Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Fruit Bonanza

Fruit Bonanza

de
RTP: 93.05%
Volatilitate: Medie
Câștig maxim: 5555x
Joacă Fruit Bonanza fără Înregistrare
4.8/5 - (6 votes)
Fruit Bonanza demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Play'n GO sigure și de încredere unde să jucați Fruit Bonanza cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Fruit Bonanza pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite

Joacă gratuit Fruit Bonanza

Dacă vă plac sloturile simple, Fruit Bonanza de la Play’N Go este un exemplu excelent de slot video care imită un complot mecanic. Tema este luminoasă, cu fructe (a trecut mult timp de când nu am mai jucat un slot cu un simbol de ananas) și trifoi cu 4 foi pe role.

„Fruit Bonanza” este o călătorie distractivă înapoi la începutul secolului XX, când viața era simplă, iar aparatele de joc erau strâns legate de fructe. În acele vremuri, plățile erau sub formă de gumă, iar diferitele simboluri de fructe denotau diferitele arome care puteau fi câștigate. Dar nu va fi timp de mestecat atunci când jucați acest joc de păcănele gratuit.

Efectele sonore îmbunătățesc, de asemenea, stilul, cu muzică electronică și sunete realiste ale rolei care se opresc după fiecare rotire, imitând ceea ce ai putea auzi în cazinourile din întreaga lume.

Despre autor