Ace of Spades

Ace of Spades

de
RTP: 95.94%
Volatilitate: Medie
Joacă Ace of Spades fără Înregistrare
4.6/5 - (5 votes)
Ace of Spades demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Play'n GO sigure și de încredere unde să jucați Ace of Spades cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Ace of Spades pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.
Videoclipul Ace of Spades
Ace of Spades">

Joaca Ace of Spades slot gratuit acum

Ace of Spades este un adevărat tribut adus sloturilor clasice și lumii pokerului. Pică, treflă și popi, dar mai presus de toate, o mulțime de premii!

Deși uneori uităm de ele, sloturile sau mașinile de păcănele cu trei role au încă un loc important în inimioarele noastre mici. Ele au un farmec aparte pentru simplitatea lor aparentă, în care suntem mereu la un pas de un premiu mare.

Funcționarea sa nu poate fi mai simplă. Alegeți valoarea monedei și numărul de monede pe care doriți să pariați pentru fiecare rotire, până la un maxim de trei. Apeși pe butonul de rotire marcat cu Spin, iar zarurile sunt aruncate. Tamburii încep să se învârtă cu acel sunet metalic deosebit. După un timp, acestea se opresc, formând diferite combinații pe rândul central.

Dacă pictogramele sau simbolurile de pe slotul Ace of Spades formează oricare dintre combinațiile marcate în tabelul din dreapta slotului, premiul este al tău. Tabelul de premii ne arată că premiile variază de la două monede dacă tragi o treflă. pariezi o monedă, până la 2500 de monede premiu dacă reușești să aliniezi trei pică neagră și pariezi trei monede pe rotire – un premiu foarte suculent pentru orice jucător care se respectă.

În ciuda acestei simplități dezarmante, există totuși loc pentru câteva surprize încântătoare. Dacă nimerești un simbol de pică într-o combinație, acesta devine un simbol wild care înlocuiește orice alt simbol și multiplică cu două orice combinație câștigătoare. Dacă ai două pică, premiul se înmulțește cu patru, cu excepția cazului în care ai nimerit deja trei pică (și ești super fericit cu premiul!).

Jocul de păcănele Ace of Spades este simplu, dar funcționează impecabil și este un aparat bun pentru a juca câteva partide și a paria totul pe pică. Noroc!

Despre autor