Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Flaming Hot

Flaming Hot

de
RTP: 95.53%
Volatilitate: Scăzută
Joacă Flaming Hot fără Înregistrare
4.5/5 - (14 votes)
Flaming Hot demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Amusnet Interactive (EGT Interactive) sigure și de încredere unde să jucați Flaming Hot cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Flaming Hot pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite

Recenzia slotului Flaming Hot

Dezvoltatorul EGT se poate mândri cu câteva sloturi cu fructe de mare succes. Fără îndoială, merită menționat în acest grup Flaming Hot slot, care este considerat unul dintre cele mai bune jocuri create de acest studiou. Acesta este un slot foarte simplu și interesant, cu simboluri de fructe, care sunt foarte numeroase. Drept urmare, jucătorul are mai multe șanse să adune mai multe combinații câștigătoare într-o singură rotire.

Flaming Hot cu tematica de fructe are plăți mari pentru toți. Dacă alegeți miza maximă de 2.400 de monede per rotire, puteți lua și jackpot-ul de 1200000 de monede, adunând doar cinci simboluri scatters. Însă păcănelele nu au funcții bonus cu rotiri gratuite. Dar există un joc de dublare și se joacă patru jackpot-uri progresive. Puteți să testați jocul gratuit pe pagina noastră.

Tematică și complot

Slotul Flaming Hot online a câștigat o popularitate deosebită printre fanii păcănelelor clasice. Pictograme cu fructe, un șapte norocos, simboluri BAR, apar pe 5 role cu 40 de linii de câștig. Un loc special în setul de pictograme este ocupat de simbolul dolarului, care este un scatter și plătește în orice poziție. Principala diferență dintre slotul prezentat și omologilor săi clasic este prezența unui număr mare de linii de plată active.

Complotul cărților jackpotului este un bonus declanșat aleatoriu care se activează în timp ce joci cu Jackpot Card Marks. Fiecare jackpot este ilustrat cu patru costume de cărți: crose, diamante, inimioare și pică. Jucătorii selectează cărți dintr-un câmp de selecție care conține 12 cărți până când sunt dezvăluite 3 simboluri ale aceleiași culori. Va fi acordat un nivel misterios de cărți cu jackpot corespunzătoare costumului dezvăluit.

Grafică, sunet, animare

EGT a reușit încă o dată să creeze un slot grozav cu fructe. Are un aspect clasic și un fundal roșu. Roletele sale sunt situate strict în centrul ecranului, iar dedesubt, sunt situate butoanele de control și setări de joc Flaming Hot. Separat, merită să evidențiezi o coloană sonoră excelentă, care nu te va lăsa să te plictisești, dar și nu te va distrage de la procesul de gameplay. Slotul se încarcă extrem de rapid și funcționează fără probleme. În acest caz, nu sunt necesare absolut niciun program suplimentar pentru joc, un browser va fi suficient indiferent îl accesezi de pe calculator sau dispozitiv mobile.

Păcănele Flaming Hot sunt recomandate nu numai celor pasionați de jocurile clasice, dar și jucătorilor începătorilor. Pentru a analiza regulile, specificațiile și avantajele încercați dintâi versiunea gratuită. Grafica din joc este foarte colorată, dar fără ați obosi vederea, așa că este o adevărată plăcere să joci aparatul de slot, ceea ce este sporit de faptul că este foarte ușor să controlezi jocul.

Pariere

Înainte de a începe jocul Flaming Hot gratis sau pe bani, decideți valoarea pariului și numărul de linii pe care urmează să faceți mize. Informațiile despre starea contului curent și câștigurile vor fi afișate într-o fereastră specială din stânga panoului de jos. În dreapta veți găsi butonul de pornire a rolei, precum și opțiunea de a învârti automat rolele. După fiecare combinație câștigătoare, aveți dreptul să vă dublați valoarea premiului în jocul cu risc al opțiunii de pariuri.

Simboluri2345
Cireșe, piersici, măr, pepene verde840100
Pepene verde, banane2080200
Bar40100300
Şapte4602001000
Semnul dolarului (Scatter)8080020000

Simbolurile cu plăți mari în Flaming Hot sunt șapte, pepeni verzi, banane și pictograme „BAR”. Toate au prețuri diferite. Plățile pe care le veți primi pentru combinații cu acestea, când jucați la miza maximă, variază de la 400 la 20.000 de monede. Înainte de a începe să rotiți rolele, va trebui să setați dimensiunea pariului folosind butoanele din partea de jos a ecranului. Flaming Hot vă permite să schimbați nivelul de pariu și numărul de monede.

Fiți atenți la Scatters – acestea sunt cele mai bune simboluri din acest joc. O linie de 5 dintre aceste pictograme vă poate aduce 400.000 de monede.

Flaming Hot: RTP și volatilitate

Pentru a studia șansele și volumul câștigurilor, este necesar să ne familiarizăm cu specificațiile slotului:

  • Dezvoltator: EGT
  • RTP: 95,53%
  • Volatilitatea: joasă spre mediu
  • Câștig: x1000.00
  • Linii de plată: 40
  • Mize min/max: 0,01/1000 euro
  • Bonusuri: Gamble, Scatter, Wild, Jackpot, multiplicator

Volatilitatea scăzută atestă un nivel scăzut de risc redus. Câștigurile la astfel de sloturi sunt de obicei mai mici, dar cad mai des, așa că le puteți juca aproape la nesfârșit. Toate acestea nu înseamnă că nu puteți câștiga o sumă mare în jocuri aparate Flaming Hot – desigur, puteți, ce este confirmat și de RTP, și aceasta nu este o raritate, deși acest lucru nu se întâmplă la fel de des ca în cele cu volatilitate ridicată.

Funcții bonus Flaming Hot

Flaming Hot combină un joc de bază captivant cu caracteristici suplimentare excelente care pot diversifica în mod semnificativ jocul – acestea sunt simboluri speciale și un jackpot. Wild, reprezentat de o pictogramă cu legenda corespunzătoare, înlocuiește toate celelalte simboluri, cu excepția Scatter-ului, care vă va ajuta foarte mult să faceți combinații. El cade pe rolele 2, 3 și 4 și nu are valoare proprie. Scatters este semnul dolarului și stelele. În plus, veți avea la dispoziție un jackpot pe patru niveluri. Poate fi câștigat în timpul funcției bonus cât în jocurile pe bani reali, cât și Flaming Hot joc gratis, însă în acest caz, monedele vor fi virtuale și nu vor putea fi retrase.

În jocul de risc trebuie de determinat culoarea cărții. Dar acest lucru nu este atât de simplu: cărțile se întorc foarte repede. O alegere reușită presupune o dublare a sumei premiului și puteți continua să jucați aici în continuare în speranța unui jackpot și mai mare. De asemenea, puteți reveni la modul de joc de bază prin simpla colectare a recompensei.

Jackpotul progresiv se joacă odată cu lansarea fiecărei rotiri. Reprezintă primirea unuia dintre cele patru premii separate. Fiecare dintre câștiguri este indicat printr-un costum de cărți, iar dimensiunile lor cresc în următoarea secvență: crose, diamante, inimioare, pică. Deasupra terenului de joc sunt patru ferestre care se afișează recompensele. Când treceți cu mouse-ul peste unul dintre ele, apar informații despre data și valoarea ultimului câștig al acestui nivel de jackpot. Însă dacă nu doriți să riscați cu propriul buzunar alegeți păcănele Flaming Hot gratis.

Încearcă Flaming Hot demo gratuit chiar acum!

Platformele de jocuri de noroc online moderne sunt o oportunitate excelentă de a petrece o seară plăcută și de a obține perspective excelente referitor la câștigul de bani. Totodată, atmosfera care se crează în timpul jocului se caracterizează prin nivelul maxim de confort, deoarece jucătorii nu trebuie să-și părăsească locuința pentru propriul hobby.

Flaming Hot free poate fi jucat absolut gratuit și, în același timp, se disting prin grafică excelentă și intriga cea mai realistă. Pentru aceasta nu trebuie să căutați vreun cazinou online, deoarece deja sunteți în locul potrivit. Pe site-ul nostru găsiți o varietate impunătoare de păcănele moderne absolut gratuite. Dacă vă doriți un joc pe bani, este destul să vă consultați cu offer-list PlayFortune și să treceți pe linkul corespunzător.

Concluzii

Slotul video incitant Flaming Hot este un joc clasic care nu va deveni niciodată plictisitor. El a primit un plus față de tema tradițională a fructelor oferind o șansă reală de a încasa câștiguri destul de des și mari, atunci când câștigi jackpotul. Totul aici este la obiect, așa că Flaming Hot nu vă va dezamăgi, indiferent că sunteți la începutul carierei de gamer sau aveți deja o experiență bogată.

Unde pot să joc Flaming Hot gratis?

Deja va aflați pe platforma unde găsiți cele mai tari sloturi clasice și noi și le jucați absolut gratuit.

Ce bonusuri are Flaming Hot?

În Flaming Hot găsiți simboluri wild, scatter, joc de risc, care îți mărește câștigul de până cinci ori și un jackpot progresiv, care poate fi obținut în orice moment.

Pot juca Flaming Hot pe smartphone sau tabletă?

Dacă cauți sloturi cu bani reali sau gratuite disponibile din orice lor la orice oră, doar intrați pe PlayFortune de pe smartphone sau tabletă. Sloturile sunt adaptate la dimensiunea touchscreen-ului dispozitivului mobil și funcționează impecabil pe oricare sistem de operare.

Despre autor