Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Bell of Fortune

Bell of Fortune

de
RTP: 94.12%
Volatilitate: Ridicată
Joacă Bell of Fortune fără Înregistrare
4.7/5 - (10 votes)
Bell of Fortune demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Play'n GO sigure și de încredere unde să jucați Bell of Fortune cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Bell of Fortune pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite
Videoclipul Bell of Fortune
Bell of Fortune">

Joacă Bell of Fortune slot gratis acum

Bell Of Fortune de la Play’n’Go te va transporta în vremurile bune de altădată. Acest joc are șapte combinații câștigătoare și folosește simboluri precum: lămâi, portocale și căpșuni. Funcția bonus vă va oferi șansa de a câștiga nu doar un singur pot, ci până la trei. Rotiți rolele și vedeți ce veți câștiga.

În acest joc, Play N Go a decis să folosească expresia „mai puțin înseamnă mai mult”, deoarece este un joc de păcănele simplu, dar în care se pot obține profituri excelente. Acest slot va fi pe placul fanilor jocurilor de noroc tradiționale și va depăși așteptările tuturor utilizatorilor.

Jocul de păcănele Bell of Fortune are un design de epocă, bazat pe aspectul și dinamica jocurilor de păcănele fizice. Stilul retro al acestui joc este susținut de fiecare dintre elementele designului său: grafica, animațiile și sunetele.

Grafica acestui joc este impresionantă, deoarece arată foarte asemănător cu ceea ce am putea găsi într-un aparat de joc electronic de păcănele. Pe role vom găsi imagini tradiționale ale sloturilor, cele mai multe dintre ele sunt fructe: portocale, căpșuni și prune; în plus, simbolul principal care este un clopot.

Animațiile sunt aproape unice pentru modul în care funcționează jocul; cu toate acestea, există unele detalii de animație care fac jocul mai creativ. Ocazional, vom vedea cum clipesc monedele din partea de jos a slotului.

În plus, jocul are funcții pentru confortul utilizatorului, inclusiv pentru a seta rotiri automate de la 20 la 100. Pentru pariuri reale, utilizatorul se poate înscrie la cazinou cu bani reali și poate începe să se bucure de bonusul nostru de bun venit.

Despre autor