Cops’N Robbers

Cops’N Robbers

de
RTP: 96.47%
Volatilitate: Medie
Câștig maxim: 14480x
Joacă Cops’N Robbers fără Înregistrare
4.1/5 - (10 votes)
Cops’N Robbers demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Play'n GO sigure și de încredere unde să jucați Cops’N Robbers cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Cops’N Robbers pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.

Joacă jocul ca la aparate Cops’N Robbers gratis acum

Cops’n’Robbers este un joc de aparate video cu 5 role. Poți activa până la 9 linii și poți paria până la 5 jetoane/linie. Zonele trebuie activate în ordine numerică (1,2,3,4, etc.).

Scopul jocului ca la aparate Cops ‘n’ Robbers este să lovești 5 simboluri identice de-a lungul liniilor. În jocul de bază, fiecare linie de plată începe în partea stângă a primei role și se extinde de-a lungul liniei de plată spre dreapta. Dacă vrei să câștigi, simbolurile trebuie să fie unul lângă altul, fără alte simboluri între ele.

Cops N Robbers free demo

Imediat după ce intrați în jocul Cops ‘n’ Robbers, este selectată suma pe care doriți să o depuneți pe durata jocului. Apoi, cu ajutorul simbolurilor „+ / -„, alegeți miza pe linie, precum și numărul de linii pe care doriți să jucați. Rundele individuale sunt inițiate prin apăsarea butonului „Start”; butonul „Autostart” inițiază automat rundele, iar apăsarea butonului „Stop” oprește rotirea automată a rolelor. Butonul „Win” vă va duce la tabelul de câștiguri. În funcție de miza dvs., aici se calculează automat câștigurile posibile.

În runda opțională Risc, puteți încerca să vă multiplicați câștigurile. După ce ați câștigat un premiu, apăsați butonul RISK pentru a începe runda. Sarcina ta este să ghicești corect culoarea sau forma cărții întoarse. Încercați să ghiciți cartea făcând clic pe butonul corespunzător. Dacă îi ghicești corect culoarea, îți vei dubla recompensa. Dacă îi ghicești corect figura, îți vei cvadrupla recompensa. Poți juca runda Risk de până la cinci ori consecutiv, până la 2.500 de monede.

Despre autor