Sweet Bonanza

Sweet Bonanza

de
RTP: 96.48%
Volatilitate: Ridicată
Câștig maxim: 21175x
Joacă Sweet Bonanza fără Înregistrare
4.9/5 - (7 votes)
Sweet Bonanza demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Pragmatic Play sigure și de încredere unde să jucați Sweet Bonanza cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Sweet Bonanza pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 8 BTC + 70 rotiri gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.
Videoclipul Sweet Bonanza
Sweet Bonanza">

Recenzie la jocul ca la aparate Sweet Bonanza

Îți plac bananele? Dar acelea care pot aduce bani? Sweet Bonanza te va teleporta în pădurile tropicale. O mulțime de simboluri aprinse care se combină nu ca în sloturile pe care le-ai văzut până acum. Acțiunea se petrece ca și în jocurile de logică In-a-row, doar că aici odată cu combinarea simbolurilor de același fel, primești bani pentru fiecare.

Jocul a fost lansat în 27 iunie 2019, iar în calitate de producător este renumitul Pragmatic Play. Ai la dispoziție fructe și dulciuri care se rotesc pe 5 coloane și 6 linii orizontale. Pe lângă câștigurile de bază, dacă cad trei bomboane lolipop se va lansa jocul bonus al rotirilor gratuite, mai mult ca atât dacă optezi pentru o miză specială vei intra automat în acest tip de joc și îți vei putea testa norocul. Beneficiul acestor bomboane este dublu, pe de o parte primești bani îndată, pe de alta parte se lansează runda jocului bonus.

Tematica

sweet bonanza start screen

Concepția jocului se bazează atât pe rotiri cât și pe combinarea a mai mult de 8 simboluri, ca rezultat toate pictogramele care se aflau mai sus și odată ce sub ele s-a eliberat spațiul vor cădea la fel jos. În acest caz dacă se formează combinații noi, procedura se va repeta. Anume din acest motiv slotul ascunde posibilități uriașe de câștig. Pentru a vedea cu ochii tăi poți accesa Sweet Bonanza gratis, cu atât mai mult odată ce joaca îți oferă gratuit 100.000 monede virtuale, poți lansa bonus game de câte ori vrei.

Odată ce monedele virtuale se vor termina banca automat se va reîncărca. Acest Mode este accesibil doar în versiunea gratuită, în versiunea Sweet Bonanza online pe bani, trebuie să reîncarci banca singur dar și câștigurile vor fi în bani adevărați. Gameplay-ul nu are nimic complicat, fiecare simbol având propria valoare, iar în rundele bonus se adaogă multiplicatori noi. Totuși aici, câștigurile nu se calculează pe linii ca în cazul sloturilor uzuale, ci se însumează pentru fiecare simbol dispărut.

Grafica, sunetele și animația

Odată ce se va lansa jocul ajungi într-o lume plină de culori. În special în Sweet Bonanza slot predomină culorile roz și cerul de vanilie. Ai parte de înghețată delicioasă, biscuiți, vafe și fructe. Iar pe fundal sunt nourași din vată dulce. Efectele audio și mai tare te scufundă în această lume a dulciurilor.

Pragmatic Play sa gândit și la setări personalizate. În urma analizei pe care o făcuse PlayFortune am concis că jocul la general este bogat în animații. Astfel unele dispozitive cu videochip-ul mai slab ar putea să nu ruleze acest joc la maxima productivitate. Pentru a rezolva această problemă și, în același timp, pentru a nu reduce din frumusețea deplină a gameplay-ului, producătorul a făcut disponibilă opțiunea de simplificare a imaginilor. Astfel, dacă dispozitivul este mai slab, dacă ai o conexiune internet nu atât de rapidă, atunci posibilitățile de animare se reduc printr-un simplu click în meniul special. Ori, o poți activa dacă dorești să salvezi mai mult din baterie.

Posibilitățile de pariere

sweet bonanza symbols

În primul rând plățile nu se fac doar din stânga la dreapta, joc Sweet Bonanza se supune principiului Win-all-Ways, astfel câștigurile se fac pentru toate direcțiile, important este ca între simboluri să fie continuitate. În opțiunea Bet poți seta Multiplicatorul, Valoarea unei monede și vei putea vedea care va fi în rezultat pariul maxim.

Am făcut o simulare la pariul de 100$, uite care au fost valorile obținute după aplicarea coeficienților de câștig:

SimbolulMin. 10-11 pictograme12 și mai mult
Banane75$200$
Struguri90$400$
Pepeni Verzi100$500$
Prune roze120$800$
Mere150$1000$
Bombonele albastre200$1200$
Bombonele pentagon500$1500$
Pernuțe dulci roz1000$2500$
Inimioare2500$5000$

Acestea sunt plățile de bază, totuși păcănele Sweet Bonanza ascund alte posibilități mai valoroase pe care le-am inclus în secțiunea bonusurilor.

Unica ce nu vei putea găsi în Sweet Bonanza free sunt banii, astfel doar versiunea pe bani ar putea aduce milioane. Pentru a beneficia de oferte speciale din partea cazinourilor îți recomandăm să te folosești de ofertele bonus care în cele mai multe cazuri sunt deosebit de generoase.

Sweet Bonanza RTP și volatilitatea

Avem un RTP de 96,48% iar volatilitatea este medie spre joasă. Dar, în urma observațiilor echipei PlayFortune am depistat că slotul se comportă diferit în dependență de regimul de joc pe care îl vei alege.

Gameplay-ul bazic – faci pariuri și aștepți să strângi câștigurile de pe runde. Totuși dacă ar fi să joci doar în acest regim ar trebui să ai răbdare deoarece Scatter pică mai rar, astfel ai de făcut multe rotiri până primești cel puțin 3 scatteri și intri în joaca rotirilor gratuite.

Bet Special – este un regim cu mult mai confortabil și dacă ar fi să luăm la general nici nu este atât de scump. În schimb șansele de a primi Scatter se dublează. Astfel vei intra în bonus game din ce în ce mai des.

Buy Feature – cea mai scumpă opțiunea 100X din miza de bază. Dar, odată cumpărată îndată intri în joaca bonus având 10 rotiri gratuite, care se pot multiplica în cazul că simbolurile vor pica din nou în timpul acesteia.

Opțiunile bonus Sweet Bonanza

sweet bonanza demo

Am ajuns la cel mai interesant compartiment, cum deja ai văzut ai 3 posibilități de a intra în jocul gratuit special:

 1. Joci standard și aștepți runda, (ceea ce va lau mai mult timp)
 2. Joci în regim multiplu și scaterii pică mai des
 3. Cumperi Bonus Game deodată, însă nu ai garanții că investiția se va compensa 100+%.

Simbolul special Multiplicatorul care explodează în bonus joc, permite să multiplici câștigurile pe care le primești din fructe și dulciuri. Valoarea maximă a unuia este de 100X, iar în runde bonus ei pot pica mai mulți astfel producătorul descrie posibilități de a ajunge chiar și peste x21100, acesta garantat va fi un câștig uriaș.

Un alt aspect care face acest joc mai deosebit se ascunde în absența Jackpot. Astfel stilul de jocuri aparate Sweet Bonanza diferă de sloturile clasice, unde ai jackpot-uri fixe sau progresive. Accentul fiind pus pe multiplicatorii interni. În acest mod putem trage și o concluzie, că jocul te va ține mai mult în variații mici, echilibrate ale băncii. Iar norocul cel mare te poate găsi doar în bonus game.

Încearcă Sweet Bonanza gratuit chiar acum!

Mereu am apreciat când producătorul unui joc videoslot nu blochează accesul tuturor oamenilor majori la testarea fără bani a regulilor și dinamicii jocului. Dacă vrei să accesezi Sweet Bonanza demo chiar acum pur și simplu analizează mai detaliat pagina pe care te afli, poți încerca Sweet Bonanza pe PlayFortune și nici măcar nu trebuie să te înregistrezi.

Însă dacă vezi în jocurile gratuite un prim pas spre jocurile reale, atunci poți face înregistrare la online cazinourile licențiate, și în timpul cât profilul tău va fi în etapa de verificare poți face rotiri gratis în versiunea demo.

Concluzie

Primele impresii despre Sweet Bonanza joc gratis au fost mai mult decât pozitive. Însă după 3 ore de joc noi ne-am dat seama că în versiunea de bază începi să te plictisești. Probabil acesta a fost destinat mai mult pentru oamenii răbdători, sau celor care acordă sloturilor mai mult timp pe zi. În opinia noastră, este mai confortabil să joci la mize mai mari cu coeficienți dubli ridicați. Însă noi în primul rând ne străduim să oferim informații veridice, alegerea unui stil de joc anumit deja strict depinde de preferințele tale personale.

Unde pot juca automate Sweet Bonanza gratis?

Dacă preferi sloturile cu volatilitate medie spre ridicată, atunci Sweet Bonanza este o alegere de calitate. În primul rând dacă vrei să te retragi, o poți face oricând, pentru că mulți din banii cheltuiți se întorc înapoi. Totuși șansele de a primi câștiguri mari sunt mai mici, acesta este specificul sloturilor cu volatilitate ridicată. Trebuie să ai la dispoziție mult timp și noroc pentru a prinde cei mai buni multiplicatori. Dar, în același timp te poți limita și la câștiguri mai restrânse. Testează versiunile gratuite la cele mai de top cazinouri prezentate pe PlayFortune!

Ce fel de bonusuri pot găsi în Sweet Bonanza?

Pragmatic Play a lansat acest slot strict pentru mediul online, iar cele mai râvnite bonusuri se găsesc exclusiv în bonus game, pe de altă parte dacă reușești să obții 5 Scatteri lolipop în jocul de bază, atunci deja vei avea o sumă frumușică și oricum vei mai ridica ceva bani în bonus game. Norocul câteodată este departe, iar uneori poți rămâne șocat de pe urma scindării a unor serii de combinații reușite. Stabilește o limită de pierdere și o limită de câștig, pentru a ieși din joc mereu cu capul sus.

Pot juca Sweet Bonanza de pe telefon sau tabletă?

Dacă îți este confortabil să dai spinurile prin touchscreen, atunci Sweet Bonanza joc gratis este un joc ideal. Pe lângă rularea de pe mobil, poți activa și autorotirile, pentru că aici oricum lipsește opțiunea Gamble, deci nu vei rata careva posibilități de a dubla mizele. La general, pentru pasionații de opțiunea rotirilor automate Sweet Bonanza a creat un stil de joc perfect adaptat. Poți juca în serii auto, cu cronometrare în timp, fără a urmări ce se petrece pe ecran ci doar așa din când în când pentru a analiza direcția în care o va lua bankroll-ul.

Dacă aleg un cazinou datele mele vor fi în siguranță?

Politica site-ului PlayFortune susține ideea jocului responsabil, dar în același timp și a jocului cinstit. Din câte poți observa pentru păcănele Sweet Bonanza gratis nu ai nevoie de a face înregistrări sau depuneri, iar dacă preferi versiunea pe bani atunci folosind lista dedicată întocmită de noi vei avea garanții de siguranță. Noi recenziem doar cazinouri licențiate.

Pro și contra

Pro
 • Jocul are o varianță și un RTP destul de ridicat;
 • Există o opțiune de joc automat, care face jocul mai ușor. Puteți doar să observați și nu este nevoie să faceți clic tot timpul;
 • Designul pitoresc al temei 3D, care vă va fermeca prin simplitatea sa și fundalul dulce cu o înghețată;
 • Sesiunea de jocuri gratuite Sweet Bonanza este extrem de plină de satisfacții, deoarece conține simboluri multiplicatoare suplimentare, care îți pot crește premiile de până la 100x;
 • Poate fi jucat cu ușurință de către cei care sunt la început de drum. Acest joc este despre a mânca, dar nu despre a calcula, și nu poate fi înșelat ;
 • Poate activa bonusuri. Doar alege unul dintre cele trei bonusuri și bucură-te.
Contra
 • acțiune repetată. Este necesar doar să apăsați butonul și nimic altceva, pentru persoanele active, aceeași imagine și acțiuni vor fi plictisitoare;
 • fără comunicare în direct.

Despre autor