Fruit Cocktail

Fruit Cocktail

de
RTP: 94.39%.
Volatilitate: Ridicată
Câștig maxim: 5000x
Joacă Fruit Cocktail fără Înregistrare
4.7/5 - (8 votes)
Fruit Cocktail demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Igrosoft sigure și de încredere unde să jucați Fruit Cocktail cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Fruit Cocktail pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 8 BTC + 70 rotiri gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.

Recenzia slotului Fruit Cocktail

Slotul Fruit Cocktail are o grafică strălucitoare și un potențial funcțional excelent, care nu numai că îi va mulțumi pe jucători, dar îi va face și o impresie puternică. Nu există nimic neașteptat sau neobișnuit – este un aparat standard cu o mica excepție: principiul acumulării de credite în cadrul rundei de bonus. Testați păcănele cu bonus fără depunere.

Tema, grafica, sunetul, animarea

Grafica clasică și sunetul original al Fruit Cocktail gratis pot inspira un sentiment de nostalgie. Acesta este doar un joc fermecător, cu o poftă deosebită și un farmec unic. Slotul te atrage atât de mult în abisul entuziasmului încât este pur și simplu imposibil să te desprinzi de el. Deoarece Fruit Cocktail este un reprezentant tipic al jocurilor cu fructe, nu așteptăm simbolurш necararcteruistice acestei categorii: lămâie, măr, pere, piersici, pepene verde etc. – clasici ai genului. Simbolul wildal slotului este un cocktail. Dacă este necesar, se transformă în orice simbol, dacă un simbol nu este suficient pentru a forma o linie de premiu. Simbolul bonus în Fruit Cocktail joc gratis este o căpșună.

În ceea ce privește mecanica jocului, dezvoltatorul de păcănele Fruit Cocktail gratis nu a inventat nimic nou, așa că toate caracteristicile de marcă sunt la locul lor. Același lucru este valabil și pentru panoul de control. Butoanele de operare sunt amplasate în locul obișnuit.

Pariere

Designul păcănelor Fruit Cocktail este standard cu 5 role și nouă linii de plată. Cea mai preferată combinație de simboluri pentru jucător, care aduce jackpot-ul, este un lanț de imagini cu o căpșună.

Fruit Cocktail slot vă permite să pariați 1-90 de monede pe fiecare dintre cele 9 linii, al căror număr îl puteți alege. După fiecare rotire reușită, se propune multiplicarea monedelor primite folosind jocul de risc. Esența este simplă: trebuie să alegi o carte din patru, care va fi mai mare decât cea a dealerului. Când trageți unul mai mare (din orice culoare), contorul de premii se dublează și vă puteți încerca din nou norocul. Dacă valorile sunt egale, se declară o remiză, runda începe din nou. Când apare un număr mai mic, jocul de risc se termină și recompensa se stinge complet. Puteți restarta un joc Fruit Cocktail în Play Fortune cu rotiri gratiute fără depunere.

Fruit Cocktail: RTP, caracteristici și volatilitate

  • Volatilitatea – mare;
  • Câștig maxim – 50.000 de monede;
  • Bonusuri – un joc bonus în care poți câștiga multiplicatori pentru pariul final;
  • Procentul de plată (RTP) – 94,39%.

Specificații și funcții bonus Fruit Cocktail

Jocuri aparate Fruit Cocktail invită jucătorii să ia parte la jocul bonus original, datorită căruia a devenit atât de popular. Dacă pe ecran apar trei simboluri cu o căpșună, runda bonus este activată. După activare, se deschide o nouă fereastră cu trei role, care sunt înconjurate de un lanț de pictograme de joc. Luminile încep să curgă de-a lungul ei, oprindu-se într-un câmp selectat aleatoriu. Așa se determină învârtirile rolelor.

Dacă pictograma din acest câmp este aceeași cu cea de pe rolă, dimensiunea pariului crește. Fiecare simbol în Fruit Cocktail online are coeficienții săi. Cel mai mic premiu îl așteaptă pe utilizator în cazul în care primește cireșe, deoarece va dubla pariul. Dar două sigle de slot video îl înmulțesc de 100 de ori.

În toate colțurile, se vede un simbol cu ​​inscripția „EXIT”. Dacă luminile se opresc la o astfel de pictogramă, atunci runda se termină. Cu cât au participat mai multe pictograme bonus la începutul jocului bonus, cu atât vor fi oferite mai multe runde.

Încercați chiar acum Fruit Cocktail gratuit în versiunea demo!

Pentru a înțelege mai bine și mai rapid regulile jucati Fruit Cocktail demo , adică în modul de antrenament, complet gratuit și fără înregistrare. Acest lucru vă va permite să nu vă mai asumați riscuri și vă va permite să vă formați o părere despre aparat chiar înainte de a încerca jocuri cu bani.

Concluzii

Fruit Cocktail free este cazul în care jocul nu poate fi judecat după realizările tehnologiilor moderne. Pe parcursul existenței sale, a reușit să se transforme într-un aparat clasic recunoscut. Aceste jocuri ca la aparate sunt unele dintre cele care atrag atât vechea gardă, cât și generația tânără. Jucătorii experimentați vor putea reînvia vremurile când erau încă tineri și le va oferi ocazia de a simți cu adevărat sentimentul de nostalgie și de a se preda amintirilor plăcute din vremuri trecute.

Unde pot juca păcănele Fruit Cocktail gratis?

Pe Play Fortune este o colecție impunătoare de sloturi video de la cei mai renumiți dezvoltatori ai industriei. Aici puteți să alegeți și jucați oricare aparat în versiunea demo cu funționalitatea nelimitată.

Pot să câștig bani reali cu slotul Fruit Cocktail?

Parametri tehnici ai slotului arată că aparatul oferă câștiguri destul de des, dar pentru a le majora, este necesar să treceți cu brio rundele bonus, după care să retrageți câștigul.

Ce bonusuri are Fruit Cocktail?

Slotul are simbil wild și un joc de risc care funcționează conform principiului acumulării de monede în cadrul rundei de bonus, care, dacă ai noroc, îți vamajora considerabil câștigul.

De pe telefon sau tabletă pot juca Fruit Cocktail?

Pentru a juca de pe dispozitivul mobil nu este necesar să descărcați și instalați o aplicație specială. Întrați către site-ul web play-fortune.ro, alegeți slotul preferat și începeți-l în mod gratuit.

Despre autor