Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Aztec Idols

Aztec Idols

de
RTP: 96%
Volatilitate: Ridicată
Câștig maxim: 5000x
Joacă Aztec Idols fără Înregistrare
4.4/5 - (8 votes)
Aztec Idols demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Play'n GO sigure și de încredere unde să jucați Aztec Idols cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Aztec Idols pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite
Videoclipul Aztec Idols
Aztec Idols">

Aztec Idols slot recenzie

Joacă gratis jocul ca la aparate Aztec Idols de la Play’n GO, dedicat căutării comorii în piramidele aztece. Slotul online are 5 role cu 15 linii de plată și simboluri speciale Wild, Bonus și două simboluri Scatter. Poți câștiga o serie de rotiri gratuite, poți activa bonusul Aztec Idols și poți multiplica de două ori sau deloc premiile din joc. Cele mai mari câștiguri în jocul Aztec Idols se obțin în timpul rotirilor gratuite declanșate de 3 Scatters cu Calendarul Triburilor Aztece.

Aztec Idols Slots este un joc gratuit cu un design proaspăt în cultura aztecă și cel mai bun stil al junglei. Jocul are protagonistul său principal, exploratorul Rich Wilde, care acționează ca simbol wild.

În ceea ce privește sunetele acestui joc de păcănele, se poate spune că acestea sunt foarte în concordanță cu tema. Vei auzi chiar și tobele bătând atunci când faci rotirile rolelor, greierii tipici junglei. Atunci când câștigi, sunetele se intensifică și chiar și atunci când câștigi, vei continua să asculți.

Pe play-fortune.ro vei găsi o colecție extinsă de sloturi online clasificate pe teme care vor satisface chiar și cele mai pretențioase gusturi. Puteți juca gratuit pentru a vă îmbunătăți abilitățile înainte de a paria banii reali.

Pro și contra

Pro
  • Funcția Autoplay
  • Premiul pentru rotiri gratuite
  • Include funcția de pariu
Contra
  • Fără jackpot progresiv

Despre autor