Fortune Teller

Fortune Teller

de
RTP: 94.17%
Volatilitate: Ridicată
Câștig maxim: 1087x
Joacă Fortune Teller fără Înregistrare
4.7/5 - (4 votes)
Fortune Teller demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Play'n GO sigure și de încredere unde să jucați Fortune Teller cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Fortune Teller pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.
Videoclipul Fortune Teller
Fortune Teller">

Joacă gratis slotul Fortune Teller

Probabil că nu credeți în vrăjitoare sau în mediumi. Dar suntem siguri că, dacă vei încerca slotul Fortune Teller de pe play-fortune.ro, vei începe să crezi în noroc.

Fortune Teller este un joc de păcănele cu cinci role de la Play’N Go, inspirat de lumea vrăjitoarelor, a clarvăzătorilor și a țiganilor cu puteri paranormale. De îndată ce deschideți jocul, care este realizat cu HTML5 și, prin urmare, nu trebuie descărcat nimic, deoarece rulează în browser, o imagine a unei căruțe misterioase îl întâmpină pe jucător. De îndată ce intri pe ușă, începi să auzi un mediu sonor misterios cu greieri, câini care latră în depărtare și o melodie tristă de vioară.

Grafica și simbolurile contribuie, de asemenea, la consolidarea acestei imagini de mister. Lumânările, globurile de cristal și hărțile astrale de la Fortune Teller Slot capătă o dimensiune mai ezoterică și un pic mai înfricoșătoare.

La fel ca în cazul oricărui slot cu cinci role sau aparat de joc, jocul începe atunci când jucătorul alege numărul de linii de miză pe care dorește să le folosească la fiecare învârtire. În total, Fortune Teller permite până la 20 de linii de plată simultane, pe care puteți paria cinci monede cu valori cuprinse între 0,01 și 0,25. Pariul minim este de 1 monedă de 0,01 pe o linie, în timp ce pariul maxim este de cinci monede de 0,25 pe douăzeci de linii de miză, sau ceea ce este același lucru: 25 la fiecare rotire a rolelor.

fortune teller paylines

Premiile sunt, desigur, în concordanță cu pariurile. Jocul de păcănele Fortune Teller oferă de la cele cinci monede obținute cu trei simboluri ale numărului 10, până la cele 1000 de monede cu dansatoarea țigancă. Dar cele mai interesante, ca întotdeauna, sunt simbolurile speciale. În primul rând, există simbolul pisicii negre, marcat ca „Scatter”, care ceea ce face este să înmulțească premiile cu numărul total de monede pariate. Cu alte cuvinte, dacă aveți zece linii de miză cu cinci monede fiecare, premiul se înmulțește cu cincizeci.

Simbolul scatter pisică activează, de asemenea, rotirile gratuite sau rotirile gratuite, în timpul cărora poți câștiga o mulțime de premii cu aceeași valoare ca și pariul tău inițial.

fortune teller pay symbols

Un alt simbol special este globul de cristal mov, care acționează ca simbol wild. Dacă aliniați trei sau mai multe astfel de bile, veți primi până la 5000 de monede premiu, iar simbolul wild înlocuiește orice altă pictogramă pe o linie de miză. Dacă vă lipsește orice altă pictogramă pentru a obține un premiu, veți lua în continuare premiul în loc să aveți un wild.

Poate că simbolurile bonus, reprezentate de niște cărți, sunt cele mai importante. Atunci când nimerești trei dintre aceste simboluri în orice poziție pe role, treci direct la un joc bonus în care se pot câștiga premii mari. Jocul constă în alegerea a trei cărți de tarot, care, atunci când sunt întoarse, vor dezvălui imagini diferite. În funcție de cărțile pe care le tragi, premiul va fi mai mic sau mai mare.

În general, Fortune Teller este un joc de păcănele excelent. Suntem siguri că îți va plăcea pentru decorul său misterios, pentru coloana sonoră foarte reușită și pentru jocurile sale bonus.

Pro și contra

Pro
  • Efecte sonore de înaltă calitate
  • Joc bonus distractiv
  • Învârtiri gratuite oferite cu multiplicator
Contra
  • Fără jackpot progresiv

Despre autor