Jade Magician

Jade Magician

de
RTP: 96.53%
Volatilitate: Medie
Câștig maxim: 3000x
Joacă Jade Magician fără Înregistrare
4.2/5 - (10 votes)
Jade Magician demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Play'n GO sigure și de încredere unde să jucați Jade Magician cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Jade Magician pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.

Descrierea jocului

În China, jadul este folosit pentru multe afecțiuni și i se atribuie chiar puteri magice. Play N’Go pare să știe și el acest lucru, pentru că dezvoltatorul jocului a lansat Jade Magician. O vrăjitoare cu părul negru, seducătoare, care are pietre magice de jad și trăiește printre munții fermecați și mistici. Ne amintește un pic de Spin Sorceress, slotul de la NextGen Gaming. Dezvoltatorii jocului par să aibă o slăbiciune pentru vrăjitoare, vrăjitoare și alte femei magice. Nu găsim nimic în neregulă cu asta, pentru că de cele mai multe ori sloturile sunt foarte distractive și vin cu extra-uri grozave care pot fi în general recompensatoare pentru jucători. Să aruncăm o privire la acest slot și să vedem cât de mult poate fi extras.

Caracteristici tehnice

Jocul ca la aparate Jade Magician este în culorile gri, negru și verde. Există până la 15 linii de plată pe care jucătorul le poate seta. Cele cinci role sunt încadrate de dragoni verzi care șerpuiesc în jurul rolelor. În fundal, puteți vedea munții în care se ascunde vrăjitoarea de jad pentru a-și lucra magia în secret. Pentru a face acest lucru, bineînțeles, ea are nevoie de pietrele sale de jad, care sunt distribuite pe toate rolele și sunt atribuite celor patru elemente: foc, pământ, apă, aer. Toate pietrele au forme diferite și un simbol care reprezintă unul dintre elemente: o semilună de jad, o piatră de jad, un tigru alb, un dragon de aur, jad cu foc, o picătură de jad cu apă, un phoenix și vrăjitoarea însăși, cu părul ei lung și negru. Toate simbolurile provin din mitologia chineză. Pariul începe de la un ridicol 0,15 € și poate fi mărit până la 18,75 €. Ne-ar fi plăcut să vedem o sumă și mai mare, pentru că, după cum știm, o miză mare crește și câștigurile. Vrem să îndrăznim și să câștigăm! Jucătorii cărora nu le plac magia, jadul sau vrăjitoarele cu picioare lungi pot apăsa butonul de joc automat și să lase jocul să se desfășoare singur. Dar, sincer, dacă nu ai chef, de ce să alegi acest slot machine? Cel puțin cu o combinație câștigătoare există efecte speciale care arată bine, așa că ai grijă!

Bonusuri și câștiguri

Vrăjitoarea este simbolul scatter în acest joc de păcănele. Trei dintre aceste simboluri declanșează cinci rotiri gratuite. În timpul învârtirilor gratuite, vrăjitoarea de jad acționează ca wild și înlocuiește toate celelalte simboluri. Trei simboluri Vrăjitoarea de jad declanșează din nou rotirile gratuite, cu unul sau două simboluri pe role, jucătorul primește una sau două rotiri gratuite suplimentare. Multiplicatorul wild este „x2”, care înlocuiește toate celelalte simboluri, cu excepția simbolului bonus. De îndată ce simbolul înlocuiește un alt simbol, acesta multiplică câștigul. Apoi, există a doua șansă, în care jucătorul poate dezvălui un simbol pentru a-și mări câștigurile. Jade Magician poate plăti cu puțin noroc și nu dezamăgește jucătorii. Noi ne-am distrat foarte mult jucându-l și cu greu ne-am putut opri. Designul nu este rău, Play N’Go a depus ceva efort și a investit un pic mai mult în grafică. O decizie bună! Nu putem decât să le recomandăm jucătorilor: încercați-l! Vrăjitoarea de jad abia așteaptă să distribuie pietrele de jad!

Despre autor