chef, de ce să alegi acest slot machine? Cel puțin cu o combinație câștigătoare există efecte speciale care arată bine, așa că ai grijă!

Bonusuri și câștiguri

Vrăjitoarea este simbolul scatter în acest joc de păcănele. Trei dintre aceste simboluri declanșează cinci rotiri gratuite. În timpul învârtirilor gratuite, vrăjitoarea de jad acționează ca wild și înlocuiește toate celelalte simboluri. Trei simboluri Vrăjitoarea de jad declanșează din nou rotirile gratuite, cu unul sau două simboluri pe role, jucătorul primește una sau două rotiri gratuite suplimentare. Multiplicatorul wild este „x2”, care înlocuiește toate celelalte simboluri, cu excepția simbolului bonus. De îndată ce simbolul înlocuiește un alt simbol, acesta multiplică câștigul. Apoi, există a doua șansă, în care jucătorul poate dezvălui un simbol pentru a-și mări câștigurile. Jade Magician poate plăti cu puțin noroc și nu dezamăgește jucătorii. Noi ne-am distrat foarte mult jucându-l și cu greu ne-am putut opri. Designul nu este rău, Play N’Go a depus ceva efort și a investit un pic mai mult în grafică. O decizie bună! Nu putem decât să le recomandăm jucătorilor: încercați-l! Vrăjitoarea de jad abia așteaptă să distribuie pietrele de jad!

Despre autor