Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Crazy Monkey

Crazy Monkey

de
RTP: 94%
Volatilitate: Ridicată
Câștig maxim: 11750x
Joacă Crazy Monkey fără Înregistrare
4.4/5 - (18 votes)
Crazy Monkey demo play DEMONSTRAȚIE

Crazy Monkey este un slot video cu 5 role cu posibilitatea de a înmulți premiul în jocul dublu și de a obține premii suplimentare în jocul bonus și în jocul superbonus.

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Igrosoft sigure și de încredere unde să jucați Crazy Monkey cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Crazy Monkey pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite

Recenzia slotului Crazy Monkey

Crazy Monkey este unul dintre cele mai populare sloturi Igrosoft cu volatilitate medie, unde acțiunea se desfășoară pe 5 role pe 3 rânduri și 9 linii de plată care plătesc în ambele sensuri. Maimuța amuzantă va deveni prietena și ajutorul tău, aducându-ți o mulțime de câștiguri, până la o plată de 11.750x din pariul tău activ, care poate fi obținut într-un joc bonus interesant și rotiri gratuite.

Tema, grafica, sunet, anumare

Jocul a fost lansat în 2009 și, deși păcănele Crazy Monkey este unul dintre primele jocuri de la furnizorul Igrosoft, slotul își păstrează încă popularitatea. Jocul cu tematică junglă este realizat în stilul mai puțin serios și aici vei întâlni mai mulți reprezentanți ai faunei africane. După cum sugerează și numele, personajul principal este o maimuță animată, care joacă un rol important în începerea jocului bonus.

Crazy Monkey joc gratis este renumită pentru că are o interfață extrem de simplă pe care și-o pot da seama chiar și jucătorii începători. Și totul datorită faptului că jocul are numărul minim de taste necesare pentru a controla toate funcțiile disponibile.

Pariere

Este pur și simplu imposibil să ratezi o combinație câștigătoare la pacanele Crazy Monkey gratis, deoarece ele luminează cu culori strălucitoare pe fundalul general. Pentru ca simbolurile să aducă un premiu, acestea trebuie adunate în partea stângă sau dreaptă a ecranului într-o sumă de cel puțin 3. Cu cât sunt mai multe simboluri, cu atât multiplicatorul este mai mare. Pe simboluri se vor găsi ciuperci, maimute banane și multe altele. Runda bonus se deschide automat când primești trei scatters o maimuță veselă, mai detaliat aflați jucând cu pe Play Fortune. Joc Crazy Monkey  dispune de 5 butoane care vă permit să reglați numărul de linii. Jocul poate fi declanșat în regim automat, iar mizarea poate fi reglată cu ajutorul butonelor respective sau din start să jucați cu pariul maxim.

Masca africană în jocuri aparate Crazy Monkey fost aleasă ca simbol wild. El este benefic deoarece poate înlocui orice alt simbol pentru a face o linie câștigătoare. Cel mai râvnit simbol este Maimuța și cu siguranță este un simbol bonus. Dar runda bonus este disponibilă numai dacă trei sau mai multe dintre aceste simboluri cad simultan. Slotul aduce noi placeri de fiecare dată, mai ales dacă reușești să treci chiar de primul nivel bonus, precum și în alte jocuri cu fructe pe play-fortune.ro.

Crazy Monkey RTP și volatilitate

  • linii disponibile – de la 1 la 9;
  • pariu pe linie – de la 1 la 100 de monede;
  • volatiltate medie;
  • RTP este de aproximativ 93%;
  • adăugiri bonus – rundă bonus, joc super și joc cu risc;
  • multiplicatori de joc – de la x2 la x5000.

Particularități și bonusuri Crazy Monkey

Crazy Monkey gratis este plăcut de mulți jucători datorită faptului că conține mai multe adăugiri bonus simultan. Ele vă permit să faceți jocul mai interesant și adesea aduceți câștiguri bune. Runda bonus este lansată atunci când apare o combinație de 3-5 simboluri cu o maimuță. În plus, pe ecran apar mai multe viță de vie, când dai clic pe ele, bananele pot cădea (când cad, jucătorul primește multiplicatori de pariu) sau o nicovală (dacă nicovala cade, runda bonus se termină).

Bonusurile din Crazy Monkey online sunt destul de simple, dar foarte interesante și profitabile. Așadar, dacă doriți să jucați un slot interesant și plin de satisfacții cu păcăcnele gratis, vă recomandăm să-l încercați pe Play Fortune.

Super jocul în Crazy Monkey free apare în a doua rundă a jocului bonus, care este activată dacă jucătorul reușește să scoată toate ciorchinele de banane. După aceea, se deschide o nouă fereastră, în care sunt prezentate 2 plăci. În spatele unuia dintre ele este un premiu mare, iar în spatele celui de-al doilea nu este nimic.

Joc de risc poate fi declanșat după orice câștig făcând clic pe butonul „Risc”. Aici, se deschide o fereastră pe care sunt prezentate 5 cărți, dintre care una aparține dealer-ului. Jucătorul trebuie să aleagă una dintre cărțile rămase și dacă se dovedește a fi mai mare decât cea a dealer-ului, atunci câștigurile sale vor fi dublate (în caz de înfrângere, câștigurile sunt resetate la zero).

Încearcă chiar acum  Crazy Monkey dema gratuit!

Crazy Monkey demo poate fi jucat gratuit pe play-fortune.ro fără a suplini contul de joacă. De asemenea aici găsiți cele mai utile și sigure linkuri pentru jocuri cu bani

Concluzii

Crazy Monkey slot este încă popular și are fani din întreaga lume din mai multe motive. Gameplay-ul de aici este simplu chiar și pentru cei mai neexperimentați jucători, iar atmosfera de desene animate este garantată să vă ridice moralul, mai ales atunci când este combinată cu un potențial de câștig decent și un RTP mediu. Volatilitatea aici este medie, așa că jocul ar trebui să fie confortabil atât pentru începători, cât și pentru jucătorii experimentați. Nu trebuie să descărcați niciun program, doar întrați în casino fără depunere și accesați  păcănele Crazy Monkey.

Unde pot jucă Crazy Monkey fără bani?

Doar pe Play Fortune puteți găsi cea mai mare colecție de sloturi tradiționale, clasice și inovative, pe care la puteți juca gratuit la orice oră și de pe orice dispozitiv mobil.

Pot câștiga bani la aparatul Crazy Monkey?

Desigur, dar pentru acesta este necesar să faceți pariuri cu bani reali, RTP profitabil vă va sigura câștiguri frecvente.

Ce bonusuri are slotul Crazy Monkey?

Sloturi are simbol wild, un joc de risc și super joc, care vă vor majora considerabil câștigurile.

De pe telefon sau tabletă pot juca Crazy Monkey?

Penru a juca sloturi pe play-fortune.ro nu este necesar să descarcați un soft pe smartphone sau tabletă: intrați direct din browser și petreceți-vă timpul la maxim.

Despre autor