Aztec Warrior Princess

Aztec Warrior Princess

de
RTP: 96.69%
Volatilitate: Medie
Câștig maxim: 1000x
Joacă Aztec Warrior Princess fără Înregistrare
4/5 - (10 votes)
Aztec Warrior Princess demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Play'n GO sigure și de încredere unde să jucați Aztec Warrior Princess cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Aztec Warrior Princess pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.

Aztec Warrior Princess slot recenzie

Aztec Warrior Princess este un joc de păcănele Play’n Go cu 20 de linii de plată, cu un potențial mare de câștig de fiecare dată când rolele se învârt. Cu o rundă generoasă de rotiri gratuite, wild-uri suplimentare și un joc bonus, Aztec Warrior Princess îți oferă o experiență de joc online grozavă de care te vei bucura din plin.

aztec warrior princess free play

Ca toate jocurile de păcănele Play’n’Go, Aztec Warrior Princess este optimizat pentru mobil, așa că îl poți accesa din orice browser fără să îți faci griji cu privire la compatibilitatea descărcărilor și poți juca de pe orice dispozitiv iOS, Android sau Windows.

Jocul include:

  • Un simbol Wild (scut auriu).
  • Un simbol Scatter pentru o rotire gratuită (Prințesa aztecă).
  • Un simbol Scatter pentru un bonus (craniu cu ochi din pietre prețioase).

Simbolul Wild înlocuiește orice alt simbol de pe rolă (cu excepția simbolurilor scatter) pentru a ajuta la crearea de combinații câștigătoare. De asemenea, aveți dragonul Quetzalcoatl, care vă poate aduce cel mai mare câștig dintre simbolurile standard. Există, de asemenea, vulturi, pume, broaște otrăvitoare și simbolurile jocului de cărți as, rege, regină, valet și 10.

aztec warrior princess slot pay symbols

Rotiri gratuite

Punctul culminant al jocului ca la aparate Aztec Warrior Princess este runda de rotiri gratuite. În aceasta, te poți aștepta la un simbol wild suplimentar care te va ajuta enorm în capturarea comorilor inexprimabile ale prințesei aztece. În plus față de runda de rotiri gratuite, există și o rundă bonus frumoasă care îți poate îndulci ziua cu câștiguri suplimentare. Trei, patru sau cinci simboluri Aztec Princess oriunde pe role vor declanșa o secvență de 15, 20 sau 25 de rotiri gratuite (respectiv). În timpul rotirilor gratuite, frumoasa prințesă aztecă devine un simbol universal care te ajută să creezi mai multe combinații câștigătoare!

Joaca Aztec Warrior Princess gratuit

Înainte de a intra în joc pe bani reali, poți juca jocul de păcănele Aztec Warrior Princess gratis. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe ecranul de start al jocului și poți testa pe larg cât de mult timp dorești.

Despre autor