Gates of Olympus

Gates of Olympus

de
RTP: 96.5%
Volatilitate: Ridicată
Câștig maxim: 5000x
Joacă Gates of Olympus fără Înregistrare
4.5/5 - (13 votes)
Gates of Olympus demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Pragmatic Play sigure și de încredere unde să jucați Gates of Olympus cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Gates of Olympus pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.

Recenzia slotului Gates Of Olympus

Mașina de slot Gates Of Olympus este dedicată zeilor Olimpului, familiari din mitologia greacă antică. A fost dezvoltat de celebra companie Pragmatic Play, data lansării este 13 februarie 2021. RTP (rentabilitatea teoretică declarată de producător) – 96,5%. Roletele afișează cel mai adesea forme geometrice multicolore și articole de lux. Interfața slotului este elementară, așa că nu te vei confunda în ea. În partea stângă jos există butoane pentru alegerea unui pariu, apelarea meniului, informații de ajutor și începerea rotației. În stânga veți găsi un buton pentru a activa pariul bonus și pentru a cumpăra rotiri gratuite.

Jocul rulează în browser, deci nu este nevoie să îl descărcați.

Tema și complot

Intriga se bazează pe mitologia Hellas. Personajul principal este Zeus. Este realizat folosind grafică 3D și este afișat în partea dreaptă a afișajului.

În plus, imaginea de fundal prezintă coloane antice și focuri de tabără. Dezvoltatorul folosește muzica epică ca design de sunet.

În slotul Gates of Olympus gratis, Pragmatic Play l-a făcut pe zeul Zeus personajul principal al jocului. Zeus ridică mâna și pune în joc multiplicatori, care sunt apoi înmulțiți cu câștigurile. Acest slot este construit în același mod ca Sweet Bonanza și Sweet Bonanza XMAS, dar există unele diferențe. Gates of Olympus slot are 6 role și 5 rânduri. Aici sunt folosite toate numerele rotunde, ceea ce înseamnă că dacă pe role apar 8 sau mai multe simboluri de același tip, atunci se formează un câștig.

Grafice, sunete și animații

Acest slot machine este realizat în culori violet și auriu. Roletele sunt încadrate cu lingouri de aur, iar în spate vei vedea templul lui Zeus.

Pietrele prețioase formează simboluri de valoare mai mică. De asemenea, puteți vedea cronometrul de nisip, paharul și inelul. Coroana de aur este simbolul cu cea mai mare plată. Slot machine este destul de ușor de jucat. Totul este foarte clar spus, așa că este imposibil să greșești. Există un buton de pornire care poate fi apăsat pentru a învârti manual rolele, dar există și o redare automată, precum și o redare rapidă și turbo. Dacă ratați vreo victorie, există o funcție de reluare în colțul din dreapta sus, astfel încât să puteți vedea totul bine.

Pacanele Gates Of Olympus este original. În prima etapă, rata este ajustată cu ajutorul plus și minus. Cu ajutorul săgeților, se activează o singură rotire, „Autoplay” – pornire automată. În loc să învârți rolele, se folosește opțiunea Avalanșă. Pozele incluse în combinație dispar. Locul lor este luat de imagini noi.

Opțiuni de pariere

Pacanele Gates Of Olympus gratis cu tematică grecească pot fi jucate pe dispozitivele dvs. oriunde și oricând, cu pariuri cuprinse între 0,20 EUR și 125 EUR per rotire.

Un pariu în slot este plasat la fiecare rotire. Miza minimă este de 20 de cenți, iar maximul este de 100 USD per rotire.

Rata bonus

Jucătorul, dacă dorește, poate activa pariul bonus. Când este activat, șansa de a obține simboluri Scatter crește. Activarea acestei funcții este plătită și este egală cu +25% din tariful total. Este de remarcat faptul că tabela de plăți nu se schimbă în acest caz – jucătorul plătește pur și simplu pentru o funcție suplimentară.

Gates of Olympus RTP și volatilitate

RTP implicit este setat la 96,5%. Tot aici veți găsi volatilitate și un mecanism special Pay Anywhere în locul liniilor clasice. Plătiți oriunde – înseamnă că atunci când 8 sau mai multe simboluri identice ajung pe terenul de joc, primiți o plată conform tabelului de plăți. 12 sau mai multe dintre cele 4 cele mai scumpe simboluri sunt plătite de la x12 la x50 din suma pariată. La slotul Gates of Olympus a fost adăugată o funcție de multiplicare progresivă, exact la fel ca în Sweet Bonanza, dar cu o îmbunătățire semnificativă. Volatilitatea slotului este mare.

Funcții bonus Gates of Olympus

Acordați atenție funcției Ante Bet. Cu această funcție, costul rotației va fi cu 25% mai mare și îți va dubla șansele de a intra în runda bonus.

Funcția Tumble – activată cu fiecare combinație câștigătoare, toate simbolurile vor fi eliminate pentru a face loc pe terenul de joc pentru simboluri noi. Acest lucru va continua atâta timp cât combinațiile câștigătoare sunt combinate.

Zeus este situat în dreapta terenului de joc, el începe să se miște când funcția Multiplicator este activată aleatoriu. Bilele multicolore cu un multiplicator aleator de la x2 la x500 vor ateriza pe teren. Bilele pot apărea în timpul jocului obișnuit, precum și în runda bonus, toate valorile multiplicatorilor care au aterizat vor fi însumate și vă vor crește potențialele câștiguri.

Rotirile gratuite vor fi declanșate după ce vei ateriza peste 4 Zeus împrăștiate pe terenul de joc într-o singură rotire. 4, 5 și 6 scatter plătesc x3, x5 și, respectiv, x100, plus veți primi 15 rotiri gratuite. Simbolurile multiplicatoare care ajung pe tine în timpul rundei bonus se vor adăuga la multiplicatorul progresiv. Are functie de acumulare si nu se reseteaza. Trei simboluri scatter aterizate în timpul jocului gratuit vă oferă 5 rotiri suplimentare.

În slotul Gates of Olympus free, puteți sări peste runda bonus și puteți cumpăra o funcție pentru x100 din suma pariată.

Funcția Tumble este garantată după cum urmează Fruit Party De fiecare dată când obțineți o combinație, pătratele apar și apar pătrate noi, ceea ce înseamnă că puteți repeta combinația cu simboluri care nu au combinat 8 simboluri în combinația anterioară.

Încercați acum Gates of Olympus gratuit în modul demo!

Jocuri aparate Gates of Olympus are multe de făcut, mai ales în timpul funcțiilor speciale. Vă puteți aștepta la multiplicatori, rotiri suplimentare și sfere. Joacă Gates of Olympus demo în turnee sociale și bucură-te de noi roți de premii de diverse rarități care pot fi folosite pentru a câștiga monede, bilete sau chiar premii în bani. Încearcă-l acum – deodată norocul îți zâmbește!

Concluzii

Gates of Olympus online – aceasta este o versiune mai elaborată a slot machine. Cel puțin așteptarea de a obține multiplicatorul maxim aici este mai reală decât în Sweet Bonanza, deoarece aici este egal cu x5000 din suma pariată. Funcția Multiplicator cu capacitatea de a obține o minge cu o înmulțire de la x2 la x500 în modul de joc normal arată foarte bine! Desigur, șansele de câștiguri mai mari rămân în jocul bonus, unde multiplicatorul global poate ajunge la o dimensiune foarte mare.

Unde pot juca gratuit slotul Gates of Olympus?

Puteți proba joc Gates of Olympus gratuit pe site-ul de cazinou online fără înregistrare.

Ce bonusuri și caracteristici voi găsi în Gates of Olympus?

Vă puteți aștepta la multiplicatori, rotiri suplimentare și sfere. Jocul are scatters și simboluri wild care vă vor oferi posibilitatea de a câștiga și mai mult!

Pot juca slotul Gates of Olympus pe telefon sau tabletă?

Gates of Olympus joc gratis de la furnizorul Pragmatic Play are o versiune mobilă convenabilă. Pornește automat când se joacă de pe un smartphone sau o tabletă care rulează Android, iOS sau Windows Phone. Regulile jocului nu se schimbă. Pe unele dispozitive cu rezoluție scăzută, interfața se poate modifica pentru confortul playerului. Nu este nevoie să descărcați versiunea mobilă a jocului, deoarece slotul este lansat și funcționează în browser.

Pro și contra

Pro
  • Probabilitatea unui mare câștig;
  • Grafică și efecte sonore de înaltă calitate;
  • Disponibilitatea rotirilor gratuite;
  • Bonus de cumpărare;
  • Disponibilitatea funcțiilor speciale;
  • Gamă largă de pariuri. 
Contra
  • Nu este cel mai mare RTP.

Despre autor