Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Ace of Spades

Ace of Spades

de
RTP: 95.94%
Volatilitate: Medie
Joacă Ace of Spades fără Înregistrare
4.6/5 - (5 votes)
Ace of Spades demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Play'n GO sigure și de încredere unde să jucați Ace of Spades cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Ace of Spades pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite
Videoclipul Ace of Spades
Ace of Spades">

Joaca Ace of Spades slot gratuit acum

Ace of Spades este un adevărat tribut adus sloturilor clasice și lumii pokerului. Pică, treflă și popi, dar mai presus de toate, o mulțime de premii!

Deși uneori uităm de ele, sloturile sau mașinile de păcănele cu trei role au încă un loc important în inimioarele noastre mici. Ele au un farmec aparte pentru simplitatea lor aparentă, în care suntem mereu la un pas de un premiu mare.

Funcționarea sa nu poate fi mai simplă. Alegeți valoarea monedei și numărul de monede pe care doriți să pariați pentru fiecare rotire, până la un maxim de trei. Apeși pe butonul de rotire marcat cu Spin, iar zarurile sunt aruncate. Tamburii încep să se învârtă cu acel sunet metalic deosebit. După un timp, acestea se opresc, formând diferite combinații pe rândul central.

Dacă pictogramele sau simbolurile de pe slotul Ace of Spades formează oricare dintre combinațiile marcate în tabelul din dreapta slotului, premiul este al tău. Tabelul de premii ne arată că premiile variază de la două monede dacă tragi o treflă. pariezi o monedă, până la 2500 de monede premiu dacă reușești să aliniezi trei pică neagră și pariezi trei monede pe rotire – un premiu foarte suculent pentru orice jucător care se respectă.

În ciuda acestei simplități dezarmante, există totuși loc pentru câteva surprize încântătoare. Dacă nimerești un simbol de pică într-o combinație, acesta devine un simbol wild care înlocuiește orice alt simbol și multiplică cu două orice combinație câștigătoare. Dacă ai două pică, premiul se înmulțește cu patru, cu excepția cazului în care ai nimerit deja trei pică (și ești super fericit cu premiul!).

Jocul de păcănele Ace of Spades este simplu, dar funcționează impecabil și este un aparat bun pentru a juca câteva partide și a paria totul pe pică. Noroc!

Despre autor