Bell of Fortune

Bell of Fortune

de
RTP: 94.12%
Volatilitate: Ridicată
Joacă Bell of Fortune fără Înregistrare
4.7/5 - (10 votes)
Bell of Fortune demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Play'n GO sigure și de încredere unde să jucați Bell of Fortune cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Bell of Fortune pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.
Videoclipul Bell of Fortune
Bell of Fortune">

Joacă Bell of Fortune slot gratis acum

Bell Of Fortune de la Play’n’Go te va transporta în vremurile bune de altădată. Acest joc are șapte combinații câștigătoare și folosește simboluri precum: lămâi, portocale și căpșuni. Funcția bonus vă va oferi șansa de a câștiga nu doar un singur pot, ci până la trei. Rotiți rolele și vedeți ce veți câștiga.

În acest joc, Play N Go a decis să folosească expresia „mai puțin înseamnă mai mult”, deoarece este un joc de păcănele simplu, dar în care se pot obține profituri excelente. Acest slot va fi pe placul fanilor jocurilor de noroc tradiționale și va depăși așteptările tuturor utilizatorilor.

Jocul de păcănele Bell of Fortune are un design de epocă, bazat pe aspectul și dinamica jocurilor de păcănele fizice. Stilul retro al acestui joc este susținut de fiecare dintre elementele designului său: grafica, animațiile și sunetele.

Grafica acestui joc este impresionantă, deoarece arată foarte asemănător cu ceea ce am putea găsi într-un aparat de joc electronic de păcănele. Pe role vom găsi imagini tradiționale ale sloturilor, cele mai multe dintre ele sunt fructe: portocale, căpșuni și prune; în plus, simbolul principal care este un clopot.

Animațiile sunt aproape unice pentru modul în care funcționează jocul; cu toate acestea, există unele detalii de animație care fac jocul mai creativ. Ocazional, vom vedea cum clipesc monedele din partea de jos a slotului.

În plus, jocul are funcții pentru confortul utilizatorului, inclusiv pentru a seta rotiri automate de la 20 la 100. Pentru pariuri reale, utilizatorul se poate înscrie la cazinou cu bani reali și poate începe să se bucure de bonusul nostru de bun venit.

Despre autor